Ny Leder til Marie Grubbe Ung og Uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vores afholdte og dygtige forstander for Marie Grubbe har valgt at gå på pension ved årsskiftet.

Vil du være en del af Marie Grubbes samlede ungdomsunivers og have fokus på at opgaven med at skabe et ungeliv, som peger mod voksenlivet, kunne lede en organisation, der aldrig står stille og derfor være "first mover" i udviklings-og tilpasningstiltag, så er denne stilling noget for dig.

Marie Grubbe Ung & Uddannelses målgruppe er unge med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, samt unge med særlige behov.

Vores tilbud dækker for nuværende to STU uddannelser, et aktivitets, samværs- og beskæftigelsestilbud, to døgntilbud og et tilbud for unge vi støtter i ungdomsboliger. Vi opererer såvel efter servicelovens paragraffer til børn og til unge over 18 år, samt STU lovgivningen.

Vores tilbud ligger i Nykøbing F. og i Stubbekøbing.


’Det vi søger, er en leder, der sideløbende med at sætte ungelivet højt, også er en engageret og udviklingsorienteret leder, som kan balancere drift og udvikling med stor opmærksomhed på faglig kvalitet, tværgående samarbejde, arbejdsmiljø og økonomi"


Om jobbet
Som leder af Marie Grubbe Ung & Uddannelse kommer du til at stå i spidsen for en organisation med omkring 65 kompetente faste medarbejdere, endvidere har vi løbende 4 – 5 pædagog eller PAU studerende i praktik.

Samlet er ca. 95 unge tilknyttet Marie Grubbe Ung & Uddannelse.

Vi er organiseret med et fokus på at have tilgængelig og tæt ledelse; derfor er pt. ansat 4 afdelingsledere.

Som tilbud prioriterer vi et tæt forældre/pårørende samarbejde.

Guldborgsund Kommunes definerede kerneydelse er en integreret del af indsatsen på Marie Grubbe Ung & Uddannelse, og for at imødekomme udviklingsperspektivet, så lægger vi mange kræfter i at dokumentere indsatsen og de unges udvikling.

For at understøtte indsatsen tager vi udgangspunkt i at styrke vores faglighed, og den røde tråd i organisationen er neuropædagogik.

Som tilbud i Socialområdet, ser vi investering i faglighed, som et svar på at kunne efterleve den udvikling der er på socialområdet, hvor der løbende er behov for faglige, strukturelle og økonomiske tilpasninger, hvor udvikling er en nødvendighed for at opfylde fremtidens krav til kommunens service.

På Marie Grubbe Ung & Uddannelse er du ikke alene om at skabe mulighed for at opfylde fremtidens krav, på det samlede Socialområde, - sammen med hele Socialområdets engagerede dygtige medarbejdere og ledere – bliver du medskaber af " Fremtidens socialområde", hvor vi sammen udvikler hele området til gavn for borgerne og hvor du bliver en del af et stærkt ledelsesteam på det samlede Socialområde.

Opgaverne er mange og spændende, og kan sammenfattes til:
  • At understøtte de nuværende udviklingstiltag i organisationen, samt kunne fokusere på nye udviklingsområder så vi forbliver et attraktivt ungetilbud.
  • Har forståelse og accept af at være leder af en organisation, hvor omstilling og integrering af nye tiltag er en del af hverdagen.
  • Styrke den helhedsorienterede indsats på tværs af eget og kommunens øvrige centre
  • Medvirke til, at kommunens ledelsesgrundlag, Det Guldborgsundske Mindset og Socialområdets strategiske omstilling lever, og at ledelsesmæssige kompetencer fortsat udvikles og praktiseres i overensstemmelse med grundlaget, herunder udvikle egen ledergruppe.
  • Sikre at de prioriteringer og effektiviseringer, der er besluttet i budgetaftalerne, rent faktisk realiseres og omsættes til praksis.


Om dig
Vi søger en leder, der med overblik, helhedstænkning og handlekraft kan være med til at realisere ovenstående i tråd med kommunens overordnede kerneopgave, der handler om at styrke borgernes muligheder for at mestre egen tilværelse og i samarbejde med borgerne sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber.
Vi søger også en leder, som er relationelt stærk, da stillingen kræver et stærkt samarbejde på tværs af eget og kommunens øvrige centre. Det er endvidere en forventning, at lederen tager Det Guldborgsundske Mindset på sig, når kerneopgaven og de strategiske målsætninger skal realiseres.

Vi forventer, at du:
  • ???????Er en erfaren leder – gerne med erfaring med at lede ledere.
  • Har en relevant uddannelses-og erfaringsbaggrund i forhold til sektoren og en relevant lederuddannelse – eller er påbegyndt lederuddannelse - på minimum diplomniveau.
  • Har et godt kendskab til området med unge med fysisk og psykisk nedsat funktionsevne og unge med særlige behov.
  • Har kendskab til STU uddannelse og døgntilbudsområdet.
  • Kompetent i forældre/pårørende samarbejde.
  • Er ambitiøs i interessen for dit fagområde og evner at være tålmodigt insisterende i ledelses- og udviklingsarbejdet med respekt for forskelligheder
  • Kan bevare overblikket i pressede situationer, træffe beslutninger og yde ledelse, hvor du får det bedste frem i andre.
  • Er naturligt relations skabende, har interesse og forståelse for at kikke ud over det samlede Socialområde og være samarbejdspartner på tværs af og uden for Socialområdet.

Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst, og du vil referere til Centerchef for Socialområdet.

Vilkårene aftales konkret mellem Guldborgsund Kommune og den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsesstedet er både i Nykøbing F. by samt i Stubbekøbing By.

Mere information:
Alle der på baggrund af stillingsopslaget samt job-og personprofilen overvejer at søge stillingen, er velkomne til at kontakte Centerchef for socialområdet Bodil Pedersen på telefon 2518 2560 eller nuværende forstander Per Raith tlf. 2518 2180 med henblik på uddybende spørgsmål.

STU-eleverne har lavet en lille video om Marie Grubbe Ung & Uddannelse – se den på dette link.

Der er ansøgningsfrist onsdag d. 17. november 2021.

Første samtalerunde afvikles tirsdag den 23. november 2021, og anden samtalerunde finder sted mandag den 29. november 2021.

I forbindelse med anden samtalerunde præsenteres kandidaterne for en case.

I tilknytning til den anden samtalerunde indhentes evt. også referencer efter aftale med kandidaterne.

Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2022.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e83422f1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 17. november 2021

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0