Uddannelseschef - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Uddannelseschef søges til SOSU Nykøbing Falster

Vi søger en uddannelseschef, der vil være med til at gøre en god skole endnu bedre. Vi har nemlig sat os for, at flere elever skal gennemføre deres uddannelse. Derudover skal vores elever selvfølgelig trives og blive så dygtige som muligt, samtidigt med at vi holder fast i det gode arbejdsmiljø, som kendetegner vores skole. Det er ikke nogen helt let opgave, men vi har en plan.

Den handler bl.a. om, at vi skal udfolde vores pædagogisk-didaktiske grundlag, arbejde endnu tættere sammen med vores gode partnere, bygge videre på vores underviseres kompetencer og styrke en sund evalueringskultur. Det betyder fx, at vi de kommende år vil bruge endnu flere kræfter på at arbejde med vores relationer til og mellem elever, på praksisnær undervisning og på at omsætte viden fra elevernes undervisningsevalueringer og fra undervisernes efteruddannelse til trivsel og læring. For at kunne lykkes med de ambitioner, har vi valgt at udvide vores ledelsesteam, og har derfor nu en ledig stilling som uddannelseschef på skolen.

Om stillingen
Du bliver daglig leder for 16-18 engagerede og dygtige undervisere på vores Grundforløb 1 (GF1) og Grundforløb 2 (GF2) mod sundhedsuddannelserne (SSA og SSH) i Nykøbing Falster. Vores undervisere har forskellige faglige baggrunde (lærere, pædagoger, sygeplejersker, ergoterapeuter, ernæring og sundhed mm.) og de arbejder sammen i mindre, skiftende teams, der har det daglige ansvar for elevernes læring og trivsel på skolen.

Vi har GF1-hold i Nykøbing Falster og Vordingborg og GF2-hold i Nakskov, Vordingborg og Nykøbing Falster. Du får ansvaret for vores GF1 og GF2 rettet mod sundhedsuddannelserne i Nykøbing Falster, hvor vi løbende har cirka 160 årselever. Derudover får du ansvaret for, vores digitale løsninger i undervisningen, herunder vores læringsplatform (Meebook) samt for forskellige projekter.

Vi oplever – i lighed med andre SOSU-skoler – at alt for mange elever falder fra i løbet af deres GF1 og GF2. Som uddannelseschef skal du medvirke til at vende det mønster. Det skal ske samtidig med, at vi søger at styrke vores elevers kompetencer, så de kommer videre med deres uddannelse og indfrier arbejdsgivernes forventninger.

Vores elever har meget blandede forudsætninger. Det betyder, at vores undervisere skal have øje for den enkelte elevs behov, fx ved at differentiere undervisningen og ved at yde en ekstra indsats for de elever, som har brug for særlig faglige og personlig støtte.

Du får en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. omfatter bemanding og planlægning af undervisningsaktiviteter, personaleledelse i form af udvikling af underviserteams, samtaler og sparring med undervisere om indholdet i undervisningen og om elevernes læring og trivsel, henvendelser fra elever, dialog med samarbejdspartnere om fælles aktiviteter for og med elever og bidrage til rekrutteringstiltag.

På SOSU Nykøbing Falster ser vi god uddannelse og god ledelse som holdsport, der kræver koordination og samarbejde. Vi har dygtige og engagerede medarbejdere, som vi gerne vil give et stort råderum. Derfor ønsker vi især at lede gennem tydelige rammer, hyppig dialog og stærke relationer. Det betyder, at vi i ledelsen lægger vægt på at følge skolens kerneopgaver tæt, nysgerrigt og anerkendende.

Skolens ledelsesteam består – med dig ombord – af tre uddannelseschefer, en ressourcechef og skolens direktør. Vi er teamplayere og vi har et ærligt og åbent samarbejde. Vi bruger en del energi sammen på at skabe gode sammenhænge for medarbejdere og elever, fx for at sikre de gode overgange fra GF1 til GF2 og videre til hovedforløb, som støtter elevernes uddannelsesrejse.

Du har gode forudsætter for at lykkes med stillingen, hvis...
  • Du brænder for uddannelse og har solid viden om undervisning, gerne fra en erhvervsskole
  • Du har erfaring med eller lyst til ledelse, der er motiverende for undervisere
  • Du har indsigt i sundhedsområdet, evt. i form af en sundhedsfaglig uddannelse
  • Du er IT-stærk, gerne med viden om hvordan digitale løsninger kan være med til at styrke elevers læring og trivsel
  • Du er nysgerrig og ambitiøs på opgaverne
  • Du trives med en ofte travl arbejdsdag, hvor du løser mange forskellige typer af opgaver
  • Du er god til at kommunikere tydeligt i både skrift og tale
  • Du er imødekommende, lyttende og har let ved at skabe gode samarbejdsrelationer i og uden for skolen
  • Du følger op på dine opgaver og skaber resultater
  • Du har allerede en lederuddannelse, fx en diplom i ledelse – eller er indstillet på at tage en
  • Du har lyst til at engagere dig i at skabe udvikling gennem uddannelse i vores lokalområde – Vordingborg, Lolland og Guldborgsund kommuner?


Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Steen Frederiksen på 9117 7825 eller uddannelseschef Anne Yde Hansen på 2916 8103.

Du bliver ansat uden højeste arbejdstid efter gældende overenskomst og stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi en børneattest i forbindelse med ansættelse af alle nye medarbejdere.

Første ansættelsessamtale forventes afholdt den 22. november og anden samtale den 25. november 2021.

Ansøgningsfrist den 17. november 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.
SOSU Nykøbing Falster kort fortalt
Vi uddanner elever og medarbejdere inden for omsorg, sundhed og pædagogik. Vi har afdelinger i Vordingborg, Nakskov og Nykøbing Falster. Vi er ca. 410 årselever og 79 medarbejdere, og dermed en af landets mindste selvstændige SOSU-skoler. Men når aftagernes tilfredshed og elevernes og medarbejdernes trivsel måles, er vi blandt de bedste. Vi har høje faglige ambitioner, hvor aftagernes behov og elevernes læring og trivsel er i centrum. Derfor stiller vi store krav til hinanden, samtidigt med at vi lægger vægt på, at skolen er en god og rummelig arbejdsplads.

Vi har været en røgfri-skole siden 2019. Du kan læse mere om os her: www.sosunyk.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=98ed004e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 17. november 2021

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0