Pædagogisk leder til Tusindfryd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger en dynamisk, velreflekteret og fagligt kompetent pædagogisk leder til Tusindfryd, der er en lille og velfungerende institution i Brønshøj/Vanløse Klynge B. Du bliver en del af vores tværgående klyngeledelsesteam.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat fra den 1. oktober 2021 eller snarest herefter.

Tusindfryd er en integreret institution, der ligger på to matrikler og er normeret til 80 børn – i alt fem grupper. Vuggestuedelen ligger på Brønshøjvej og består af tre vuggestuegrupper. Børnehaven ligger på Degnemose Allé og består af to børnehavegrupper. Både vuggestuen og børnehaven er placeret i hyggelige huse med gode legepladser, og nærområdet er grønne områder i villakvarterer i Brønshøj.

Udfordringer i jobbet
Du bliver en del af et stærkt ledelsesteam med høj faglighed, masser af energi og plads til humor. I fællesskab leder vi klyngens syv små institutioner fordelt på otte matrikler.

Vi arbejder med en klyngeledelsesprofil, hvor vi også skal lede på hinandens institutioner, og hvor vi har ansvarsområder og specialviden, som deles på tværs. Så ja, vi bevæger os gerne ind i hinandens ledelsesrum. Vi arbejder med at fordele vores ledelsesressourcer på en måde, så vi bedre understøtter vores klyngeledelsesprofil, og ønsket om at arbejde på tværs. Vi arbejder målrettet med at dygtiggøre os, og kvalificerer vores arbejde ved bl.a. at fordele ledelsesopgaver mest effektivt i ledelsesteamet.

Du er en dygtig personaleleder, som har en anerkendende og positiv tilgang til såvel børn som forældre og kolleger. Du finder det spændende at skulle bevare alt det gode i Tusindfryd og de andre institutioner samtidig med, at du tager styring på at finde nye veje for såvel pædagogik som udvikling af kultur og personale.

Du står i spidsen for at skabe rammer for en god dagligdag med mulighed for fordybelse, udforskning, leg og læring med udgangspunkt i de fysiske rammer, der er i Tusindfryd og i klyngen. Du bidrager med perspektiver på faglig ledelse i praksis. Du er fortrolig med det pædagogiske læreplansarbejde i de nye styrkede læreplaner, og kan anvende planen som et fagligt udviklingsværktøj, en idébog til den praktiske hverdag og være referenceramme for personale og forældre.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har en stor interesse for pædagogisk kvalitet og udviklingen af denne.
  • Du reflekterer over, hvad det kræver af dig som pædagogisk leder at have ansvaret for en institution på to matrikler.
  • Du er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt.
  • Du er nysgerrig og kan arbejde tillidsbaseret.
  • Du bidrager til den pædagogiske udvikling i såvel klyngen som i Tusindfryd med udgangspunkt i den nye styrkede læreplan samt Københavns Kommunes pejlemærker.
  • Du er initiativrig, igangsættende og kan sikre høj pædagogisk kvalitet i praksis.
  • Du bevarer overblikket og skaber struktur og ro i en alsidig hverdag.
  • Du er god til at organisere arbejdet og udnytte ressourcerne optimalt.
  • Du bidrager til trivsel, høj arbejdsmoral og arbejdsglæde ved hjælp af din samarbejdsvilje, fleksibilitet og positive tilgang til arbejdet.
  • Du er loyal og imødekommende i dit samarbejde med forældre, kolleger og klyngens ledelsesteam.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du møder et idérigt, positivt og handlekraftigt ledelsesteam. Et ledelsesteam, som brænder for alle børn og pædagogikken i hele klyngen. I Tusindfryd møder du et engageret pædagogisk personale, som brænder for børnene, og deres udvikling i den pædagogiske praksis. Du får mulighed for at reflektere sammen med dine ledelseskolleger omkring ledelsesopgaverne – også de ting, der er svære. I ledelsesteamet prioriterer vi sparring, så vi har mulighed for at spille hinanden gode, for vi ved, at: ”sammen kan vi det, jeg ikke kan alene”. Du møder engagerede forældre, som gerne giver en hånd med og støtter op omkring institutionerne i vores klynge.

Du bliver ansat i Brønshøj/Vanløse Klynge B som pædagogisk leder i Tusindfryd. Klyngen består af syv kommunale dagtilbud, der har børn i alderen 0-6 år. Vi arbejder gerne på tværs af institutionerne i vores arbejdsfællesskab, og vi forventer og giver plads til, at alle i klyngen søger medindflydelse og tager medansvar.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune og principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Ønsker du mere information?
Kontakt pædagogisk leder Rikke Møller Svendsen på 4246 1251, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at besøge institutionen. Du kan også læse mere om institutionen her.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 19. august 2021
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København NV
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0