Faglærer i Uddannelsessektionen (oversergent) (S7) ved 2. EOD bataljon ved Ingeniørregi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Er din interesse for uddannelse og udvikling af mellemledere samt undervisning og pædagogik? Og har du erfaring og kompetencer inden for ingeniørtjenesten? Så er stillingen som faglærer i uddannelsessektionen interessant for dig.

Om os

Uddannelsessektionen (S7), der er en del af staben 2. EOD bataljon. Uddannelsessektionens overordnede formål er, at gennemføre specialistuddannelser af ledere, mellemledere og instruktører indenfor den militære ingeniørtjenestes områder til Forsvaret.
Herudover arbejdes der med ingeniørtroppernes uddannelseskoncept og -grundlag.

Arbejdet i uddannelsessektionen kommer primært til at foregå i samarbejde med kursuslederen og tre andre faglærere, der alle har en bred erfaring inden for det ingeniørmæssige felt og fra såvel national som international tjeneste. I sektionen er alle gensidigt afhængige af hinanden, og bringer hver især forskellige kompetencer og kvalifikationer i spil.

Arbejdsforholdene er i perioder meget fleksible, og der vil være god mulighed for egen kompetenceudvikling. Vi kan ligeledes tilbyde faste rammer og en god struktur i forhold til planlægning af hverdagen, da uddannelserne og belastningerne oftest er planlagt god tid i forvejen.

Der vil i forbindelse med gennemførelse af nogle af uddannelserne være en ekstra belastning i form af merarbejde eller øvelsesaktivitet. I disse periode er der mindre frihed i forhold til afspadsering og kompetenceudvikling af hensyn til uddannelsernes gennemførelse og kvalitet.

Om stillingen

Du kommer til at virke som faglærer og instruktør, primært i fag og områder, der har tilknytning til den militære ingeniørtjeneste, men også i fag og områder som instruktørvirke, ledelse og skyttetjeneste. Du vil fortrinsvist arbejde med uddannelse af befalingsmænd, men da sektionen også gennemfører uddannelser for officerer, vil du også skulle bidrage hertil.

Du har en vigtig rolle i forbindelse med i holdningsprægning af deltagerne på alle uddannelserne.
Du kan forvente at skulle gennemføre planlægningsopgaver i forbindelse med enheds- og uddannelsesdage, mindre øvelser samt medvirke til planlægning og tilrettelæggelse af de forskellige fags gennemførelse, inden for de givne uddannelsesrammer og vilkår.

Du bidrager til de forskellige sagsbehandleres arbejde ved Ingeniørregimentet i forhold til uddannelsesbestemmelser, håndbøger, læringsplaner, samt input til reglementer.
Desuden deltager du i ekstern censorvirksomhed, primært i forbindelse med eksamen på grundlæggende sergentuddannelse og videreuddannelsestrin I for mellemledere ved Hærens Sergentskole.

Om dig

Du er en erfaren oversergent med solide rødder fra et eller flere af ingeniørtroppernes specialer.
Du kan lide at arbejde i en enhed, hvor faglighed er i højsædet, og forstår at motivere og udvikle mennesker omkring dig. Du udstråler entusiasme og har en fleksibel tilgang til hverdagens udfordringer.
I kraft af din erfaring og din personlige fremtræden, som underviser og soldat, fremstår du som en rollemodel.

Du har gode samarbejdsevner, da det er vigtigt, at du kan indgå i samspil med de øvrige faglærere og kursuslederen.
Du kan håndtere ”frihed under ansvar”, da du ofte vil stå i situationer, hvor det er dig, der træffer beslutninger omkring undervisningsaktiviteter, indhold i lektioner, arbejdstid, forberedelse, etc.
Er du sergent med et godt udviklingspotentiale, opfordres du til at søge stillingen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende CO10 fællesoverenskomst og organisationsaftale for Centralforeningen for stampersonel.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Uddannelsessektionen, Major Henrik Virenfeldt, på mail: IGR-2B-S7U0A (@mil.dk hvis internet) eller på telefon 728 25231.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent x ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse,HR konsulent og seniorsergent Kit Svendsen på mail: [email protected]

Ansøgningsfrist er den 10. maj-2020 og ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest herefter. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt eller fra den 1. juli-2020.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM INGENIØRREGIMENTET
Ingeniørregimentet hører hjemme på Skive Kaserne, og er en af landets største kaserner. Regimentets hovedopgaver er at uddanne ingeniørsoldater inden for flere specialer.
Med op til ca. 1.500 medarbejdere er Skive Kaserne byens absolut største arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skive
  • Søndag den 10. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 23
18. september 2024 22
17. september 2024 22
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 23
11. september 2024 23
10. september 2024 22
9. september 2024 21
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 20
5. september 2024 20
4. september 2024 19
3. september 2024 20
2. september 2024 18
1. september 2024 17
31. august 2024 17
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 18
27. august 2024 18
26. august 2024 18
25. august 2024 19
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 23
21. august 2024 22
20. august 2024 22