PA for dekanen på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Har du lyst til at arbejde tæt sammen med dekanen og direktionen på Danmarks største naturvidenskabelige fakultet, så er du måske vores nye kollega. På Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – i daglig tale SCIENCE - har vi brug for en dygtig personlig assistent (PA) i et vikariat på godt et år.

Du bliver en del af Sektion Policy i kontoret SCIENCE Sekretariat, Kommunikation og Policy. Størstedelen af din arbejdstid skal bruges som PA for dekan Katrine Krogh Andersen, mens du resten af tiden løser ad hoc-opgaver for direktionen. Det kan f.eks. være at indhente information på tværs af organisationen, udarbejde præsentationer og lignende, understøtte arbejdsgrupper og udvalgsarbejde som sekretær eller projektleder.

Du kan regne med at træde ind i et kontor med mange spændende opgaver. Opgaverne som PA løser du i tæt samarbejde med dekanen, dekanens sekretær, som blandt andet håndterer kalenderstyring for dekanen, og med relevante bidragydere. Som PA er din vigtigste opgave at sikre, at dekanen får en optimal forberedelse i form af bl.a. det nødvendige materiale i den rette kvalitet og den rette baggrundsviden mv. til de mange møder og arrangementer, dekanen deltager i. Du er hele tiden to skridt foran i forhold til at indhente information, skabe overblik, strukturere materiale mv. Og du har talent for at skrive klart og præcist, både når det gælder notater, input til taler mv. og udarbejdelse af præsentationer. Det er også vigtigt, at du er god til at skabe relationer til dine kollegaer på SCIENCE og på KU i det hele taget, da meget af dit arbejde er afhængigt af det.

På SCIENCE samarbejder vi med mange eksterne aktører. Som PA for dekanen vil du derfor ofte være i dialog med virksomheder, fonde og myndigheder.

Vi har et solidt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone og et stort fagligt engagement, hvor vi sammen arbejder mod de bedst mulige resultater. Vi lægger alle i kontoret vægt på - også selvom der kan være travlt - at det skal være et rart sted at være, og at det gode kollegaskab skal kaste smil og grin af sig!

Din profil
Det er vigtigt, at du i din tilgang til arbejdet er dialogorienteret og trives med at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer med kollegaer og eksterne parter. Du skal kunne navigere i en kompleks organisation og være fleksibel i forhold til nye opgaver.

Vi lægger vægt på, at du

  • Kan arbejde selvstændigt og effektivt – og har en proaktiv tilgang til opgaveløsningen
  • Kan strukturere og organisere dit arbejde
  • Har evnen til hurtigt at opfatte og forstå sammenhænge
  • Har overblik og kan bevare roen i travle perioder
  • Kan formulere dig klart og korrekt på dansk og engelsk
  • Er en god kollega med let til smil

Erfaring med opgaver som PA vil være en klar fordel, alternativt vil det være en styrke, hvis du i en anden type stilling f.eks. som studentermedhjælper har opnået erfaringen med opgaver som beskrevet

Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse, gerne med tydelige elementer af retorik, politisk kommunikation eller lignende.

Om SCIENCE Sekretariat, Kommunikation og Policy
Policy er en del af kontoret Sekretariat, Policy og Kommunikation, der desuden består af sektionerne Sekretariat og Kommunikation. Der er cirka 35 medarbejdere fordelt på de tre sektioner.

Kontorets centrale opgave er at fremme udviklingen af et sammenhængende, klart profileret og positioneret fakultet, hvis viden, uddannelser, forskning og formidling bidrager til at løse samfundets udfordringer. Vi er et kontor med en bred kontaktflade og et tæt samarbejde med kollegaer på fakultetets 12 institutter og i Fakultetssekretariatet, det øvrige KU samt en lang række eksterne parter.

Sekretariatet betjener dekanen, prodekanerne og fakultetsdirektøren, som udgør fakultetets samlede direktion og varetager desuden en række administrative og koordinerende opgaver, der gavner drift og udvikling på hele fakultetet.

Kommunikation har ansvaret for den fælles kommunikation på fakultetet, hvilket bl.a. inkluderer fokus på rekruttering af studerende til bachelor- og kandidatuddannelser, brobygning til folkeskole og gymnasium, forskningsformidling og pressearbejde, web-kommunikation, intern kommunikation samt kommunikationsrådgivning- og sparring for ledelse og medarbejdere.

Policy står bl.a. for opbygning og vedligeholdelse af stærke relationer til private og offentlige virksomheder, myndigheder, fonde mv., understøttelse af internationale strategiske satsninger og en styrket interessevaretagelsesindsats (public affairs) – nationalt og internationalt. Sektionen skal sikre en stærkere koordinering af fakultetets samspil med erhvervslivet, herunder bedre intern udnyttelse af den viden, der genereres i samspillet med virksomheder, organisationer mv. Sektionen har tillige ansvaret for implementering af KU’s strategi på SCIENCE samt udvikling og implementering af efter- og videreuddannelsestilbud til eksterne samarbejdspartnere.

Om SCIENCE
SCIENCE har som væsentligste opgave at bidrage til løsning af de store udfordringer, vi står overfor i en verden under hastig forandring med øget pres på bl.a. naturressourcer og markante klimaforandringer - både nationalt og globalt. Samtidig skal fakultetet være med til at skabe økonomisk vækst og levere dygtige kandidater med de kompetencer, som samfundet har brug for. Det gør vi i et tæt samarbejde med erhvervslivet og offentlige myndigheder, organisationer og andre universiteter såvel herhjemme som i udlandet. SCIENCE har 4.000 ansatte, 10.000 bachelor- og kandidatstuderende og et årligt budget på cirka 2,5 mia. kr.

Løn og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Vi har flekstid og lægger vægt på, at der er en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Forventet ansættelsesperiode fra 1. maj 2022 til den 30. juni 2023.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning via jobsiden på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag den 8. marts 2022. Vi forventer, at du kan tiltræde 1. maj 2022.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om fakultetet på www.science.ku.dk. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Claus Thomsen pr. mail på [email protected] eller telefon 2383 9946.

Københavns Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Frederiksberg C
  • Tirsdag den 08. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0