Chef for 2. Brigades stab.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Kan du på baggrund af brigadechefens hensigt og direktiver sætte retning og tempo og skabe rammerne for, at brigadestaben leverer kvalitetsydelser for brigadens dispositionsenheder og Hæren? Så er du måske den nye stabschef i 2. Brigade.

Om os

2. Brigade er foresat myndighed for panserbataljonen, opklaringsbataljonen samt den lette infanteribataljon og de to uddannelsesbataljoner på hhv. Gardehusar- og Dragonkasernen.

2. Brigade er bl.a. overordnet ansvarlig for uddannelse af enheder til nationale og internationale operationer. På det uddannelsesmæssige område er brigaden også ansvarlig for at gennemføre den nye løjtnantsuddannelse i samarbejde med Forsvarsakademiet, og har tillige til opgave at udarbejde dele af en kompetenceudviklingsstrategi for Hærens reserve.

Brigadestaben har herudover væsentlige opgaver relateret til Hærens basisuddannelse og Hærens reaktionsstyrkeuddannelse.

2. Brigades stab består af otte sektioner (G1-8) med i alt 44 medarbejdere. Hertil kommer løjtnantsuddannelsens 23 medarbejdere, der er organiseret under G7. Staben er et eftertragtet tjenestested og er tæt på fuldt bemandet med kompetente og motiverede medarbejdere.

Om stillingen

Stabschefen er over for brigadechefen ansvarlig for ledelse af brigadestabens samlede virksomhed, herunder løbende planlægning og styring af brigadens opgaver på lang og kort horisont, og integration af brigadens tildelte ressourcer i henhold til opgaveprioriteringen.

Opgavestyringen omfatter alle brigadens opgaver og udførelse af koordinering vedr. samvirke med andre myndigheder, enheder og kapaciteter, inkl.:

• Uddannelses- og aktivitetsplanlægning for brigaden med staben og underlagte enheder, som støttende myndighed, enheder og kapaciteter.

• Planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og opstilling af kontrolapparat til brigadeledet uddannelses-, og øvelsesaktiviteter.

• Gennemførelse af ressourcestyringen for brigadestaben inkl. løjtnantsuddannelsen og de underlagte enheder. Denne omfatter personel og dets kompetenceudvikling, økonomi og logistik inkl. anvendelse af materiel, ammunition, terræn og etablissement.

• Rådgiver brigadechefen vedr. ovenstående mhp. beslutninger og videre rådgivning i f.t. plan- og ressourcegrundlag og situationens løbende udvikling.

• Studie og udviklingsvirksomhed inden for brigadens ansvarsområde og i sammenhæng til andre myndigheder, Hæren og øvrige værn.

• Direktivgivning for brigadens og stabens planlægning og tilrettelæggelse af opgavernes løsning.

• Er under indsættelse og øvelsesvirksomhed ansvarlig for brigadehovedkvarterets samlede virke - og i særdeleshed for planlægningen af kommende operationer i sammenhæng med foresatte og sideordnede myndigheder samt rettidig varsling og igangsættelse af planlægning ved underlagte enheder. Herunder er stabschefen direkte ansvarlig for koordinering af den samlede plan i relation til truslen og i forhold til igangværende operationer og indsættelser.

Stabschefen holder sig løbende orienteret om den politiske og militære situationsudvikling i aktuelle og mulige indsættelsesområder for brigaden.

Stabschefen deltager e.n.d.a. på brigadechefens vegne i Forsvarets interne og eksterne kontaktvirksomhed og deltager endvidere i interne og eksterne projekt- og arbejdsgrupper, samt mødefora.

Stabschefen varetager brigadestabens kompetenceudvikling, moral og korpsånd.

Om dig

Vi forventer, at du er oberstløjtnant M 401 og har OFU eller ækvivalerende udenlandsk uddannelse.

Du har bred erfaring fra stillinger i Hæren og Forsvaret herunder fra internationale operationer og helst også som bataljons/afdelingschef samt gerne fra NIV I eller 0.

Du formår at skabe og tydeliggøre fælles mål på tværs af brigaden, dispositionsenheder og Hæren samt om nødvendigt eksterne myndigheder.

Du har et skarpt blik for analysen både operativt, udviklingsmæssigt og hvad angår ressourcer og drift. Du formår at omsætte dette til rammer for sektionernes selvstændige virke, så sektionerne kan nyttiggøre det fulde potentiale hos medarbejderne.

Du har organisatorisk forståelse og omsætter det til klare opgaver, ansvar og procedurer i staben og efter aftale med brigadechefen ved dispositionsenhederne.

Du er anerkendende, lydhør og skærer igennem. Du kommunikerer klart, tydeligt og nuanceret i skrift og tale.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere .

Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse 1. juli 2020 og med fast tjenestested i Slagelse.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle personlige tillæg.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsen er betinget af, at du kan godkendes til Hemmeligt, bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger og erklæres egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til deltagelse i en international operation, bedes du gøre opmærksom på det i din ansøgning.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte Stabschef 2. Brigade oberstløjtnant Lars Nygaard på telefon: 7283 3003 eller mobil: 2555 6003.

Hvis du har spørgsmål til ansøgning, løn eller ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Peter Korfits Frank på telefon 72 81 91 40.

Ansøgningsfristen er søndag den 10. maj 2020. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgning og CV via linket, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes kan tilføjes.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Slagelse
  • Søndag den 10. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 12
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 11
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 9
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 9
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 12