Afdelingsleder til klub og SFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Afdelingsleder til klub og SFO

Vil du være med til at udvikle Engelsborgskolens pædagogiske praksis?

Vi søger en ny afdelingsleder, der er pædagogisk fagligt velfunderet og brænder for at være med til at udvikle og løfte fritidspædagogikken, så der sikres sammenhæng mellem skole, SFO og klub.

Du vil blive en aktiv del af klubbens og SFO’ens hverdag, og du vil sammen med lederen af klub og SFO få en central rolle som bindeled mellem skolens pædagogiske praksis og fritidspædagogikken. Du skal tro på, at et tættere samarbejde med skolen giver mening for udviklingen af Engelsborgskolens tilbud til eleverne.

Det er vigtigt for os, at du får energi af at være tæt på børnene i hverdagen i samarbejde med medarbejderne. Vi forventer også, at du er uddannet pædagog, og gerne at du har ledererfaring fra klub- eller SFO-området.

Du vil som ny afdelingsleder for klub og SFO indgå i et tæt samarbejde med lederen af klub og SFO. Arbejdsdelingen er ikke lagt fuldstændig fast på forhånd, og for den rette kandidat vil der være en høj grad af selvstændigt ledelsesrum.

Den nye afdelingsleder vil få klub- og SFO-leder Birgitte Jepsen som leder, og du vil blive en del af skolelederteamet. Du vil også indgå i Lyngby-Taarbæk Kommunes kommunale netværk af SFO- og klubledere, hvor du vil kunne få sparring fra dine kolleger og udveksle erfaringer.

Du kan læse mere om Engelsborgskolen på skolens hjemmeside; http://engelsborgskolen.skoleporten.dk/, og du kan se en uddybende job- og personprofil og søge stillingen på www.genitor.dk. Spørgsmål kan stilles til klub- og SFO-leder Birgitte Jepsen, på telefon 9243 6993, skoleleder Bettina Kallenbach på telefon 4528 4000 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 20. oktober 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 20. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1