Skoleleder til Vigersted skole i Ringsted Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du en inspirerende og nærværende leder, der har lyst til at lede og udvikle en veldrevet skole med mange forskellige kompetencer? - Så er det dig, vi er på udkig efter.

Skolen glæder sig til at byde dig velkommen til en spændende og givende hverdag, hvor elever, medarbejdere, forældre og skolebestyrelse står klar til et godt og konstruktivt samarbejde. I Ringsted Kommune er vi midt i en spændende udvikling på skoleområdet, så dette er en enestående mulighed for at blive en del af en ung og dynamisk skoleledergruppe - med ambitioner om at skabe en stærk og velfungerende folkeskole.

Om Vigersted skole

Vigersted Skole er en skole med knap 300 elever fordelt på 0.-9. klasse, og vi fungerer som overbygningsskole for Søholmskolen i Jystrup. Vi har tilknyttet en autisme afdeling med ca. 40 elever.

Citat fra en medarbejder: ’Vi er stolt af vores skole – her er rart at være og skolen er indbydende og velholdt. Vigersted skole er et positivt tilvalg blandt forældrene’.

Vi lægger vægt på at være en rummelig skole for alle og på at danne og uddanne alle børn bedst muligt. Vi har blik for den enkeltes udvikling, og ambitionen er, at alle elever få stimuleret lysten til at lære og udvikle sig gennem hele livet.

Du kan læse mere om skolen ved at klikke her

Opgaven og jobbet

Som skoleleder er du hovedansvarlig for den pædagogiske udvikling og den daglige drift af skolen. Her har du rig mulighed for at gøre brug af din ledelseserfaring, og din evne til at skabe et positivt læringsmiljø i en kultur, hvor der er højt til loftet og et tæt fælleskab. Vores kultur er præget af, at vi er rummelige, humoristiske, helt nede på jorden med plads til alle.

Vi forventer, at du:

  • vil være med til at udvikle vores skole - med respekt for skolens værdier og traditioner
  • er i stand til at sætte tydelige mål og en samlende retning for den videre udvikling af skolen i samarbejde med medarbejdere og bestyrelse
  • vil arbejde for én samlet skole, hvor skole, SFO, A-huset og klub udgør en helhed
  • har blik for både dygtige og udfordrede elever
  • har fokus på arbejdsmiljøet og medarbejdernes og elevernes trivsel
  • har stærke relationelle og kommunikative kompetencer i forhold til børn, forældre, medarbejdere og andre samarbejdspartnere.
  • ser værdien i et tæt samarbejde med lokalsamfundet, og har blik for skolens betydning for lokalsamfundet

Vi lægger vægt på, at du har solid indsigt i skoleområdet samt indsigt i inklusion og specialpædagogik. I Ringsted Kommune lægger vi vægt på, at alle ledere har en formél lederuddannelse. Har du ikke det, skal du gerne have lyst og mulighed for at videreuddanne dig undervejs.

Hvem er du?

Helt generelt er du en engageret og inspirerende person, der er en god rollemodel for skolens ansatte og elever. Du er en dygtig og professionel leder, der er inddragende og struktureret, så du sikrer at rammen er på plads i forhold til kerneopgaven. Du evner at lytte, men også at sætte retning for udvikling af skolen. Og så lægger vi vægt på, at du sætter handling bag dine ord, og evner samarbejdets kunst.

Er du stadig interesseret?

Du er velkommen til at kontakte skolechef Jesper Ulrich på telefon 41 72 25 35, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi forventer at holde første samtale torsdag den 25. januar og anden samtale tirsdag den 30. januar. Der vil blive hentet referencer mellem første og anden samtale, og du vil blive bedt om at gennemføre en personlighedstest.

Vi indhenter børneattest på den person, der tilbydes ansættelse i stillingen.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Du søger stillingen ved at klikke på knappen "Ansøg" nedenunder:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ringsted
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Skoleleder i Roskilde

    Da vores uddannelsesansvarlige har søgt nye udfordringer, søger vi en dynamisk og engageret uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til en rigtig spændende stilling i anæstesiafsnittet i Anæstes..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en daglig leder der i samspil med plejecenterlederen vil være en aktiv medspiller for at skabe et trygt hjemligt miljø for borgerne på plejecentret.Smedegade Plejecenter ligger i Slagels..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    Brænder du for at gå forrest, og kan du sikre følgeskab og opbakning på en anerkendende og medmenneskelig facon? - Så er det måske dig vi mangler til at lede vores mellemtrin-udskoling. Du ska..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder i Asnæs

    Vicerektor til Campus Odsherred i Asnæs Synlig og engagerende vicerektor søges til nyt Campus Odsherreds Gymnasium står midt i en spændende udvikling med omdannelse til Campus, hvor vi i ja..
    • Skoleleder
    • Asnæs
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1