Rådighedsstilling – Delingsfører ved kompagni i Totalforsvarsstyrken / Det Bornholmske Hjemmeværn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Savner du tjenesten og kammeratskabet i Forsvaret, og har du lyst til at bevare din tilknytning til- og igen bidrage til opgaveløsningen i Forsvaret?
Hvis ja, så har du nu muligheden, da vi er ved at opbygge vores Totalforsvarsstyrke (TFS), der skal hjælpe med at løse de mange spændende og vigtige opgaver.

Om os

Totalforsvarsstyrken (TFS) består af hjemsendte værnepligtige og førere der alle er reservister.
I tilfælde af krise eller krig bliver de tidligere værnepligtige, som er hjemsendt inden for de seneste cirka fem år, indkaldt til TFS. TFS er underlagt Landsdelsregionernes Hjemmeværnsdistrikter herunder Det Bornholmske Hjemmeværn (DBH). Et Hjemmeværnsdistrikt/DBH svarer til en Bataljon og har op til tre TFS-kompagnier.

Distrikterne er fordelt over hele landet, og TFS’ tilhørsforhold er derfor tilsvarende geografisk fordelt. Du vil derfor, efter eget ønske, kunne forrette tjeneste ved et TFS-kompagni lokalt.
Totalforsvarsunderafdeling ved DBH er en operativ militær myndighed under Landsdelsregion øst. DBH opstiller, uddanner og indsætter enheder af Hærhjemmeværnet og Totalforsvarsstyrker.

Vores enhed består af en fast stab med militære og civile medarbejdere samt fem frivillige underafdelinger samt en reservestruktur (TSF). Vi skal opstille og uddanne ét Totalforsvars kompagni, og er hjemmehørende på Almegårds Kaserne, Rønne.
Staben er under distriktschefen organiseret med en Operations- og Uddannelsessektion samt en Logistiksektion.

Vi er en fleksibel førings- og planlægningskapacitet for Landdelsregion Øst, og kan indsættes til alle typer landbaserede operationer og opgaver inden for regionens geografiske og operative område. Herunder at føre både organisatoriske og sammensatte enheder.

Om stillingen

Som reservist i TFS bliver du ansat i en designeringsfunktion i en krise-/krigsorganisation.

Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Som delingsfører i TFS er du faglærer, leder og taktisk fører for mobiliserede TFS-soldater.
Du vil ved mobilisering af Danmarks Totalforsvarsstyrke fungere som delingsfører for 4 grupper med 10-15 TFS-soldater, hvor du er ansvarlig for deres mønstring og supplerende uddannelse – i bl.a. skydning, bevogtning og regler for magtanvendelse. Du vil også være delingsfører under taktiske forhold for TFS-soldaterne, og føre enheder under indsættelse i Danmark under krise og krig.
Du vil indgå i en fast føringskadre i et TFS-kompagni, og vil i fredstid øve og efteruddanne dig sammen med de øvrige førere i din deling og kompagniet. Du få et godt netværk blandt andre ledere, hvor I mødes og udvikler kammeratskabet med fokus på jeres militære færdigheder og ledelsesmæssige kompetencer.
Du deltager aktivt i planlægning og gennemførsel af uddannelses- og øvelsesaktiviteter.

Du kan forvente indkommandering cirka 5 - 10 dage om året fordelt på hverdage og weekender.

Om dig

Du har en baggrund fra Hæren, som enten løjtnant eller premierløjtnant og har gjort tjeneste enten som fastansat eller i Forsvarets reserve.

Du er energisk, fleksibel og dedikeret, men først og fremmest har du en stor grad af selvstændighed, initiativ og ansvarsfølelse. Ligesom din fremtoning, kommunikationsevne, faglighed, samt din fysiske, som psykiske robusthed er i orden.

Du har en solid forståelse for den operative virksomhed og er indstillet på at videreuddanne dig inden for Forsvaret.
Du prioriterer at have en stilling i Forsvarets reserve, og dit civile job og dine private forhold tillader, at du kan deltage i planlagte aktiviteter.

Du får en kontrakt som premierløjtnant af reserven, med et regimentstilhørsforhold, svarende til din seneste ansættelse. Du bærer fortsat din baret og dit gamle regimentsmærke.

Hvis du er løjtnant vil du blive ansat og udnævnt til premierløjtnant af reserven, hvis du findes egnet. Herefter vil du blive tilbudt strukturbestemt videreuddannelse, som skal gøre dig klar til at stå i spidsen som næstkommanderende for et kompagni i TFS.

Hvis du har forladt en fast militær stilling, enten som løjtnant eller premierløjtnant indenfor de seneste 3 måneder så kan du nøjes med at kontakte en af nedenstående kontaktpersoner, som herefter vil foranstalte, at du bliver overført til TFS uden at skulle ansøge via dette opslag.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveau fastsat til premierløjtnant af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte TFS kompagnichef Jens Peter Koefoed på telefon 30 71 75 49 eller chefen for operations- og uddannelsessektionen ved Det Bornholmske Hjemmeværn major Jonas Vøg Andersen på telefon 22 53 14 06.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Stillingen er med tiltrædelse den 15. maj 2023 eller snarest muligt.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Forsvarskommandoen.
Vi har fokus på nationale operationer, og vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er, at støtte Forsvaret samt løse og varetage militære opgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde, og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret.
Ligeledes koordinerer vi den samlede militære støtte til samfundet i forbindelse med f.eks. naturkatastrofer, ekstremt vejrlig og terroranslag. Regionen har et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/7), Efterretnings- og Informationsoperationssektionen (G2/9) og Logistiksektionen (G1/4/8).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. januar 2025 3
31. december 2024 3
30. december 2024 3
29. december 2024 3
28. december 2024 3
27. december 2024 3
26. december 2024 3
25. december 2024 3
24. december 2024 3
23. december 2024 3
22. december 2024 3
21. december 2024 3
20. december 2024 3
19. december 2024 3
18. december 2024 3
17. december 2024 3
16. december 2024 3
15. december 2024 3
14. december 2024 3
13. december 2024 3
12. december 2024 3
11. december 2024 3
10. december 2024 3
9. december 2024 3
8. december 2024 3
7. december 2024 3
6. december 2024 3
5. december 2024 3
4. december 2024 3
3. december 2024 3
2. december 2024 3