Jobcenter Lyngby-Taarbæk søger en arbejdsmarkedsrådgiver og en midlertidig opnormering i form af en fastholdelseskons...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du socialfaglig uddannet og er du klar til at udfolde din faglighed ude på arbejdspladserne, så er det måske dig vi har brug for?

Jobcentret i Lyngby-Taarbæk kommune er i gang med at omlægge sygedagpengeindsatsen, så den i højere grad understøtter arbejdsfastholdelse på borgernes arbejdspladser. I den forbindelse opnormerer vi afdelingen med en midlertidig fastholdelseskonsulent i et år. Derudover søger vi en arbejdsmarkedsrådgiver til en fast stilling. Begge stillinger er på 37 timer og ønskes besat pr. 1. september 2021.

Er du socialfaglig uddannet og er du klar til at udfolde din faglighed ude på arbejdspladserne, så er det måske dig vi har brug for i vores sygedagpengeafdeling.

Vi søger to kollegaer, der kan indgå i Jobcentrets afdeling for ”Indsats for Sygemeldte”. Afdelingen varetager opfølgningsindsatsen overfor sygemeldte borgere samt borgere i jobafklaringsforløb.

Stillingen som fastholdelseskonsulent:

Som fastholdelseskonsulent hos os bliver din primære rolle at være tovholder på Lyngby-Taarbæk kommunes fastholdelsesindsats overfor sygemeldt og ikke sygemeldte borgere. Opgaverne vil være at deltage i rundbordssamtaler med virksomheder og borgere med henblik på at drøfte muligheder for arbejdsfastholdelse med afsæt i redskabsviften, mulighed for at bringe de sociale kapitler i spil samt yde bistand til udarbejdelse af en fastholdelsesplan. Det kan eksempelvis være via omplacering på virksomhederne eller via vejledning om arbejdspladsindretning. Det kan også være i forhold til at bruge delvise raskmeldinger og de handicapkompenserende ordninger.

Dine opgaverne vil strække sig over rene råd- og vejledningssager til mere sagsbehandlingskrævende sager. Vi forventer, at fastholdelseskonsulenten har sagsansvaret for et antal sager og dermed det fulde ansvar for varetagelsen af de lovpligtige opfølgningssamtaler – herunder beskrivelse af arbejdsevnen og udarbejdelse af rehabiliteringsplanens forberedende del.

Stillingen som arbejdsmarkedsrådgiver:

Som arbejdsmarkedsrådgiver i ”Indsats for Sygemeldte” består dine arbejdsopgaver blandt andet i at afholde opfølgningssamtaler med sygemeldte borgere, deltage i rundbordssamtaler på borgernes arbejdspladser, indhente lægelige attester, iværksætte relevante tilbud og afklare borgerens arbejdsevne – herunder indstille til kommunens rehabiliteringsteam for de borgere, der er i målgruppe for fleksjob, ressourceforløb og førtidspension.

Derudover forventer vi, at du kan vejlede borgere og arbejdsgivere i brugen af delvis raskmeldinger og udbrede kendskabet til og brugen af de handicapkompenserende ordninger.

Som ansat i ”Indsats for Sygemeldte” forventer vi, at du:
  • er uddannet socialrådgiver eller socialformidler
  • har erfaring med sagsbehandling indenfor sygedagpengelovgivningen
  • er engageret, fagligt ambitiøs og har humoristisk sans
  • er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt
  • har styrke til at omsætte lovgivningens krav, forventninger og muligheder
  • har flair for administrativt arbejde og tværfagligt samarbejde
  • er selvstændig, handlekraftig og resultatorienteret


Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbevis. Ansøgningsfristen er fredag den 23. juli 2021, kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler onsdag den 28. juli 2021.

Hvis du vil høre mere om stillingerne så ring til socialfaglig konsulent Susanne Frausing på telefonnummer 4597 3626 eller til arbejdsmarkedsrådgiver Kis Holm på telefonnummer 5168 4905.

Ansættelsesforhold
Fuldtid - én er en midlertidig opnormering

Tiltrædelse
1. september 2021

Arbejdssted
Center for Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked, Toftebæksvej 12, 2800 Kongens Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1