Assisterende Kapacitetsmanager for Fregatter og Patruljefartøjer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skagen

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse søger en assisterende kapacitetscentermanager til en spændende og udfordrende stilling. Er du teknisk officer, struktureret og med godt overblik, har viden om Fregatter eller Patruljefartøjer samt kompetencer inden for maritim teknologi, er du måske den kollega, vi søger.

Om os

FMI Maritime Division har hovedkontor i Ballerup og er overordnet systemansvarlig for alle Forsvarets skibe, fartøjer og maritimt materiel. Kapacitetscentermanagerne for Fregatter og Patruljefartøjer har ansvaret for anskaffelse, drift og vedligeholdelse af enhederne. Du vil skulle bistå begge i deres opgaveløsning.

Kapacitetscentrene løser anskaffelses-, drift- og vedligeholdelsesopgaver. Til støtte herfor er der tilknyttet tekniske sagsbehandlere i Ballerup og skibsinspektører, som arbejder ud fra Flådestation Korsør og Flådestation Frederikshavn.

Vi er et relativt lille, men stærkt hold, der tilbyder en udfordrende hverdag i et dynamisk miljø med en fri og uformel omgangstone, hvor faglighed, daglig sparring og godt kollegaskab er i fokus. Vi tilbyder en fleksibel hverdag med respekt for den enkeltes kompetencer, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge opgaver og arbejdsrutiner.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde med udgangspunkt i den enkelte medarbejders kompetencer, og de opgaver vores kunder stiller.

Om stillingen

Opgaverne i stillingen som assisterende kapacitetscentermanager er mangeartede, og du vil skulle støtte både Kapacitetscentermanager Fregatter og Kapacitetscentermanager Patruljefartøjer i deres opgaveløsning. Det kan være mindre, såvel som ganske omfattende opgaver, og dagligdagen er derfor både varieret og travl.

Du skal bidrage og medvirke til den tekniske opretholdelse af de operative kapaciteter i hele deres levetid – inden for den overordnede fastlagte operative rådighed og på den mest levetidsomkostningseffektive måde. Du vil få ansvar for egne selvstændige opgaver, der medvirker til at skibe og materiel er til stede i nødvendig og tilstrækkelig mængde med den rigtige funktionalitet og ydeevne.

Dine primære arbejdsområder vil være:
- Selvstændig teknisk sagsbehandling.
- Planlægning før, under og efter værftsophold herunder koordinering imellem værksteder, leverandører, eskadre og internt i KAMA mv.
- Udfasning- og genforsyning af materiel, herunder sagsbehandling af materielsager.
- Daglig ad hoc-sagsbehandling vedr. skibe, fartøjer og dertil tilknyttet materiel.
- Medvirken ved udarbejdelse af tekniske specifikationer og udbud.
- SAP R/3-sagsbehandling i forbindelse med materielopfølgning og styring samt planlagt materielvedligehold.
- Opbygning og vedligeholdelse af teknisk dokumentation for en række af Søværnets enheder.

Der må forventes nogen rejseaktivitet i forbindelse med stillingen.

Dit faste tjenestested vil være Ballerup.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant og har gennemført VUK eller VUT-I/L. Er du evt. igang med MMS eller har aftale herom i nuværende stilling på M321-niveau, vil der være mulighed for at fortsætte dette i denne stilling.

Vi forestiller os derfor, at du er søofficer (M321) med teknisk baggrund og erfaring fra sejlende tjeneste som teknisk officer på Søværnets store enheder, gerne suppleret med efterfølgende stabstjeneste inden for det materielmæssige område.

Det væsentligste kriterium for at kunne bestride stillingen på tilfredsstillende vis er, at du er selvstændig, proaktiv, struktureret og fleksibel, og at du trives godt med mange og samtidige opgaver.

Du skal kunne prioritere mellem opgaverne, men samtidig være god til at fokusere på de væsentligste forhold uden at gå på kompromis med virksomhedens samlede opgavekompleks.

Derudover forventer vi, at du har kompetencer inden for maritim teknologi, er god til kommunikation og at du evner at samarbejde tværfagligt med kollegaer med vidt forskellig baggrund. Du kan formulere dig på skrift og i tale såvel på dansk som på engelsk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kapacitetsmanager OK Arne Drygaard på mail [email protected] eller telefon 41 71 05 82.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent kaptajnløjtnant Claus Rasmussen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 66.

Ansøgningsfristen er den 09. januar 2022 og samtaler forventes gennemført i ugerne herefter. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt og gerne senest 1. april 2022. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaf-fer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skagen.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skagen
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Skagen

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Skagen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Skagen over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2