Personelbefalingsmand til staben ved Hærens Sergentskole - 6800

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Varde

Vil du arbejde med rekruttering og forvaltning af en dynamisk lærerstab og har du lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø, der er præget af engagement, intensitet og daglige udfordringer? Så er en spændende og udfordrende stilling som Personelbefalingsmand ved Hærens Sergentskole helt sikkert noget for dig.

Om os

Stabens skolesektion og ledelsessekretariat varetager administration og personelforvaltning.Hærens Sergentskole benytter et stort antal lærere og instruktører til de mange forskellige uddannelser som Hærens Sergentskole udbyder.
I Personaleelementet, som udgør en del af sektionen, forvaltes den løbende bemanding til Hærens Sergentskole.

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en del af staben under skolesektionen/ledelsessekretariatet, hvor forvaltning og administration på højt niveau har fokus. Vi er i alt 8 medarbejdere i sektionen, hvor godt samarbejde i og på tværs i organisationen ses som naturligt. Sektionen er arbejdsmæssigt delt i et personel- og administrationselement, som i det daglige arbejder tæt sammen.

Du er med til at skabe din egen stilling indenfor personelelementet, idet du bliver ansvarlig herfor. Udover personelbefalingsmanden er der en overassistent i elementet, som du er samtaleleder for.

Personelbefalingsmanden er forankret i skolens bemanding og personelforvaltning. Skolen har et stort antal lærere på midlertidig tjeneste, hvorfor personelomsætningen er stor. Du vil herunder få ansvar for koordination med Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Hærkommandoen og Hærens myndigheder ved bemanding af ”rotationsstillingerne”. Du vil få en stor berøringsflade og et stort ansvar.

Du skal sikre, at nyt personel orienteres rettidigt om tjenesten ved skolen, og at de modtages godt på mødedagen. Efter endt tjeneste på skolen sørger du for en velplanlagt afgang, herunder struktureret gennemførelse af afgangsinterview.

Du er derudover ansvarlig for rekruttering, ansættelser og fastholdelse af fast personel ved HSGS. Lønbudgettering og udmøntning af tillæg er også indenfor dit ansvarsområde.

Skolen har en ambition om at oprette en mentorordning for ny tilgået personel, og du vil blive sat i spidsen for udvikling og drift af denne ordning.

Desuden har skolen en ambitiøs kompetenceudviklingspolitik, hvor en del medarbejdere udvikles sideløbende med deres tjeneste på skolen. Den ordning er vi meget tilfredse med, og du sikrer et fortsat højt udviklingsniveau.

Din nærmeste chef vil være lederen for skolesektionen, men du vil have et direkte samarbejde med Chefen for Hærens Sergentskole som rådgiver i personel relaterede sager.

Om dig

Du er seniorsergent med et bredt tjenesteforløb fra Hærens enheder, herunder en solid administrativ baggrund med hovedvægten på personeladministration fra din tidligere tjeneste som kommandobefalingsmand og / eller administrationsbefalingsmand.
Ønskeligt har du erfaring i stabstjeneste på bataljons- eller regimentsniveau.

Vi forventer, at du har en positiv tilgang til dagligdagen, og at du udfører dit arbejde med stort initiativ og sætter en ære i, at overholde deadlines og mål i dit arbejde.
Det forventes endvidere, at du er ærlig, loyal, innovativ, imødekommende og åben i forhold til den støtte og rådgivning, du yder til ansatte, enheder og andre myndigheder.

Du er fleksibel, serviceorienteret og god til at samarbejde. Samtidig er du ikke bange for at tage fat på uforudsete opgaver, og evner selv at prioritere arbejdsopgaverne og strukturere din arbejdsdag.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Varde.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte lederen for skolesektionen major Brian Staal Villsen på telefon 72 82 99 10 / +45 22 41 70 58.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent oversergent René Johannes Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 21. juni 2020 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Varde Kaserne har et veludbygget samarbejde med hhv. Varde og Esbjerg kommune fsva. tilflytterservice, herunder mulighed for støtte til job til din eventuelle partner.
Find mange flere oplysninger om hhv. Varde og Esbjerg på www.vardepaahovedet.dk og www.energimetropol.dk

OM HÆRENS SERGENTSKOLE
Hærens Sergentskole uddanner alle Hærens fremtidige mellemledere og ledere.
Hærens Sergentskole uddanner Hærens befalingsmænd, og derudover uddanner skolen sergenter til de forskellige officersgrunduddannelser.
Skolen er en selvstændig enhed under Forsvarsakademiet, og består af Den Grundlæggende Sergentuddannelse, Officersgrunduddannelsen, Videreuddannelsen for mellemledere, en stab og støttefunktioner til uddannelserne.
Hærens Sergentskoles fælles motivation er at uddanne dygtige befalingsmænd til Hæren og Forsvaret, der lever op til Hærens Befalingsmænds Kerneværdier.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Varde.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Varde
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Varde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Varde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Varde over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 7