Uddannelsesvejleder med administrativ snilde og overblik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at sikre, at unge og voksne kommer godt i gang med en meningsfuld uddannelse? Har du lyst til en afvekslende hverdag, hvor du arbejder med både data, sagsbehandling og vejledning? Så er du måske SOSU H’s nye uddannelsesvejleder!

En afvekslende stilling med højt til loftet
Vi søger en dygtig uddannelsesvejleder, der kan indgå i vores vejlederteam i en fast stilling med primær arbejdsplads i Hillerød. Vi har en afvekslende hverdag, hvor vi jonglerer med komplekse excel-ark, sagsbehandlingssystemer og samtaler på både individ- og gruppeniveau. Som uddannelsesvejleder arbejder du en del administrativt, men du vil også indgå i udviklingsarbejde og vejlede potentielle elever om optagelse. Vejledningen forgår via mange forskellige platforme fra fysiske møder og åben vejledning til live-events på Facebook. Vi har et stort netværk både internt og eksternt og fokus på at sikre en smidig elevoptagelse.

”Det er godt at arbejde i uddannelsesvejledningen, for der er dygtige, hjælpsomme og søde kollegaer. På skolen oplever jeg, at der er et rummeligt miljø, hvor der er højt til loftet, engagement samt stor forståelse for eleverne. Her vil vi gerne hjælpe og gå det ekstra skridt for at sikre, at de trives samtidig med, at vi stiller krav til dem. Det samme oplever jeg som medarbejder i forhold til kollegaer og ledelse”
(Anne Louise, uddannelsesvejleder)

Som uddannelsesvejleder er opgaverne varierede, men du vil primært komme til at arbejde med:

  • Optagelse af elever på grund- og hovedforløb. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter
  • Sagsbehandling og administration ved behandling af ansøgninger fra optagelse.dk, herunder bl.a. vurdering af ansøgernes baggrund i forhold til godskrivning, merit og afkortning og udarbejdelse af RKV
  • Vejledning både i og udenfor SOSU H – via telefon, digitale platforme, uddannelsesmesser og åbent hus-arrangementer
  • Afholdelse af samtaler med ansøgere samt RKV (realkompetencevurdering)
  • Samarbejde med kommuner og region, f.eks. projektdeltagelse med jobcentre


Du bliver en del af et vejledningsteam, der vægter samarbejde, udvikling og videndeling højt. Vi er 17 engagerede kollegaer, der arbejder med vejledning og rekruttering. Vi sidder fordelt på alle SOSU H’s adresser, men mødes jævnligt både fysisk og online. Vi har travlt, men er samtidig opsøgende og nysgerrige, når der kommer ændringer til vores uddannelser eller nye muligheder på vejledningsområdet. Vi har eleven i centrum, rum til forskellighed og er dygtige til at imødekomme og vejlede elever med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Vi har fokus på digitalisering af arbejdsgange og er i fuld gang med at implementere nye elevadministrative systemer. Vi lægger vægt på, at du har mod på denne rejse.

Hvad forventer vi?
Du har en vejlederuddannelse eller anden relevant uddannelse på minimum bachelorniveau. Derudover er du dygtig til at samtale med mange forskellige mennesker og kan lide den rådgivende rolle. Det en fordel, hvis du har erfaring med vejledning af unge f.eks. i overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse samt kendskab til erhvervsskoleområdet. Det vigtigste er dog, at du har administrativ snilde, erfaring med digitale systemer og lyst til at arbejde med samtaler og optagelsesvejledning. Du har desuden mod på at indgå i udviklings- og projektarbejde og trives i et livligt uddannelsesmiljø.

Endelig er du:

  • Imødekommende, forstående og lyttende
  • Udviklingsorienteret og fleksibel i forhold til opgaver og team
  • Vant til at arbejde selvstændigt og god til at bevare overblikket
  • Dygtig og rutineret på det administrative område med god forståelse for arbejdet med bekendtgørelser på uddannelsesområdet
  • Habil bruger af Excel og kan navigere i komplekse excel-ark samt overskue store datamængder


Indflydelse og udviklingsmuligheder
Vi er en velfungerende teamorganiseret arbejdsplads med engagerede kollegaer, der vægter videndeling højt og har et fælles fokus på opgaverne. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os. Du får gode muligheder for at udvikle dine kompetencer gennem både intern og ekstern kompetenceudvikling.

SOSU H prioriterer faglig udvikling højt, vi udvikler nyt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Samtidig holder vi altid fokus på at skabe rammer, så både unge og voksne elever trives og udvikles, mens de går på vores skole.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Vil du vide mere?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte centerchef Julie Secher,
telefon 3035 8799.

Er det noget for dig? Sådan søger du
Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag d. 6. juli 2021 kl. 12.00. Forventet tiltrædelse er
d. 1. september 2021 eller eventuelt før. Vi holder første samtale onsdag d. 7. juli og anden samtale mandag d. 12. juli 2021. Du vil blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H:
SOSU H er Danmarks største SOSU-skole. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter. Vi har desuden 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. SOSU H har 8 afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Hillerød
  • Tirsdag den 06. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4
7. august 2024 4