Uddannelsesofficer ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland med mulighed for late entry

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Er du stærk til at kommunikere og uddanne? Kan du lidt af hvert og samtidig være specialist?

Vil du gerne være ansvarlig for presse og kommunikationsvirksomheden og bidrage til uddannelsen af frivillige hjemmeværnssoldater?

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland er en operativ militær myndighed under Landsdelsregion Vest. Vi opstiller, uddanner og indsætter frivillige militære enheder fra Hærhjemmeværnet.
Vores distrikt består af 23 hjemmeværnskompagnier og opstiller stabs-, infanteri-, motoriseret overvågnings-, patrulje-, bevogtnings-, politi- og musik-hjemmeværnsenhed - alle udelukkende bemandet med frivillige soldater.
Distriktets ansvarsområde er geografisk sammenfaldende med Nordjyllands Politikreds og dækker ni kommuner.

Distriktet har, inden for sit ansvarsområde, ansvaret for Hjemmeværnets støtte til det øvrige forsvar, politiet og samfundet. Vi består af en stab med omkring 16 ansatte, militære og civile medarbejdere. Distriktet er placeret på Aalborg Kaserne, Nørresundby. Staben er organiseret med en Operations- og Uddannelsessektion (OPUSEK) samt en Logistiksektion, hvor OPUSEK består af syv personer; fem officerer og to befalingsmænd.

Staben er kendetegnet ved et højt serviceniveau i forhold til den frivillige struktur. Vi er til for dem, og det kendetegner os i vores daglige virke. Omgangstonen er åben, ligefrem og ærlig.
Til distriktet er der også knyttet en operativ stab, som er bemandet med ansatte, frivillige og personel af reserven.

Vi er en spændende og velfungerende arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen og i særlig grad, når komplekse og hastende opgaver skal løses.

Om stillingen

Du kommer som S97-01 til at indgå i OPUSEK, der består yderligere fire officerer og to befalingsmænd i OPUSEK.

Jobbet består primært i presse og kommunikationsvirksomhed og med uddannelse af vores frivillige hjemmeværnssoldater. Det kan være instruktøropgaver både for enheder (gruppe-, delings-, og chefniveauet) og efteruddannelse af fører på alle niveauer i underafdelingsregi.

Du vil blive distriktets omdrejningspunkt ift. uddannelse indenfor de militære færdigheder i rammen af et uddannelseskompagni.
Endvidere vil du få det samlede ansvar for distriktets presse og kommunikationsvirksomhed, herunder rådgivning af distriktschefen og distriktets 23 hjemmeværnskompagnier.
Du vil desuden få et koordinerende uddannelsesansvar for et mindre antal af distriktets kompagnier og vil i samarbejde med kompagniledelsen støtte deres planlægning og gennemførelse af uddannelses- og øvelsesaktiviteter.

Jobbet er meget selvstændigt og alsidigt og indebærer en interessant hverdag, hvor du selv har stor indflydelse på opgaveløsningen.

Opgaver du bl.a. vil blive ansvarlig for:

• Udførelse af daglig tjeneste i OPU indenfor presse- og kommunikationsområdet samt uddannelsesområdet (AKOS).
• Uddannelsesaktiviteter indenfor S9 og S7 søjlen.
• Deltager i tilsyn ved distriktets kompagnier.
• Presseplaner og håndtering af pressen i forbindelse med større indsættelser og øvelser m.m.
• Oplysning og hvervning i rammen af S9.
• Udsendelse af distriktsstyret information via nyhedsbreve, nyheder på hjv.dk og øvrige informationskanaler.
• Ansvarlig for større ceremonielle aktiviteter.
• Kontaktperson til distriktets musikkorps.
• Historisk virksomhed.
• Virke som kontaktperson for et antal hjemmeværnskompagnier. Opgaven er her, at monitere arbejdet i underafdelingen og om nødvendigt støtte og vejlede, således aftalte mål nås.

Desuden indgår du i distriktets operative stab, og distriktets vagthavende roste med en uges VH-vagt ad gangen. Vagten bestrides som en tilkaldevagt.
Der er enmandskontor med mulighed for fjernarbejdsplads.
Der må forudses nogen rejseaktivitet – og påregnes skæve arbejdstider og ad-hoc opgaver.

Der vil være mange selvstændige opgaveløsninger, men opgaverne skal ses som en del af en større sammenhæng.
Særligt større opgaver, gennemføres som stabsarbejder.
Det overordnede ledelsesprincip er frihed under ansvar og rettidig omhu.

Jobbet kræver en del aften- og weekendarbejde.

Om dig

Du er kaptajn med videreuddannelsestrin I eller VUK (BTN) eller premierløjtnant, der er vurderet egnet til udnævnelse og i gang med eller ønske om VUK (BTN).
Eller du er en erfaren senior eller chefsergent fundet egnet til gennemgang af late entry modellen med efterfølgende udnævnelse til kaptajnsniveauet.

Du er stærk til at kommunikere både mundtligt og skriftligt og forstår at anvende alle kommunikationsplatforme, herunder sociale medier. Du evner at arbejde med de frivillige hjemmeværnssoldater, og du møder dem, hvor de er, herunder særligt at have respekt og forståelse for forskelligartetheden.

Du er en fleksibel holdspiller med øje for helheden og samtidigt kan du arbejde selvstændigt med frihed under ansvar. Du er i stand til at balancere nødvendigt hensyn til de frivilliges funktionsvilkår med opbygningen af militære kapaciteter.

Opfyldelse af krav og forventninger til alle fokuskompetencerne er nødvendige for at løse opgaven, især er fleksibilitet, styring/initiativ og kommunikation væsentlige, men det er planlægning, analytisk tænkning og helhedsorientering bestemt også.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Såfremt du er premierløjtnant, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Såfremt ansøger søge stillingen som seniorsergent (M231) eller chefsergent (M232) vil det være med henblik på udnævnelse i stillingen til kaptajn/kaptajnløjtnant (M321) ved anvendelse af Late Entry modellen. En ansættelse og udnævnelse vil bero på en konkret og individuel vurdering og skal endvidere godkendes af moderværnets styrelseschef (CH HKO, CH SVK og CH FLK).

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for operations-, planlægnings- og uddannelsessektionen ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland major Klaus Kaalund Billenstein på telefon 72 44 07 10, eller via mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er den 10. maj 2020 og ansættelsessamtaler forventelig i ugen efter. Stillingen er til besættelse snarest herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Søndag den 10. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1