Skarp controller med flair for kommunikation og tværgående styring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Kan du udvikle samarbejde om økonomistyring på tværs i en teknisk organisation, mens du holder et skarpt øje på den daglige opfølgning? Har du gåpåmod og har du lyst til at bidrage til løsningen af samfundskritiske udfordringer? Så er du måske vores nye kollega i Drift- og Udviklingscenteret, der bl.a. har ansvar for at sikre driften af Skatteforvaltningens mange interne it-systemer.

Som controller har du ansvaret for at sikre stabil økonomistyring i et af Udviklings- og Forenklingsstyrelsens største områder - Drift og Videreudvikling, hvor Drift- og Udviklingscenteret bor. Du skal skabe sammenhæng og overblik over økonomi og processer for kontorerne i området. Dermed skaber du gennemsigtighed og tydeliggør værdiskabelse og prioriteringsmuligheder for kontorcheferne i en kompleks, politisk organisation.

Du indgår i et team af velkvalificerede medarbejdere i området Drift- og Udviklingscenteret, men stillingen forudsætter et tæt samarbejde med styrelsens andre økonomikontorer og -funktioner. En stor del af opgaven består derfor i at udvikle samarbejdet mellem kontorerne og hele fagområdets økonomistyring.

Vær med til at udvikle stillingen
Ambitionen med at oprette stillingen er at styrke økonomistyringen i gennem relevant opfølgning samt udvikling af processer og relationer. Du får derfor mulighed for at sikre en stærk kommunikation mellem økonomistyringen og driften af de mange systemer, der hver dag understøtter Skatteforvaltningen.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og den rette kandidat vil derfor have mulighed for at få stor indflydelse på udviklingen af stillingens ansvarsområde og egne opgaver.

Dine opgaver
Du kommer til at arbejde med:

  • økonomistyring, budgetadministration og ledelsesrapportering samt faktura-processen.
  • implementering af styrelsens styring af interne timer og ressourcer på tværs af flere kontorer.
  • deltagelse og koordinering på fagområdeniveau vedrørende delte økonomistyringsprocesser på tværs af styrelsens områder
  • deltagelse i udviklingen af økonomirapportering, herunder optimering af brugen af værktøjer og datagrundlag samt implementering i organisationen
  • at anvende din økonomiske viden til at kvalitetssikre, sparre med og understøtte de enkelte kontorchefer, projekter og programmer samt give økonomioverblik til ledelsen.


Vi er en ny organisation med plads til ambitioner. Du får ansvar og indflydelse hurtigt og har alle muligheder for at skabe et interessant og meningsfuldt arbejdsliv. Vi har ressourcer, værktøjer og en vision om at give plads til mennesker, der forstår behovene i en kompleks organisation, og som har lyst til tage med på den spændende rejse, vi har taget hul på.

Ambitiøs controller, der kan skabe relationer
Som person er du udadvendt, en dygtig kommunikator og brænder for at bygge broer. Du behandler og formidler økonomiske problemstillinger sikkert og modtagerorienteret. Du udfordrer problemstillinger og følger løsninger helt til dørs.

Du har gennemført relevant økonomisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse eller har tilsvarende dokumenteret praktisk erfaring med opgaverne, og du:

  • har en solid indsigt i og flere års professionel erfaring med økonomistyring – gerne fra it-branchen og/eller statslige institutioner
  • har evnen til at begå dig professionelt på alle niveauer i en stor, politisk organisation
  • har fremragende samarbejdsevner og en evne til at skabe tætte relationer
  • kan se løsningsmuligheder i en politisk kontekst
  • er fagligt ambitiøs og har lyst til at tage et selvstændigt ansvar.


Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer samt relevant dokumentation bedes sendt via nedenstående link senest den 15. april 2020. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Kontorchef Tina Yde på telefon 72373623 eller underdirektør Klaus Bjørnholdt på mail [email protected]

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1