Institutionsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Inspirerende og ambitiøs leder til Børnehuset Bryggen

Har du lyst til at stå i spidsen for et børnehus med kerne i relationsarbejde, fokus på kultur, natur og udeliv samt en god personalegruppe med bred erfaring?

Da vores institutionsleder gennem mange år, har valgt at gå på pension, søger vi en ny leder til vores dejlige børnehus.

Vi har særligt fokus på udeliv og bruger meget tid på vores store og alsidige legeplads, som både rummer bålplads og skøn natur. Vi arbejder med jord til bord tankegangen, hvor børn inddrages i plantning og høst af grøntsager fra egen køkkenhave.

Du får ansvaret for at sikre et trygt, sjovt og udviklende læringsmiljø samt et ledelsesrum med plads til og forventning om faglig udvikling og nytænkning. Du skal gå forrest med udvikling af den pædagogiske læreplan samt agere systematisk med kvalitet i det pædagogiske arbejde. Du er som leder bevidst om, at den nærværende faglige ledelse kalder på viden om, hvad der reelt foregår i praksis omkring børnene. Ligesom du er skarp på at organisere og distribuere den faglige ledelse, sådan at personalegruppen føler ejerskab og dermed understøtter udviklingen af læringsmiljøet omkring børnene.

Børnehuset Bryggen
Vi er en veletableret selvejende institution beliggende på Islands Brygge, som er normeret til 102 børn i alderen 1-6 år. Vi har 36 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn, som er fordelt i tre aldersopdelte afdelinger. Børnehuset Bryggen indgår i Netværk Christianshavn/Bryggen, der består af 7 selvejende institutioner, som samarbejder om aktuelle udfordringer, fælles problemstillinger, ledelsessparring samt specifikke faglige indsatser.

Som leder af Børnehuset Bryggen bliver du en del af:
  • en institution med sund økonomi og spændende udviklingsprojekter
  • et velfungerende arbejdsmiljø og et godt samarbejde mellem personale, forældre og bestyrelse
  • en gruppe fagligt stærke og dedikerede medarbejdere med et godt arbejdsfællesskab
  • et levende og spændende lokalområde med mulighed for at udforske vand, natur og kultur.

Børnehuset Bryggens lederprofil
Vi søger en fagligt inspirerende leder, der sammen med medarbejdere og forældre, engagerer sig i at skabe en bæredygtig videreudvikling af vores pædagogik, det gode børneliv samt et forpligtende arbejdsfællesskab.

Vi forventer, at du er:
  • uddannet pædagog med et højt pædagogisk niveau, gerne kombineret med ledererfaring og relevant lederuddannelse
  • en imødekommende person med et varmt og godt humør, og du forstår at sikre følgeskab og at arbejde med distribueret ledelse
  • systematisk, struktureret og reflekterende i din planlægning, udmøntning og evaluering af kerneopgaven og i de administrative opgaver
  • fremsynet, og kan sætte en klar strategisk retning med tydelige mål og forventninger med et skarpt fokus på børneperspektivet
  • god til at bevare ro og overblik især når der er brug for at træffe svære beslutninger.

Ansættelsesforhold
Den daglige ledelse varetages af en leder, som er ansat af bestyrelsen. Vi benytter SPIA til at administrere bogføring, regnskab og løn. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffe- og børneattest samt referencer.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til bestyrelsesformand Henrik Nielsen på 30 11 13 62 eller sende en mail til [email protected]

Ansøgningsfrist
Fristen for modtagelse af ansøgning er den 28. april. Vi forventer at holde samtaler i den første uge i maj (uge 18). Send din ansøgning med CV og relevante bilag via knappen "Send ansøgning".

Tiltrædelse
Den 1. august 2021. Mulighed for overlevering af ca. 2 dages varighed med nuværende leder Bjarne Arleth Nielsen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=def56828)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København S
  • Onsdag den 28. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København S over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2