Uddannelseschef til SOSU uddannelserne i Køge og Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Uddannelseschef til SOSU uddannelserne i Køge og Slagelse


Kan du løfte en spændende ledelsesopgave, som skal sikre udviklende læringsaktiviteter, effektiv service og fortsat udvikling af ZBCs uddannelser i Køge? – Og vil du være med til at gøre en forskel for unge uddannelsessøgende elever? Så er du måske den nye uddannelseschef, som ZBC Køge søger, til at lede vores uddannelser inden for SOSU- og fødevareuddannelserne i Køge, samt SOSU uddannelserne i Slagelse.

ZBC i Køge søger en uddannelseschef, der i samarbejde med den koordinerende uddannelseschef og områdernes leder og chefer, samt engagerede undervisere, vil udvikle og lede vores uddannelser inden for SOSU uddannelserne og grundforløb 2 på fødevareuddannelsen, i Køge, samt SOSU uddannelserne i Slagelse.

Om jobbet

Vi befinder os lige nu i en spændende proces, hvor vi forsat er i gang med udvikling af uddannelserne. Dette gælder udvikling og implementering af digitale læringsforløb, og implementering af nye bekendtgørelser, hvor vi kontinuerligt arbejder med at udvikle undervisernes didaktiske, pædagogiske og faglige kompetencer, så deres undervisning opfylder ZBCs mission: Vi uddanner til fremtiden.

På vores uddannelsesområder er der et godt arbejdsmiljø, både socialt og fagligt, og vi trives i en dynamisk atmosfære, hvor gode idéer altid er velkommen. Du får en stor grad af frihed og fleksibilitet i en dynamisk organisation, hvor dine idéer let kan blive omsat til praksis, og hvor dit engagement har mulighed for udfoldelse. Vi lægger vægt på, at du udvikler dig som organisations­medlem, blandt andet via videreuddannelse, kollegial sparring og samarbejde.

Som uddannelseschef i ZBC skal du mestre at bevæge dig på såvel det strategiske som det operationelle niveau, hvor du arbejder med udgangspunkt i vores kerneopgave, hvor fokus er på elevernes læring og uddannelser.

Endvidere vil du, som uddannelseschef, ud over dit samarbejde med den koordinerende uddannelseschef, også indgå i et ledelsesteam med 3 andre uddannelseschefer samt 4 uddannelsesledere, der samlet varetager uddannelse af SOSU elever i region Sjælland. I det daglige skal du varetage ledelsen af medarbejderne på Køge afdelingen, som også rummer et par medarbejder på fødevareuddannelserne, samt være chef for uddannelseslederen på SOSU afdelingen i Slagelse. Du vil endvidere være en vigtig nøgleperson i samarbejdet med vores eksterne samarbejdspartnere i kommuner og regioner m.v.

Dygtig leder og god ledelse
I kraft af din erfaring, evner du at samle og inddrage højt kvalificerede undervisere, som sammen skaber den bedste uddannelse for vores elever. Det er vigtigt for dig, at der er fokus på den gode trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergruppen, og at du motiveres af at skabe resultater sammen med og gennem andre. Vi ser gerne, at du har erfaring med ledelse i erhvervsskoleverden og pædagogisk ledelse.

Ledelsesansvaret ligger naturligvis hos chefen, og ledelse udøves i dagligdagen af chefer, ledere og medarbejdere i fællesskab. Derfor deltager alle chefer og ledere i et fælles læringsforløb, hvor vi har fokus på ”god ledelse”.

Arbejdsopgaver

Du får ansvar for, i samarbejde med den koordinerende uddannelseschef og medarbejderne, at:

  • Udmønte visioner, mål, strategier og handlinger for uddannelsesområdet.
  • Sikre den pædagogiske og faglige udvikling af uddannelserne.
  • Indgå i og drive samarbejdet med vores interessenter og samarbejdspartnere - både blandt arbejdsmarkedets parter og i campussamarbejdet.
  • Varetage den daglige drift og ledelse af uddannelserne.
  • Udvikle uddannelsesområdernes kultur og organisation.
  • Udarbejde budgetter og følge op på regnskaber og resultater.
  • Koordinere skema-, uddannelses- og undervisningsplanlægningen.
  • Udvikle og styre kvaliteten af områdets uddannelser.
  • Sikre løbende team- og medarbejderudvikling.
  • Sikre den gensidige inspiration og motivation i afdelingen.
  • Udvikle og vedligeholde en feedback-kultur, der medvirker til god elevtrivsel.

Kvalifikationer

  • Du har et stort kendskab til erhvervsuddannelsesområdet og gerne uddannelserne inden for SOSU området.
  • Du har interesse for og erfaring med ledelse, samt gerne en relevant lederuddannelse.
  • Du arbejder engageret, kan skabe idéer og kreative forslag til projekter.
  • Du har personlig gennemslagskraft og kan navigere i en ofte travl hverdag.
  • Du kan engagere og begejstre andre og har erfaring med personaleledelse.
  • Du kan coache og facilitere medarbejdere i en team-organiseret arbejdsform.
  • Som leder kan du strukturere processer, så de bliver kvalificerende og inddragende, samtidig med, at du følger systematisk op på den data, som er en vigtig del af arbejdet med at forbedre uddannelsen.
  • Du har en stor arbejdskapacitet; også i de perioder, hvor der er en del at se til.
  • Du kan prioritere mellem mange vigtige og ofte hastende opgaver, fordi du ved, at det er afgørende for uddannelsen og i sidste ende vores elever og organisation.

Ansættelse

Stillingen er en fastansættelse og indplaceret på det overenskomstmæssige lønniveau jf. cheflønsaftalen i staten med mulighed for forhandling af sammensætningen af lønnen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hurtigst muligt eller senest den 1. maj 2022.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 9. marts 2022 kl. 12.00, og ansøgninger modtages ikke efter denne dato.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 10 og 11.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte koordinerende uddannelseschef, Majbritt Vangslev, på tlf. 23327904 eller på mail [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Køge

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Køge over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3