Uddannelsesledere til Hillerød Tekniske Skole, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at udvikle og skabe vækst?

Vi har netop gennemført en organisationsændring på Hillerød Tekniske Skole, og derfor skal vi have besat tre nye spændende lederstillinger. Vores kerneopgave er at uddanne elever til at være kompetente faglærte. For at understøtte kerneopgaven er målet med organisationsændringen først og fremmest at sikre vores dygtige og engagerede undervisere en endnu tættere og tydelig ledelse.

Du bliver en del af en nyetableret ledergruppe, hvor du i høj grad selv er med til at påvirke, hvordan samarbejdet skal være. Vi går op i, at du kommer til at føle dig godt klædt på til at være leder hos os. Derfor er vi parate til at investere i dig!

Vi søger følgende tre lederprofiler:

Uddannelsesleder til El-og VVS-uddannelserne

Du bliver leder for ca. 20 engagerede og dygtige undervisere, der er tilknyttet to forskellige uddannelser. Der er både faglige og kulturelle sammenhænge og forskelligheder, du skal navigere i som leder. Vi har stort fokus på at arbejde bæredygtigt og at undervise vores elever i bæredygtige valg.

Det er en fordel, hvis du trives i struktur og evner at implementere dette, er udviklingsorienteret og er god til at afslutte aktiviteter og projekter.

Uddannelsesleder til Personvognsmekaniker- og industrioperatøruddannelserne

Du bliver leder for ca. 18 pædagogisk velfunderede undervisere. Der er styr på tingene, det er to veldrevne uddannelser, og barren er sat højt. Derfor er det en fordel, hvis du trives i en struktureret hverdag, hvor branchens udvikling og faglige niveau understøttes.

Uddannelsesleder til tømreruddannelsen EUD/EUX

Der er ca. 20 undervisere i afdelingen, der alle udviser stort engagement med særligt fokus på elevernes læring. Over de seneste år har vi udviklet vores EUX og udbyder derfor hovedforløb både forår og efterår.

I afdelingen har vi særligt fokus på teamdannelse og den enkeltes indflydelse, som du skal understøtte. Du skal samtidig sikre et stærkt samarbejde på tværs af teams og afdelinger.

”På U/NORD møder vi hinanden i øjenhøjde. Derfor er det vigtigste, at du besidder en stor medmenneskelighed; at du kan rumme forskellige mennesker og bevidst kigger efter et menneskes ressourcer. Uanset om det er en ansat eller en elev.”

Uddannelseschef Johnny Mariager

Arbejdsopgaver

Der er tale om tre spændende og indholdsmæssigt meget afvekslende stillinger. Fælles for alle tre stillinger er, at omdrejningspunktet er elevernes læring og trivsel, og i hverdagen er du tæt på driften. Din opgave er derfor først og fremmest at sikre fortsat udvikling af det pædagogiske og faglige niveau på uddannelsen i samarbejde med de kompetente medarbejdere. Du refererer til uddannelseschefen på området og sammen med uddannelseschefen har du ansvar for budget, ressourceplanlægning og -styring.

Nogle af de øvrige arbejdsopgaver, der går igen for alle tre stillinger, er:

  • Daglig ledelse af medarbejdere med det mål at sikre elevernes læring og trivsel
  • Løbende opfølgning på undervisningskvalitet gennem evalueringer og dialog med underviserne
  • Samarbejde med LLU og øvrige interessenter på området
  • Administrative opgaver: F.eks. følge op på lektionsplaner, lokaleplaner, statistik mv.

For at sikre at uddannelseslederen er opdateret på pædagogik og didaktik er der undervisningspligt for uddannelsesledere. Samtidig er det essentielt, at du evner og får energi af at implementere nye tiltag i praksis blandt underviserne.

Lidt om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er naturligvis vigtigt, at du kan relatere til vores virkelighed. Du kan derfor f.eks. have en baggrund som pædagog, lærer, håndværker, men den rette kandidat med en mere administrativ baggrund kan også komme i betragtning.

Måske har du ledererfaring – måske er dette dit første lederjob. Uanset om du har erfaring eller ej, så er U/NORD et godt, spændende og udviklende sted at være leder, hvor du selv i høj grad har mulighed for at påvirke indholdet i din egen hverdag.

Vi byder på kaffe!

Hvis du har spørgsmål til stillingen som Uddannelsesleder på tømreruddannelsen, kan du kontakte Uddannelseschef Poul Sørensen på tlf. 9133 0001

Hvis du har spørgsmål til stillingen som Uddannelsesleder for hhv. el- og VVS-uddannelserne eller for personvognsmekaniker- og industrioperatøruddannelserne, kan du kontakte Uddannelseschef Johnny Mariager på tlf. 2091 3409.

Hvis du har lyst til at komme forbi til en uformel snak inden du evt. sender en ansøgning, er du meget velkommen. Ring og tag en snak med Poul eller Johnny.

Når du sender din ansøgning

Vil vi gerne modtage den senest d. 9. januar 2022. Skriv i ansøgningen hvilken eller hvilke af stillingerne, du er interesseret i samt hvorfor du tror, at et lederjob på U/NORD er noget for dig.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Der er tilknyttet en attraktiv pensionsordning.

Det er en betingelse for ansættelsen, at der kan fremvises en ren børneattest.

U/NORD ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø, og er pr. 1. august 2021 en røgfri skole, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter på skolen – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Hillerød
  • Søndag den 09. januar 2022

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1