Dataspecialist, Bornholm Energi og Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du vores dataspecialist? Bornholms Energi & Forsyning søger en dataspecialist, der kan sikre, at al data tilvejebringes korrekt, og at de kvalitetssikres og behandles professionelt.

Vores målergruppe varetager hjemtagning af data fra el-, vand- og varmemålere på Bornholm. Derudover sikrer vi en stabil drift af systemer og målere.

Vi har snart udskiftet alle gamle målere til nye fjer­naflæste målere på hele Bornholm. Derfor er vi nu i gang med at etablere en ny driftsorganisation, hvor vo­res nye dataspecialist kommer til at spille en vigtig rolle.

Sammen med et team af specialister skal du være med til at sikre et højt fokus på vores primære opga­ver, der går ud på at sikre, at al data tilvejebringes kor­rekt, og at de kvalitetssikres og behandles professio­nelt. Opgaverne er mangeartede, og der er sjældent en dag, der ligner den næste.

Som ny medarbejder i Bornholms Energi & Forsy­ning bliver du en del af en organisation, der har som pejlemærke og mål at være en effektiv og kundeori­enteret forsyningsvirksomhed, der understøtter det bornholmske samfund og en intelligent grøn omstilling.

I din funktion som dataspecialist skal du understøt­te denne målsætning gennem dit arbejde med at sikre, at de mange kundedata, der hjemtages fra el-, vand- og varmekunderne på Bornholm, er korrekte og valide.

Dine arbejdsopgaver:

Et bredt spektrum af datarelaterede opgaver
Daglig drift af systemer til hjemtagning af målerdata
Fejlsøgning i dataprocesser og databearbejdning
Drift af målere – opfølgning på action-lister over evt. fejlende målere
Din profil

El-teknisk baggrund som fx elektriker, installatør, maskinmester eller lignende
IT-kyndig, gerne med erfaring i systemdrift og Office-pakken
Analytisk og løsningsorienteret

Engageret og pligtopfyldende – vi arbejder med mange regler og tidsfrister
Er du samtidig en person med et godt humør, der for­står vigtigheden af et godt samarbejde, er det lige dig, vi leder efter.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team med engagerede kolle­gaer, der sikrer løsninger med høj faglighed. Vi er en arbejdsplads med gode kollegaer, der har en uformel omgangstone, og hvor vi alle bidrager til at løse op­gaverne. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, og dertil kommer andre personalegoder som frokostordning, sundhedsforsikring mv.

Sådan ansøger du

Sådan søger du
Send os din ansøgning via nedenstående formular senest den 18. september 2019 - men gerne så hurtigt som muligt. Vi holder samtaler løbende, og tiltrædelse ser vi gerne sker snarest muligt og senest 1. november 2019. Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Wester Dam, mobil 6026 2411 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Rønne
  • Onsdag den 18. september 2019

Lignende jobs

  • Dygtige smede søges

    Vores kunde har travlt og derfor søger vi en eller flere smede. Der er tale om et vikariat i en spændende virksomhed i Randers kommune. Vi forventer at du: Er uddannet smed Har svejsec..
    • Smed
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Pladesmed søges

    Kvalitetsbevidst pladesmed søges til værksted Hillerød Er du en dygtig og arbejdsom pladesmed med forståelse for præcision og kvalitet? [xxxxx] Vikar søger for en kunde en pladesmed til et væ..
    • Smed
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Klejnsmed

    Fri kontakt
    Dyk ned i spændende udfordringer hos Borntek Industri A/S◀ Borntek Industri oplever en rivende udvikling og søger en smed med erfaring fra metalindustrien. Vi tilbyder en mulighed for at være en del af vores dedikerede hold og udforske din faglige ekspertise i et spændende produktionsmiljø.
    • Smed
    • Bornholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Rønne over tid

Dato Alle jobs som smed
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4