Chef til F-35 projektsekretariat ved Fighter Wing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Vil du være med til at føre Flyvevåbnet ind i en ny æra? Så er stillingen som leder af et sekretariat i F-35 Group ved Fighter Wing Skrydstrup lige dig. Du får her en mulighed for at sætte dit eget præg, da vi har brug for din ledelseserfaring til at starte en ny organisation op, som allerede nu skal implementere de nye danske kampfly F-35, der i 2023 ankommer til Danmark.

Om os

På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup ansvarlig for en variete af mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte indenfor moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer på den kommende F-35 Wing.

Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring i F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.

Ved Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens.

Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.

Om stillingen

Du vil blive sat i spidsen for et nyoprettet sekretariat, hvor du med en række underlagte specialister skal sikre koordinationen af en effektiv personeltransition – dvs. overflytning af medarbejdere fra den eksisterende F-16 struktur, men endnu mere vigtigt vil stå i spidsen for udarbejdelse af en sammenhængende rekrutteringsstrategi og en professionel rekruttering, hvor vi søger nye veje og metoder, som kan sikre en professionel, ansvarlig og rettidig opbygning af den nye F-35 struktur.

Sekretariatet vil herudover dels støtte F-35 Groups daglige opgaveløsning, men vil også skulle indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med den eksisterende ledelsesstruktur og arbejde på det samme grundlag af forvaltningsmæssige bestemmelser og ledelsesprincipper.
I en planlægningsmæssig og forvaltningsmæssig kontekst vil du få en sekundær rolle som næstkommanderende i F-35 Group. Det er med andre ord dig, som medvirker til at fastholde mål, sikre at forvaltningen sker ansvarligt og konsistent, at principper forsvares, at det gode købmandsskab spreder sig og de bedste ledere i verden får gode forudsætninger.

Om dig

Du er major M331, alternativt kaptajn med igangværende MMS. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Som person ser vi gerne, at du er energisk og beslutsom. Du kan håndtere mange samtidige udfordringer – og komme i mål med dem til tiden, i den rigtige kvalitet og med stort fokus på omkostningerne.

Du er et fyrtårn inden for ledelse, som kan dokumentere gode resultater på dette område. Det betyder også, at du kan indtage et podium, få tilhørerne til at lytte og sætte sig i den ønskede bevægelse, ligesom du er i stand til at inspirere og motivere kollegaer, men du er også lyttende og tillidsskabende i et team.
Kommunikativt er du stærk i både skriftlig såvel som mundtlig kommunikation. Du er fleksibel, ansvarlig og målrettet i din opgaveløsning.

Du har gode IT kompetencer, også gerne i DeMars og WorkZone. Dine kompetencer inden for almen forvaltning, personelforvaltning, sagsbehandling og administration er stærke.

Du er fortrolig med at arbejde i Forsvarets skabeloner og kender du Fighter Wing Skrydstrup, og dens særegne kultur, og har du yderligere et etableret netværk ved myndigheden samt ved Flyverkommandoen, vil det være et betydeligt aktiv.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og majorer/orlogskaptajner i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Bemærk, der er tale om en projektstilling, som løber foreløbig indtil udgangen af 2022, men at vi selvfølgelig friholder en stilling på tilsvarende niveau, men at dette kan føre til et organisatorisk skift lidt ude i fremtiden.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, forventningerne eller til udviklingen i organisationen mv., så er du meget velkommen til kontakte Fighter Wing Skrydstrups Stabschef, OL Alan Kiilerich på telefon 3115 5930 eller på FW-S-001.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19141.

Ansøgningsfristen er 16. april 2020 og jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen snarest muligt. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vojens
  • Torsdag den 16. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vojens over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4