Skoleleder til DIA Privatskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Dia Privatskole er Danmarks ældste arabiske friskole. Skolen er kendt for at udklække elever med gode faglige resultater år efter år, og er en af Danmarks førende skoler i forhold til at løfte elevers faglige niveau.

DIA Privatskole er bygget på et islamisk værdigrundlag. Hos os er respekten for det enkelte individ omdrejningspunkt for vores ageren med hinanden. Vores elever oplever, at deres evner, personlighed og helt unikke karaktertræk bliver set og værdsat. De føler sig inkluderet og betragtet som en ressource, og der bliver ikke sat spørgsmålstegn ved deres væren og retten til at være sin helt egen person.

DIA er en skole, som forældrene vælger ud fra ønsket om høj faglighed, god trivsel, faste rammer og værdigrundlaget. Skolens værdisæt er bygget på tre grundværdier: Ansvarlighed, Engagement og Faglighed.

Skolen huser ca. 300 glade danske elever med vidt forskellig etnisk baggrund fordelt på årgangene 0.- 9. klasse, en SFO med 100 børn fra 0.-3 klasse samt 30 fagligt stærke medarbejdere, som alle er engagerede og aktivt deltagende i at skabe et godt børne- og ungeliv i daginstitution og skole.

DIA søger en dygtig leder, der skal sikre, at vi også i fremtiden har mulighed for at tilbyde en værdibaseret og fagligt fokuseret hverdag for forældre og børn.

Kvalifikationer

Vi forventer at du:
  • Har stor respekt for skolens grundværdier og historie.
  • Har erfaring og uddannelse fra skoleverdenen. Det er en klar fordel hvis du har ledererfaring fra en skole og/eller har lederuddannelse.
  • Har et skarpt organisatorisk og økonomisk overblik.
  • Er visionær og ambitiøs, så du med respekt for skolens traditioner og værdier kan være med til at sætte retning i samarbejde med bestyrelsen.
  • Er indstillet på at lede skolens strategiske udvikling således, at de mange indsatser som DIA har for fremtiden både kan bindes sammen, kommunikeres ud og følges til dørs.
  • Er en tydelig og direkte leder, og en dygtig kommunikator såvel mundtligt som skriftligt. Du skal føre dialog på alle niveauer og lytte til elever, forældre og personale.
  • Besidder interkulturelle kompetencer, og kan agere i en skole der i høj grad er præget af forældre med forskellige baggrunde og kulturer.
  • Er fleksibel, kan have mange bolde i luften og trives i en travl hverdag.
  • Brænder for synlig, inddragende og anerkendende ledelse og har fokus på medarbejdernes trivsel og kompetenceudvikling.


Ansvar og opgaver
Du bliver skolens øverste leder og skal indgå i et tæt samarbejde med ledelsesteamet bestående af SFO-leder og souschef.

Som skoleleder har du ansvaret for den daglige drift. Du har også ansvaret for den faglige og pædagogiske udvikling samt styring af skolens økonomi som sikrer at skolens fremtidig økonomi er sund. Du er ligeledes skolens ansigt udadtil.

Du bliver ansvarlig for at skabe tydelige rammer og retningslinjer ved hjælp af klare visioner, struktur og spilleregler. Du skal kunne skabe udvikling med henblik på videreførelse af høj faglighed og almen dannelse.

DIA tilbyder
Et udfordrende og spændende lederjob med stor indflydelse, og med mulighed for faglig udvikling. Ambitiøse og resursestærke forældre, samt en aktiv og velfungerende bestyrelse, som bakker op om DIA og brænder for skoleudvikling. En dygtig, engageret og loyal medarbejderstab, der udviser begejstring for DIA og rigtig mange muligheder for en fortsat spændende udvikling.

Har du opklarende spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesnæstformanden på tlf. 60631977 mellem kl.: 16.30-20.00

Ansøgning med CV og referencer bedes sendt til e-mail: [email protected]
Ansøgningsfristen: d.10/5-2021.
Ansættelsessamtaler afholdes: 1. runde i uge 20 og 2. runde i uge 21.
Tiltrædelse: d. 1/8-2021. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=487f602e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København N
  • Mandag den 10. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København N over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1