Udstationering til Letland – Efterretningsofficer som sektionschef for Plans/Intel ved NATO Force Integrated Unit (NFIU)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du gode analytiske evner og erfaring med efterretningstjeneste og vil du gerne arbejde under fremmede himmelstrøg i et operativt og professionelt miljø i en dynamisk multinational ramme?

Så tilbyder vi en stilling som sektionschef for Plans/Intel, hvor du bliver dansk repræsentant ved NFIU Letland.

Om os

NATO har som en del af "Readiness Action Plan" otte NFIUs i Østeuropa i henholdsvis: Estland, Letland, Litauen, Polen, Slovakiet, Ungarn, Rumænien og Bulgarien.

NFIU er værnfælles og organiseret i en J-struktur, og har til opgave at facilitere deployeringen af NATO´s Very High Readiness Joint Task Force (VJTF) og øvrige NATO High Readiness Forces til Letland, herunder at forberede og støtte Reception, Staging og Onward Movement.

NFIU støtter ligeledes nationale og multinationale øvelsesaktiviteter i Letland, med henblik på at tilsikre tilstrækkelig sammenhæng mellem nationale forsvarsplaner og indsættelsen af NATO styrkebidrag. NFIU bidrager ligeledes til STRATCOM tiltag i Letland i tæt samarbejde med relevante NATO hovedkvarterer, herunder i særdeleshed Multinational Corps Northeast’s hovedkvarter i polske Szczecin, hvor din nærmeste danske foresatte Senior National Officer og et nationalt støtteelement er placeret.

NFIU Letland består af 41 stillinger som besættes af 12 forskellige nationer, hvor Letland er hovedbidragsyder. Hovedkvarteret er beliggende i hovedstaden Riga, hvor der er direkte flyforbindelse til København.

Om stillingen

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe hele din familie i en periode på 3 til 4 år. Under udstationeringen vil både du og familien få en masse spændende oplevelser som er forbundet med det at bo i et andet land.

For dig, vil arbejdsdagen blive fyldt med udfordrende opgaver, som bidrager dig med nye kompetencer og erfaringer og som herved skaber muligheder og giver dig et solidt rygstød i forhold til din videre karriere i Forsvaret.

Intel/Plans sektionen indgår under afdelingschefen for J2 kommando.

Som sektionschef for Intel/Plans skal du lede, prioritere og koordinere sektionens aktiviteter, som primært er udarbejdelse og formidling af efterretningsanalyser, støtte til HN efterretningsarbejde med at synkronisere deres militære plankomplekser med NATO’s GRP, opbygge og vedligeholde Situational Awarenes produkter til støtte for indkomne enheder, samt udbygge og vedligeholde et netværk blandt NFIU, de indkommende enheder og HN efterretningsanalytikere.

Herudover skal du og din sektion, i tæt samarbejde med afdelingschefen, understøtte Commander NFIU planlægning og beslutningsprocesser. Du har i den forbindelse ansvaret for at opdatere COM NFIU LVA’s Commanders Critical Information Requirement (CCIR), ugentlig efterretningsrapporteringer til højere Hovedkvarter I NATO og Situational Adwareness Brief til Command Group.

Endelig har du og din sektion ansvar for at koordinere Intelligence Collection Plans (ICP) herunder RFI’er mellem foresat myndighed, HN og de NATO styrker der er indsat i området.

Du er som sektionschef foresat for tre udenlandske medarbejdere (En polsk major, en canadisk kaptajn og en hollandsk seniorsergent). I afdelingschefens fravær fungerer du ligeledes i dennes sted.

Om dig

Du er officer og har gennemført videreuddannelsestrin II for ledere eller Master i Militære Studier (MMS). Det er ønskeligt, at du har gennemført Operations- og Føringsuddannelse (OFU) eller tilsvarende.

Vi forventer, at du har god forståelse for NATO’s operative virksomhed samt et godt kendskab til NATO’s organisation. Det er ønskeligt at du har erfaring med Crisis Response Planning og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra multinationalt stabsarbejde inden for NATO, EU eller FN.

Du har erfaring med efterretningsområdets bidrag til den operative planlægnings cyklus. Du har en god forståelse for det operative niveau herunder værnfælles efterretningstjeneste, og du har erfaring med efterretningsanalyse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på tre til fire år. Er du interesseret i en kortere periode så kontakt os gerne omkring mulighederne.

Stillingen besættes pr. 1. juli 2023.

Du bliver udstationeret under den gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. Du finder mere information i FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering, herunder bl.a. ægtefællepension og hjemflytningstillæg.

I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder),
- Have gennemført CAC-A og TSE,
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til COSMIC TOP SECRET.

De enkelte Q’er vil blive fornyet løbende under udstationeringen.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen eller om tjeneste i almindelighed ved HQMNCNE er du velkommen til at kontakte Senior National Officer (SNO), oberst Jens Sund på telefon +48 91 811 51 00/ +48 914 445 100 eller major Søren Lauridsen, J1, telefon +48 91 811 51 21.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Tine Valentin Nielsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 3266 5768.

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2022.

Ansættelsessamtaler gennemføres efter nærmere aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0