SPS-vejledere til SOSU H

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kan du støtte unge og voksne i at gennemføre deres uddannelse? Kan du gennem hjælp til selvhjælp motivere eleverne til at bruge deres styrker til at overkomme udfordringerne? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning!

Vi starter nye hold til august, og får brug for nye SPS-vejledere (specialpædagogisk støtte) på SOSU Hs afdelinger i Region Hovedstaden.

Som SPS-vejleder vil din vigtigste opgave være at opbygge en tillidsfuld relation til dine SPS-elever og understøtte, at de bruger de tildelte hjælpemidler, kommer i gang med deres opgaver og i det hele taget får struktur på skolearbejdet. Du vil følge eleverne igennem deres skoledag, hvad enten det er i klasserummet, i grupper eller når de skal arbejde individuelt. Der kan også være tale om at mødes med eleverne online.

”Vi møder eleverne med nysgerrighed og respekt, og hvert møde er unikt. Jobbet som SPS-vejleder er for dig, der ønsker at se mennesker vokse og tage ansvar for deres læring. Hen ad vejen lærer vores elever at klare mere og mere selv, og det er det, der er målet – og det er er så meningsfuldt at være en del af.” fortæller Kamilla, SPS-vejleder på SOSU H.

SPS-elever har forskellige styrker, der skal i spil og udfordringer der skal kompenseres for, for at de kan gennemføre deres uddannelse. Udfordringerne kan være ordblindhed, fysisk handicap eller psykiske vanskeligheder. Målet med studiestøtten er, at eleverne lærer at anvende deres styrker og kompensere for deres udfordringer, så de derved øger tilknytningen til uddannelsen og når deres mål.

Du støtter SPS-eleverne med at:

  • Motivere til at bruge de tildelte hjælpemidler
  • Skabe overblik og struktur i selvstændigt arbejde og i forhold til fagbegreber
  • Komme i gang med og fastholde fokus i opgaveløsningen
  • Udvikle strategier, der støtter indlæring og fastholdelse af faglig viden
  • Øge udholdenhed og koncentration
  • Strukturere og disponere en opgave og øve op til en mundtlig prøve

Et netværk af SPS-vejledere
Du vil blive ansat ved SOSU Hs Center for studiestøtte, og referere direkte til centerlederen. Selvom du i løbet af dagen vil være en del alene med dine SPS-elever, vil du have tæt kontakt til et netværk af andre SPS-vejledere, som du kan sparre med. Du vil også have kontakt med de undervisere, læsevejledere, psykologisk rådgivning og fastholdelsesvejledere, som eleverne er tilknyttet.

Hvad tilbyder vi?
En arbejdsplads med engagerede kolleger, der går langt for at støtte vores elever i at gennemføre deres uddannelse. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. På tværs af alle afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os. Hos os kan du regne med gode kollegaer, der glæder sig til at samarbejde med dig.

Som ny SPS-vejleder bliver du klædt på til opgaven med grundig intern oplæring og mulighed for at deltage i eksterne kurser.

Hvad forventer vi?
At du er god til at danne tillidsfulde relationer til mennesker i alle aldre og med forskellige udgangspunkter – også når de er tøvende overfor, hvad du kan tilbyde dem.
Du kan arbejde selvstændigt i en funktion, hvor du er på egen hånd meget af dagen. Samtidig er du en holdspiller og bidrager til et lærende og udviklende samarbejde i netværket af SPS-vejledere.

Derudover forventer vi at du:

  • kan bistå eleverne i den undervisning, der er tilrettelagt af underviserteamet
  • kan skabe mening og motivation hos eleverne
  • er tålmodig, ihærdig, udadvendt og positiv

Viden om læseundervisning, ordblinde, pædagogik og læreprocesser er ikke et must, men vil være et ekstra plus.

Er det noget for dig? Sådan søger du
Læg din ansøgning med bilag ind via link nederst på denne side.

Ansøgningsfristen er d. 10. august 2022 kl. 12.00.

Tiltrædelse d. 1. oktober 2022, men gerne før.

Samtaler Vi forventer at afholde samtale d. 23. og 24. august. Hvis du inviteres til en samtale, bliver du bedt om at løse en case.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Der er tale om en fast stilling. Arbejdstiden er i udgangspunktet 30 timer om ugen.

Yderligere information kan fås ved henvendelse i uge 28, 31 og 32 til:
Koordinator for SPS- og læsevejledere Polina Skjoldager, tlf. 2510 3762.
Centerleder Anne Rasmussen, tlf. 2510 3709.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København V
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København V over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0