Kommunikations- og informationssystemsbefalingsmand (CISBM) ved Hjemmeværnskommandoen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Finder du motivation ved at bidrage til drift af IT systemer til understøttelse af den daglige planlægning og uddannelse ved de operative enheder. At bidrage til systemunderstøttelse af kommando, kontrol og informationsdeling i hele konfliktspektret. At varetage prioritering og digitalisering på vegne af Hjemmeværnet? Så opretter vi en stilling - netop til dig.

Om os

Du kommer til at arbejde i Planlægningsdivisionen, der har det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af Hjemmeværnet. Du tilknyttes logistikafdelingen, hvor du bliver en del af et tværfagligt og rutineret team på 14 medarbejdere – civile og militære, der beskæftiger sig med logistik, IT-udvikling, etablissementsdrift og arbejdsmiljø inden for Hjemmeværnets myndighedsområde.

Vi er en afdeling med kvalitet og rettidighed i højsædet, men samtidig prioriterer vi at styrke og vedligeholde de gode interne relationer i respekt for balance mellem arbejde, familie og fritid. Vi interesserer os i arbejdet og hinanden.

Om stillingen

Du vil besætte stillingen som Communication and Information systemsbefalingsmand (CISBM), der oprettes som én af to nye stillinger i Hjemmeværnskommandoen.

I forlængelse af dette stillingsopslag slåes Communikation and Information systemsofficer (CISOF) op, der vil håndtere den strategiske prioritering og planlægning, mødevirksomhed og konceptudvikling.

Begge stillinger skal ses som en del af den fremadrettede fokus på digitalisering af systemer og føringskoncepter. Hjemmeværnets operative enheder skal være udrustet og uddannet tids- og tilsvarende samarbejdspartnere i værnene under Forsvarskommandoen.

Dine hovedansvarsområder indbefatter bl.a.:
• at indgå i IT-serviceudvalg med det formål at repræsentere og koordinere Hjemmeværnets krav og udviklingsønsker i forhold til it-serviceydelsen samt prioritere krav og ønsker over for den forretningsansvarlige.
• sikre korrekt anvendelsen af IT-serviceydelsen efter det af den forretningsansvarlige udfærdigede forvaltningsgrundlag.
• udførelse af lokale kontroller i det omfang det er besluttet i IT-serviceudvalget eller beskrevet i instrukser.
• udfærdigelse af lokale vejledninger, herunder lokal systemsikkerhedsinstruks.
• at bidrage til uddannelse og prægning af Hjemmeværnets IT personale.
• Bidrage til formulering af SLA-minimumskrav til den nødvendige informations- og sy-stemsikkerhed og rapportering vedrørende disse.
• Understøtte optagelse af IT materiel i SAP.
• Bidrage til beredskabsplanlægning.

Vi tilbyder dig et afvekslende værnsfælles arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi forventer, at du er en holdspiller, der er initiativrig, ressourcebevist og omstillingsparat. Til gengæld tilbyder vi dig en attraktiv arbejdsplads, hvor du har stor berøringsflade lige fra det strategiske niveau såvel som de frivillige samt Hjemmeværnets myndigheder og enheder.

Udgangspunktet for dit daglige virke er Hjemmeværnskommandoen på Vordingborg Kaserne, men der kan forekomme rejsevirksomhed i forbindelse med besøgs-, tilsyns- og mødeaktiviteter for at sikre sammenhæng mellem planlægningsgrundlaget og de praktiske rammevilkår. Der vil være gode muligheder for hjemmearbejdsdage på ugebasis.

Om dig

Du er praktikker, med fokus på at få hverdagen til at fungere. Vi forventer, at du kan navigere mellem modstridende interesser og forskellige niveauer for at få opgaven løst.

Vi forestiller os, at du er seniorsergent eller er klar til udnævnelse hertil.

Du er ansvarsfuld og samarbejdsvillig i din kontrolvirksomhed med respekt for opgaven og enhedernes vilkår. Du bliver en del af en organisation med stor diversitet.

Dit sagsområde har stor bevågenhed med fokus på fortsat indførelse af Hjemmeværnet i et mere digitaliseret perspektiv.

Du har overblik og selvstændighed i opgaveløsningen med blik for at sikre eller bringe orden i anvendelsen af kommunikations- og informationsplatforme og -materiel i Hjemmeværnet myndigheder.

Vi forventer, at dit virke er autentisk og empatisk med fokus på ordentlighed samt sans for at bevare balancen mellem mål og midler, så dine arbejdsmæssige ressourcer prioriteres til gavn for både Planlægningsdivisionens som Hjemmeværnskommandoens samlede opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Vordingborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Michael Gøttske telefon 25 72 11 47 eller Christian Blixencrone-Møller 20 60 46 86.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 57 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 31. juli 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN
Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation. Hjemmeværnskommandoen (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.

HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder og deltager som en del af det militære forsvar i løsningen af de opgaver, der påhviler Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt disses hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger har til huse på Vordingborg Kaserne.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Hele Danmark

    Med et kompetent, veluddannet og erfarent team, skaber INGENIØR´NE´s tværfaglige rådgivning tryghed og sikkerhed, der bidrager til en smidig proces gennem alle byggeriets faser til kundens og proje..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg

    Artelia er forrest i feltet inden for brandrådgivning, hvor området varetages af over 60 brandrådgivere på landsplan. Vi er på udkig efter nye kolleger, der vil være med til at præge udvikli..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg

    Sikkerhedsrådgiver og uddannelsesbefalingsmand 4. Nationale Støtte Bataljon i Vordingborg Brænde..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2