Psykologisk rådgiver til erhvervsskoleelever

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Brøndby

Vil du være med til at hjælpe vores elever med at forfølge deres mål om at gennemføre en erhvervsuddannelse? Kan du være den fortrolige sparringspartner for elever, der har brug for støtte undervejs, når livet eller skole er svært? Så er du måske den nye psykologiske rådgiver i Center for Studiestøtte.

Om jobbet Som psykologisk rådgiver er du med til at fastholde elever i uddannelse ved at forebygge med samtaler og støtte. Det gør du, ved at tilbyde enkelte elever få samtaler eller visitering til andet eksternt tilbud. I psykologisk rådgivning skal du vejlede og hjælpe eleven til at finde det rette behandlingstilbud, hvis der er brug for det. Psykologisk rådgivning giver ikke psykologisk terapi, men tilbuddet består i et par samtaler, der giver eleven afklaring og hjælper eleven videre ved evt. yderligere behov for hjælp.

Elever på SOSU H har mulighed for at få en fortrolig samtale med psykologisk rådgivning, hvis de står i en situation, hvor der er brug for støtte, fordi de har problemer og udfordringer i deres liv. Det kan være akut opståede problemer eller gamle problemer, der blusser op under deres uddannelse. Psykologisk rådgivning tager den svære samtale, såvel som den støttende og konflikthåndterende/-løsende samtale, så vores elever kan komme i trivsel. Det sidste er en forudsætning for at lære og gennemføre uddannelsen.

Psykologisk rådgivning er et åbent, frivilligt tilbud, og funktionen varetages af et team på fire rådgivere fordelt på de største afdelinger. Aktuelt søger vi en rådgiver, der dækker afdelingen i Brøndby og vores mindre afdeling i Frederikssund.

En anden opgave for rådgivningsteamet er at udvikle initiativer, der styrker trivslen blandt alle elever på SOSU H. Dette gøres ved, i samarbejde med interne og eksterne aktører, at skabe netværk for eleverne og arrangementer, der kan give dem oplevelser af fællesskab og tilhørsforhold på skolen.

Psykologisk rådgivning er organisatorisk tilknyttet Center for Studiestøtte, og samarbejder med undervisere, SPS- og læsevejledere og fastholdelseskonsulenter på de enkelte afdelinger.

Som psykologisk rådgiver forventes det, at du er god til at skabe et godt lokalt netværk, og opnå kendskab og samarbejde med diverse eksterne tilbud i Vestegns-kommunerne eller hos frivillige organisationer.

Indflydelse og samarbejde Center for Studiestøtte er organiseret i flere teams på tværs af alle afdelinger. Dagligdagen er på den enkelte afdeling, og det faglige fællesskab skabes på tværs af centeret. Psykologisk rådgivning skal sikre, at alle elever på SOSU H modtager ensartet tilbud, og alle i rådgivningen kan aflaste hinanden, hvis der opstår behov for dette, på tværs af afdelingerne. Du vil løbende være en del af møder i centeret og lokale fokusmøder med undervisere m.fl.

Psykologisk rådgivning i Center for Studiestøtte udvikler sig løbende, og vi er åbne for dine bud på, hvordan man kan arbejde med trivsel blandt eleverne både individuelt og kollektivt.

”Det bedste ved mit job er, at jeg samarbejder både internt og eksternt for, at alle elever kan opleve trivsel i uddannelsen og på den måde har bedre mulighed for at gennemføre.” (Mette, psykologisk rådgivning)

Vi forventer, at du Brænder for elevgruppen, individuelle samtaler og organisering af initiativer til gavn for vores elevers trivsel. Du arbejder med høj grad af ansvarlighed og selvstændighed, da du i det daglige har ansvaret for din opgavevaretagelse, derfor evner du også at tilrettelægge og styre din egen tid. Du har stærke relationelle kompetencer, og du forstår at balancere mellem det lokale hensyn og Center for studiestøttes overordnede målsætning.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en relevant uddannelse, der matcher kravene til opgaverne i psykologisk rådgivning
  • Har viden om vejledning, rådgivning og coaching
  • Evner at skabe mening og motivation hos eleverne
  • Evner at skabe gode og tillidsfulde relationer
  • Er tålmodig, ihærdighed, udadvendt og positiv
  • Har ideer til at udvikle vores rådgivningstilbud og skabe netværk
  • Har viden om og erfaring med at håndtere menneskelige kriser
  • Har erfaring med eller indsigt i vores elevgruppe


Et stærkt team og gode kollegaer
Center for Studiestøtte er et velfungerende teamorganiseret center med engagerede kollegaer, der vægter videndeling højt, og har et fælles fokus på opgaverne. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. På tværs af alle afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os. Hos os kan du regne med gode kollegaer, der glæder sig til at samarbejde med dig, og som vil sørge for, at du får en grundig introduktion til opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte centerleder for Center for Studiestøtte Anne Jeanette Rasmussen: [email protected] / 2510 3709

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Ansøgningsfrist og proces: Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag d. 19. maj 2022, kl. 12.00. Samtaler afholdes d. 25. maj 2022.

Tiltrædelse snarest og senest pr 1. august 2022.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Brøndby
  • Torsdag den 19. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2