Handlekraftig og nærværende skoleleder til Dagmarskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Brænder du for at gøre en forskel for børnenes og medarbejdernes dagligdag på en folkeskole beliggende i det centrale Ringsted – så læs med her:

På Dagmarskolen er elevtilfredsheden stor og den er højt prioriteret af personale og forældre, da den er fundamentet for skolens mål. Skolen er kendetegnet ved en udviklingsbaseret profil, hvor de teknologiske muligheder udnyttes maksimalt. Vi har pc’er til alle børn, smartboards i samtlige klasserum og et godt greb om de digitale medier. Dagmarskolens engagerede personale og ledelsesteam samt Ringsted Kommunes øvrige skoleledergruppe er klar til at byde dig velkommen og sætte dig i spidsen som skoleleder.

Om Dagmarskolen

Dagmarskolen er en byskole med kort afstand til togstation og anden offentlig transport. På trods af den bynære placering har skolen gode udendørsfaciliteter og ligger tæt på naturskønne omgivelser. Vi har ca. 370 elever fordelt i 0. - 6. klasse. På skolen er vi stolte af vores evne og vilje til at rumme mangfoldighed både blandt børn og medarbejdere. Over 50 % af vores børn er tosprogede og vi værner om den brede diversitet. Det betyder, at vi udvikler vores børns forståelse for forskellige behov, så rummelighed er en del af deres mindset.

Kulturen på skolen er positivt præget af nærvær og humor og et godt kollegialt samvær. Derfor vil du være et godt match til os, hvis du er den nærværende skoleleder, der er synlig på gangene og skaber god kontakt til alle. Vi vægter den ligestillende tilgang mellem skoledel og SFO højt, derfor bliver vi hele tiden dygtigere til at samarbejde om kerneopgaven på tværs af skolen og ser barnets hele dag.

Vi arbejder med flere spændende tiltag på Dagmarskolen, blandt andet er vi UNICEF Rettighedsskole. Det kan du læse mere om, ved at klikke her.

Hvad er opgaven?

Opgaven bliver kort fortalt at lede Dagmarskolen. Skolen har dygtige, engagerede medarbejdere i høj trivsel. Vi er derfor på udkig efter en leder, der fortsat kan sikre den høje medarbejdertrivsel, som er forudsætningen for at kunne løfte alle skolens ambitioner.

Konkret skal du:

  • Sætte strategisk retning for skolen sammen med skolens bestyrelse, lokale medudvalg, ledelsesteam og personalegruppe.
  • Sikre en solid økonomistyring, så skolens medarbejdere kan fokusere på kerneopgaven.
  • Være afdelingsleder for en udvalgt gruppe af årgange, herunder at bistå med fagfordeling og skemalægning.
  • Samarbejde på tværs af andre skoler i Ringsted Kommune.
  • Sætte rammen for et godt forældresamarbejde, så skole og forældre samarbejder om det enkelte barn.

Hvem er du?

Vi lægger vægt på, at du har skoleledererfaring. Samtidig er det vores tilgang i Ringsted Kommune, at du har en formel lederuddannelse på minimum diplomniveau. Har du ikke det, skal du gerne have lyst og mulighed for at videreuddanne dig undervejs.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er nærværende og skaber gode relationer til børn, forældre og medarbejdere ved at lytte og stikke fingeren i jorden.
  • Du har en tillids-og tryghedsskabende tilgang og er en god personaleleder, som kan sætte dig ind i medarbejderarbejdernes kompetencer og vurderer, hvordan de bedst bringes i spil.
  • Du er en stærk kommunikatør og evner fx at få skolebestyrelsen med i ryggen, når der skal kommunikeres om skolens ageren udadtil.
  • Du har en anerkendende tilgang til både børn og forældre og kan tale børnenes sag og møde dem i øjenhøjde.
  • Du går foran som problemløser og kan agere playmaker mellem børn, forældre og medarbejdere.
  • Du er tolerant og tålmodig af natur, da skolens brede diversitet blandt børn og forældre kræver hensynsfuld kommunikation.
  • Du er visionær og kan få ideer og tage initiativ til nye udviklingstiltag for skolen.

Hvad tilbyder vi dig?

I Ringsted vil du blive en del af en meget kompetent skoleledergruppe, hvor man samarbejder på tværs. Derudover er der et stærkt kollegialt fællesskab, hvor der både er plads til de grundige samtaler om ledelsesdilemmaer og det uformelle sjov og højt humør. Vi prioriterer din udvikling samtidig med, at skolevæsenet udvikler sig. Som skoleleder i Ringsted står du aldrig alene, med de udfordringer der er. Kulturen bærer præg af fællesskab og en lyst til at lykkes sammen. Trivslen hos medarbejdere og ledere er høj, så du kan glæde dig til at arbejde her.

Som skoleleder refererer du direkte til skolecenterchefen. Du får et team af dygtige og stærkt motiverede ledere, som står bag dig, når retningen for Dagmarskolen skal sættes. Som en del af Ringsted Kommunes samlede skoleledelse har du mange snitflader til ledere og medarbejdere i både Skole- og Børnecentret. Her får du et væsentligt medansvar for, at Ringsted Kommune bevæger sig i den rigtige retning i forhold til de mål og ambitioner, der er for hele 0-16-årsområdet, som er udmøntet i Børne og Ungepolitikken og i De skolepolitiske mål samt i vores Udviklingsmodel.

Er du stadig interesseret?

Du er velkommen til at kontakte skolecenterchef Jesper Ulrich på telefon 41 72 25 35, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansættelsesproces

Første runde ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 25. januar 2024 og anden runde samtaler afholdes tirsdag den 30. januar 2024. Der vil blive gennemført en personlighedstest mellem første og anden samtale med henblik på af afdække din personprofil.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer personer med både dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Du ansøger ved at klikke på knappen "Ansøg" nedenunder.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ringsted
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Skoleleder i Roskilde

    Da vores uddannelsesansvarlige har søgt nye udfordringer, søger vi en dynamisk og engageret uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til en rigtig spændende stilling i anæstesiafsnittet i Anæstes..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en daglig leder der i samspil med plejecenterlederen vil være en aktiv medspiller for at skabe et trygt hjemligt miljø for borgerne på plejecentret.Smedegade Plejecenter ligger i Slagels..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    Brænder du for at gå forrest, og kan du sikre følgeskab og opbakning på en anerkendende og medmenneskelig facon? - Så er det måske dig vi mangler til at lede vores mellemtrin-udskoling. Du ska..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder i Asnæs

    Vicerektor til Campus Odsherred i Asnæs Synlig og engagerende vicerektor søges til nyt Campus Odsherreds Gymnasium står midt i en spændende udvikling med omdannelse til Campus, hvor vi i ja..
    • Skoleleder
    • Asnæs
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1