IT- Udvikling, search, Søren Mortensen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at sikre at kvalitetssikring og test fortsat er en selvstændig og værdiskabende fagdisciplin i en stor organisation? Har du erfaring med test og testmetode i et agilt set-up? Og kan du omdanne denne erfaring til strategiske rammer og retningslinjer for resten af organisationen?

I kontoret Kvalitetssikring og Test arbejder vi med at definere de strategiske rammer og retningslinjer for test i forbindelse med systemudvikling. Du bliver en del af et mindre team, der består af ”erfarne rotter” inden for test og kvalitetssikring, og hvor alle er kendetegnet ved en høj grad af faglighed inden for området.

Dit fokus som testmanager er på den tværorganisatorisk strategi for kvalitetssikring og test. Formålet med dette er at sikre, at arbejdet med test i forbindelse med systemudvikling udføres så effektivt og så omkostningsbevidst som muligt. Der er derfor to overordnede fokuspunkter:

  1. Test som fagdisciplin på strategisk niveau på tværs af organisationen
  2. Test management fra et strategisk perspektiv i en agil eller planbaseret udviklingsorganisation

Du skal således udarbejde rammer og retningslinjer for kvalitetssikring og test samt understøtte konkrete projekter med at implementere rammerne og retningslinjerne i deres udviklingsarbejde.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen arbejder vi i et agilt set-up i programmerne og i de store projekter. Du skal derfor også være med til at udvikle vores kvalitetskoncepter til den agile metode.

Derudover omfatter dine opgaver bl.a. at:

  • Etablere og vedligeholde de strategiske rammer for test, herunder at skrive koncepter og vejledninger mm.
  • Udarbejde og vedligeholde overordnede testprocesser
  • Medvirke til at implementere rammerne for test i projekter og opgaver i UFST
  • Udarbejde og implementere model til måling af modenhed i testarbejdet
  • Afsøge markedet for nye metoder og relevante erfaringer og herigennem sikre anvendelse af best practice løbende

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse inden for it og har solid erfaring med udvikling og/eller test som fagdisciplin, gerne fokuseret på test management. Du evner at forklare komplekse problemstillinger kort og præcist og er god til at kommunikere på skrift såvel som i tale til alle niveauer i en organisation.

Derudover har du:

  • Bredt kendskab til testværktøjer, både til testmanagement og -afvikling
  • Teknisk flair og gerne kendskab til testautomatisering på alle niveauer
  • Erfaring med flere testmetoder, fx TMap og ISTQB, samt modeller for måling af modenhed i testarbejdet, fx TPI Next eller TMMI
  • Kendskab til test i en agil kontekst

Kendskab til udviklingsmetoder, såvel traditionelt vandfald som agil (SAFe) og DevOps vil være en fordel.

Som person er du åben og udadvendt og har let ved at etablere relationer til andre mennesker. Du har en stærk forretningsmæssig forståelse og blik for det politiske spil i det daglige arbejde, og du er i stand til at begå dig i en politisk organisation.

Om din nye arbejdsplads

Udviklings- og Forenklingsstyrelsens arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering i Danmark. Med stor indflydelse følger et stort ansvar, hvorfor vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være dybt fagligt specialiserede, samtidig med at vi har øje for hele samfundets behov – det er her din faglighed kommer ind i billedet og hjælper til med, at de bedste forudsætninger findes for forskellige grupper af fagspecialister.

Vi hjælper hinanden og arbejder sammen for hele tiden at øge kvaliteten af alt, hvad vi gør. Kernen i vores arbejde er høje ambitioner, et fælles mål om integritet og transparens, hvorfor der er stort fokus på optimal ledelse og udvikling af samtlige ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har vi en uformel omgangstone, og da vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for skabelsen af gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen, er vi alle på lige fod.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet” senest 15. april 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Søren Alain Mortensen på tlf. 2257 1473

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet og samtaler kan evt. foregå via Skype.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

  • Smed til Værkstedsarbejde i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Tag din karriere til nye højder som montør!

    Tag din karriere til nye højder som montørLige nu tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af vores kundes dynamiske team, hvor du ikke blot får et job, men bliver en del af en stor familie..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0