Ambitiøs, visionær og engageret souschef søges til Katrinedals Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du et stærkt engagement i ledelsesopgaven, høje ambitioner på elevernes, personalets og egne vegne? Vil du sammen med det øvrige ledelsesteam stå i spidsen for at skabe trivsel, læring og faglighed for elever og medarbejdere? Så har du mulighed for at blive souschef på Katrinedals Skole i Vanløse. Skolen består af en skoledel og en KKFO-del – i daglig tale kaldt KDS United.

Katrinedals Skole er kendetegnet af høj faglighed, stærke fællesskaber og et stort fokus på trivsel. Katrinedals Skole er en stor, velfungerende, attraktiv og udviklingsorienteret skole med 950 kreative, motiverede, livlige elever og engagerede forældre.
Vi er omkring 70 lærere, 16 skolepædagoger og en række ressourcepersoner, der støtter op om faglig, social og personlig trivsel for elever og medarbejdere. Medarbejdergruppen består af professionelle, engagerede og imødekommende medarbejdere – som indgår i et konstruktivt samspil med ledelsen.

Du bliver en del af et ledelsesteam, der brænder for skoleudvikling, og som består af en skoleleder, en souschef og to afdelingsledere samt to KKFO-ledere. Vi er et relativt nyt ledelsesteam, der bakker hinanden op og samarbejder tæt sammen med de faglige koordinatorer og skolens øvrige personale.

Dine opgaver om souschef er alsidige og består blandt andet i

  • Faglig og pædagogisk ledelse: Sammen med skolelederen skal du kunne sætte tydelige mål på både skole-, team-, medarbejder- og elevniveau ud fra et dataunderstøttende grundlag.
  • At understøtte de pædagogiske processer og supervisere samt vejlede det pædagogiske personale. Dine faglige styrker er læringsledelse og personaleledelse. Du skal ligeledes samarbejde med eksterne aktører, herunder dagbehandlingsundervisningstilbud.
  • At skabe tillid og stærke samarbejder med skolens mange elever, forældre, medarbejdere og skolebestyrelsen gennem tydelig og nærværende kommunikation
  • Udskolingen, hvor du er den ledelsesansvarlige for udvikling af skolens udskolingsprofil, samarbejdet med uddannelsesambassadøren omkring projekter og årsplanlægning, håndtering af prøveafvikling og planlægning, samarbejde med UU, vurdering af uddannelsesparathed samt ansvarlig for udvikling af valgfag samt praktik.
  • Understøttelse og håndtering af administration og driftsopgaver, hvor opgaver som TRIO og årsplanlægning, vikardækning, personaleadministration og skemaplanlægning med øvrige ledelse er centrale opgaver.
  • At facilitere og planlægge udviklingsprojekter og eksterne samarbejder samt etablere partnerskaber med offentlige og private virksomheder samt uddannelsesinstitutioner.
  • At være mødeleder eller understøtte denne i forskellige fora, heriblandt MED-udvalget, sekretariatsbetjening af skolebestyrelsen samt under personalemøder, afdelingsmøder og strategisk forum.

Vi ser gerne, at du har følgende profil

  • Du har ledelseserfaring inden for skoleområdet samt relevant lederuddannelse.
  • Du er stærk og nærværende i din kommunikation, formår at sætte tydelig retning og skabe professionelt følgeskab.
  • Du kan arbejde systematisk med data i ledelsesarbejdet med fokus på læring, trivsel og dannelse.
  • Du har kompetencer og viden om udskolingsområdet og prøveafvikling.
  • Du har viden om, og erfaring med, skoleudvikling og kan selvstændigt planlægge og strukturere udviklingsprojekter.
  • Du ønsker et tæt samarbejde med dit ledelsesteam, hvor man løfter opgaver på tværs af afdelingerne sammen.
  • Du er relationel stærk, kan skabe tillid og har gode samarbejdsevner.
  • Du er robust og lader dig ikke slå ud af en omskiftelig hverdag og kan navigere stringent i forhold til skolens mange interessenter.
  • Du er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen.

Vi tilbyder
Et spændende job med et stort udviklingspotentiale og en bred arbejdsportefølje. Arbejdsopgaverne fordrer, at der både arbejdes selvstændigt og ansvarsfuldt, men også samskabende om de meningsfulde løsninger. Vi er en skole, der de seneste år haft fokus på innovation og teknologiforståelse, er målstyret og er certificeret science og talentskole.
Skolen været tilknyttet undervisningsministeriets projekt ’Styrkelse af teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske fag’. Skolen har ligeledes et stærkt fokus på demokrati og elevdeltagelse.

Rammen om udskolingen er et nybygget ungeunivers, der rummer ca. 300 unge. Katrinedals Skole har en anderledes udskolingsmodel, hvor alle elever på årgangen er tilknyttet et basishold og undervises på skiftende faghold. Læs mere om udskolingsmodellen på skolens hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Tiltrædelse pr. 1. oktober 2021.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen eller aftale besøg på skolen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Rikke Schultz Pedersen på 3874 1742. Se også skolens hjemmeside: https://katrinedal.aula.dk/

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. august 2021
Vi forventer at holde 1. samtale i uge 33 og 2. samtale i uge 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København NV
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0