Beredskabsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være en del af Beredskab Banedanmark og har du overblik, is i maven samt beredskabserfaring?

Som beredskabsmedarbejder kommer du til at stå i spidsen for beredskabet, når ulykken er sket. Kan du tage styringen og være med til at udvikle vores beredskab, så kan du blive en del af et team i Banedanmarks eget beredskab.

Beredskab Banedanmark består af et beredskabsteam med specialiseret materiel og køretøjer. Vi rykker, blandt andet, ud i tilfælde af afsporing og nedbrud på tog eller ved ulykker. Beredskab Banedanmark varetager bjergning af jernbanemateriel og vurdering samt frigivelse af materiel efter bjergning, sikrer arbejdsstedet samt arbejder tæt sammen med andre på uheldsstedet.

Beredskab Banedanmark hjælper ikke bare på jernbanen, men har også jævnligt med alsidige opgaver andre steder, når der har været ønske og behov for dette.

Kan du møde i Glostrup på under en time?

For at kunne blive en del af vores beredskab, er det nødvendigt, at du har bopæl inden for en afstand, der overholder responstiden for udkald. Du skal derfor kunne være på Banemarksvej i Glostrup under 1 time efter, at du er tilkaldt.

Din hverdag når vi ikke rykker ud til uheld og ulykker

Din arbejdsuge vil være delt mellem en hverdag med almindelige opgaver, hvor du, udover at deltage på udkald, udfører vedligehold-og kontrol af vores udstyr og vognpark og ikke mindst deltager i øvelser. Da vi naturligvis ikke, i løbet af en arbejdsdag, kan forudsige mængden af udkald, er det afgørende, at du trives med begge typer af opgaver.

Du deltager i øvelser med kollegerne i teamet for at sikre, at alle lærer at arbejde sammen som et velfungerende og kvalificeret team. Ligeledes deltager du i den almindelige hverdag i afdelingen, som styres af produktionslederen, når der ikke er udkald. Du skal også, via kontrol og eftersyn sikre, at vores udstyr altid er klart og vedligeholdt. Så har du hænderne skruet rigtigt på, vil det være en stor fordel.

Som beredskabsmedarbejder, vil du få tildelt arbejdsområder og du er medansvarlig for, at teamets målsætninger bliver opfyldt. I teamet sætter vi stor pris på videndeling kollegerne imellem og du har derfor lyst til at indgå i den gensidige sparring.

Din arbejdstid vil være fordelt med vagter fra kl. 07.00 -19.00 på hverdage samt normale arbejdsdage og fridage. Alt øvrig vagtforpligtigelse foregår via rådighedsvagt i hjemmet i weekender og helligdage. Der må påregnes rådighedsvagt hver 3. weekend.

Når uheldet sker

Med den rette uddannelse og træning samt erfaring, fungerer du som holdleder og varetager al kontakt til øvrige interessenter på hændelsesstedet samt fordeler ressourcer ved flere samtidige hændelser. Du vil også deltage på udkald som beredskabsmedarbejder under ledelse af en anden kollega. Her støtter du op om den opgaveløsning, vores holdleder vælger.

Overordnet set er dit ansvar at lede og fordele arbejdsopgaver under udkald til jernbaneuheld. Afhængig af situationen tilkalder du yderligere medarbejdere og udstyr i tæt samarbejde med ledelsen.

Det forventes, at du kan registrere data og fakta til opfølgning på hændelsesstedet, og at du har et godt kendskab til IT.

Situationsfornemmelse, myndighed og evnen til hurtigt at skabe overblik og handle

Du kommer med bred beredskabsmæssig erfaring eller på anden måde har erfaring med beredskab. Måske har du herudover en håndværksmæssig uddannelsesbaggrund.

Det er et krav, at du har kørekort til C/CE og en fordel, hvis du har krancertifikat E.

Det er vigtigt, at du er omstillingsparat og hurtigt kan danne dig overblik og se løsningen på en kompleks bjærgningsopgave eller ved andre ulykker – her er din evne til at prioritere og uddelegere i centrum. Vi forventer, at du kan tage lederrollen ude i "marken". Med din imødekomne tilgang til mennesker formår du at balancere myndighedsrollen og tolerancen overfor vores mange forskellige samarbejdspartnere.

I din oplæringsperiode følger du en af dine kolleger i teamet, der er uddannet holdleder. I denne periode gælder om at komme med ud til så mange hændelser som muligt for at opnå den nødvendige erfaring.

Du skal, ved opstart, gennemgå en række interne kurser i jernbanemateriels opbygning samt jernbanesikkerhed.

Som beredskabsmedarbejder udfører du sikkerhedsklassificeret arbejde, og du skal derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. der vil bl.a. blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik- og Byggestyrelsens hjemmeside.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontaktet sektionschef Aksel Christensen. Send din ansøgning og dit CV vedhæftet relevante certifikater snarest muligt, idet vi løbende indkalder til samtaler.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København V
  • Søndag den 11. juli 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Safety & Resilience Sr. Growth & Integration Manag...

    Opportunity OpportunityYou've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports on the planet where we touch land to continue our journey All The Way .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Livredder

    Vil du være med til at give vores gæster gode oplevelser?Dragør svømmehal og Hollænderhallen søger lige nu livreddere/teknisk service medarbejdere på deltid og fuldtid til blandt andet opsyn og..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0