Socialrådgivere til undersøgelsesgruppen i Borgercenter Børn og Unge Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du socialrådgiver og har du lyst til at være vores nye kollega i undersøgelsesgruppen i Borgercenter Børn og Unge Amager?

Borgercenter Børn og Unge Amager (BBU Amager) er optaget af at udvikle vores indsatser, som sikrer endnu mere inddragelse af familierne og deres netværk og hurtigere indsats. Vi søger derfor kolleger, som vil være med til at præge udviklingen.

BBU Amager har myndighedsansvaret overfor byens udsatte børn og unge. Vores arbejde er baseret på høj faglighed, systematik og samarbejde med borgerne. Som del af Danmarks største socialforvaltning er det naturligt for os at have et højt fagligt ambitionsniveau og løbende udvikle kompetencer, metoder og indsatser. Det er desuden afgørende for os, at vores sagsbehandling lever op til borgernes retskrav om god forvaltningsskik og at opgaverne bliver løst rettidigt – med blik for at familierne mødes ordentligt og respektfuldt.

Vi arbejder løsningsfokuseret og metodisk med at styrke familiens og netværkets egne ressourcer. Sagsbehandlerfunktionen har en koordinerende og faciliterende funktion og skal sikre en aktiv inddragelse af barnet, familie og netværk samt være brobygger for det enkelte barn til bl.a. skole, fritidsliv og det øvrige civilsamfund.

Om opgaven i undersøgelsesgruppen
Underretninger, som sendes til BBU Amager, modtages i vores Styrkede Modtagelse. De underretninger, som formentlig fører til afgørelse om iværksættelse af en børnefaglig undersøgelse jf. LSS §50, fordeles til os i undersøgelsesgruppen.

Opgaven som sagsbehandler i undersøgelsesgruppen er således at partshøre børn/unge og deres forældre i underretninger, hvor der ikke er tale om en afgrænset problemstilling. Herudover er opgaven at udarbejde børnefaglige undersøgelser jf. LSS § 50.

Undersøgelsesforløbet er et dynamisk forløb, hvor vi sammen med barnet/den unge, familien er nysgerrige på, hvilke løsninger de selv har, så de selv bliver aktører i eget liv. Dertil hvordan både det private og det professionelle netværk kan bidrage til løsninger, hvorfor vi lægger vægt på afholdelse af netværksmøder, hvor familierne sammen med deres private og professionelle netværk inddrages.

Om undersøgelsesgruppen
Vi er optaget af at udvikle og dygtiggøre os i inddragelse – både i forhold til hvordan man kan inddrage barnet/den unge mest hensigtsmæssigt i egen sag, og hvordan vi inddrager familierne og deres netværk bedst muligt i sagsforløbet.

Derfor har vi været i gang med forskellige udviklingstiltag med vores kolleger i de to andre myndighedsgrupper i BBU Amager; børne- og ungegruppen. Vi har haft et projekt internt i BBU Amager, hvor vi har arbejdet med dialogbaserede undersøgelser, hvor inddragelse af familierne og netværk samt det tværfaglige samarbejde er centralt. Herudover har vi været del af et projekt kaldet: ”styrket inddragelse af børn og unge i egen sag”, som vi har haft i samarbejde med Børns vilkår og Socialstyrelsen. Begge projekter er evalueret og vi skal i gang med at få de gode erfaringer fra begge projekter implementeret i vores myndighedsarbejde.

Herudover er vi i undersøgelsesarbejdet optaget af, hvordan vi ved hurtig indsats kan skabe positiv forandring og konstruktive forløb i undersøgelsesfasen eksempelvis ved at iværksætte foranstaltning undervejs i undersøgelsesforløbet.

Lidt om dig
Du er uddannet socialrådgiver eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med myndighedsarbejdet og lovgivningen på området. Du skal kunne arbejde systematisk og finde dokumentationsarbejdet både spændende og nødvendigt. Du skal således have et skarpt blik på administration og sagsførelse. Det stiller krav til dig om, at du er en stærk skriftlig formidler, og at du kan arbejde struktureret og – ikke mindst – bevare overblikket i en travl hverdag.

Du skal kunne se dig selv som facilitator for forandring for familierne og som myndighedsudøver. Funktionen som sagsbehandler kræver, at du kan arbejde både selvstændigt og kunne indgå i tæt samarbejde med din kolleger i gruppen, på tværs i BBU Amager og med eksterne samarbejdspartnere.

Hvis ikke du i forvejen har erfaring med – og kender til – metoden Signs of Safety, så skal du have lyst og mod på at lære. Vi lægger vægt på, at du har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til arbejdet, at du er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation under forandring. Du skal være nysgerrig og kunne tænke kreativt og utraditionelt omkring løsninger for børnene/de unge og deres familier. Som sagsbehandler skal du afdække og sætte barnets familie og netværk i spil. Det stiller krav til dig om, at du både skal kunne inddrage familierne og også kunne insistere på samarbejdet.

Hvad kan vi tilbyde

  • En spændende arbejdsplads med stor fleksibilitet og frihedsgrad i tilrettelæggelse af dine arbejdsopgaver
  • God faglig sparring med kolleger, faglige koordinatorer og ledelse samt supervision
  • En enestående mulighed for at bidrage til udviklingen af det faglige arbejde på børneområdet i en ambitiøs organisation under udvikling
  • Høj faglighed med fokus på de politiske strategier indenfor området
  • En introduktionsplan der dig et fast afsæt for at lære os og Københavns Kommune at kende
  • En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og plads til godt humør

Lidt om os
BBU Amager har ca. 160 medarbejdere, som tværfagligt løser opgaver indenfor administration, sagsbehandling, støtteforanstaltninger og rådgivning. Vi har mange forskellige funktioner i vores hus – blandt andet familiebehandlere, kontaktpersoner, skole- og daginstitutionssocialrådgivere, netværkskonsulenter m.fl. og herudover har vi også en Familierådgivning tilknyttet. For alle grupperne i enheden er der et tæt samarbejde såvel internt i grupperne som på tværs af grupperne. Vi har et rigtig godt arbejdsklima med fokus på faglig udvikling og har et godt socialt sammenhold i enheden med vægt på god sparring og godt humør.

Vi har til huse i moderne lokaler på Lyongade, hvor vi har indrettet os med åbne kontormiljøer dvs. i åbne kontorfællesskaber med 6-8 kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt og et barselsvikariat på 37 timer ugentligt.

Stillingerne ønskes besat senest den 1. januar 2019.

Som led i ansættelsesprocessen bliver der indhentet udvidet straffe- og børneattest.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte sagsbehandler Amanda Vesterborg på 3044 0471 eller afdelingsleder Johanna Rasmussen på 2818 7228.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. november 2019
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 26. november 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Torsdag den 21. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0