Værestedsmedarbejdere til Center for Socialpsykiatri i Maribo og Rødby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Om værestederne
Værestederne er tilbud for mennesker med sindslidelser og psykiske problemstillinger efter SEL § 104 Aktivitets- og samværstilbud. Vi har åbent alle hverdage og arbejder efter Lollands Kommunes værdier, og har fokus på rehabilitering, dannelse og sundhed.

Om dig
Vi søger medarbejdere med pædagogisk og/eller socialfaglig baggrund. Du skal have relevant erfaring med målgruppen, så du kan indgå i vores daglige aktiviteter på værestederne, være med til at implementere fokuspunkterne og tilbud om højskolelignede forløb tilpasset målgruppen.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den daglige leder og skal være behjælpelig med at implementere værestedernes handleplaner, så de kommer til udtryk i det daglige arbejde. Det er derfor vigtigt, at du har flair for at omsætte ord til praksis, har en faglig og reflekteret tilgang, som kan bidrage med viden i udviklingen af værestedet.

Arbejdet som værestedsmedarbejder består primært i at tilbringe tid sammen med værestedets brugere. Det er derfor vigtigt, at du besidder gode sociale kompetencer, er tålmodig, og at du er god til at indgå i motivations- og relationsarbejde.

Udgangspunktet for opgaverne er, at man som medarbejder, i et ligeværdigt samarbejde med den sindslidende, yder støtte der tager udgangspunkt i personens ressourcer, behov og værdier.

Målet er at motivere, fastholde samt udvikle færdigheder, personlige og sociale kompetencer, således at hverdagen mestres bedst muligt.

Har du evnen og lysten til at løfte en del af vores opgaver, så kan du være en af dem, vi søger. Det kræver, at du er klar til at arbejde på tværs af faggrænser og arbejdsopgaver.

Som ny kollega skal du være med til at løfte både store og små opgaver, og fortsætte den gode stemning i hele Center for Socialpsykiatri.

Frihed til selv at give dit job indhold
Du får en udstrakt frihed til selv at give dit job indhold. Socialpsykiatrien er en virksomhed, hvor du kan være med til at sætte dit præg på arbejdet. Og har du gode ideer og forslag til noget vi kan gøre anderledes, så er vejen fra idé til handling meget kort.

Til gengæld forventer vi, at du kan holde det kølige overblik, kan være en god kollega for de ansatte i socialpsykiatrien, en god ambassadør udadtil og en god sparringspartner for kollegerne og ledelsen.

Du har mulighed for at engagere dig i institutionens liv og udvikling ved at deltage i samarbejdet på tværs af institutionen. Vi ønsker, at Socialpsykiatrien skal være en spændende og lærende arbejdsplads. Hvis du oven i købet har nogle kvalifikationer, som vi endnu ikke har opdaget, at vi mangler, er det dig vi gerne vil snakke ansættelse med.

Vi forventer at du:
  • har en relevant psykiatrisk eller socialfaglig uddannelse.
  • har erfaring i arbejdet med mennesker med sindslidelser.
  • kan tænke og handle ud fra brugerens ønsker og præmisser.
  • kan se et udviklingspotentiale i alle dagens gøremål.
  • vil medvirke til at udvikle kulturen i organisationen.
  • har lyst til at arbejde tværfagligt og flerfagligt.
  • tør og har lyst til at arbejde med egen faglig og personlig udvikling.
  • er faglig nysgerrig og vil arbejde for at udvikle socialpsykiatrien.
  • har kørekort.


Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Du skal forvente dag- og aftenvagter, og der tilbydes 37 timers arbejdsuge i Kirsebærhuset i Maribo, og 32 timers arbejdsuge i Skomagerens Hus i Rødby.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingerne er du meget velkommen til at kontakte Teamleder, Gitte Helver på tlf. 29431284 eller Decentral leder Michael Christensen på tlf. 29609570.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfristen er torsdag d. 7. november 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47. Stillingerne er ledige til besættelse pr. 1 januar 2020 eller hurtigst her efter.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1133a141)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Maribo
  • Torsdag den 07. november 2019

Lignende jobs

  • Visitator med lyst til, at arbejde med visitering ...

    Er du uddannet fysio- eller ergoterapeut, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling og visitering af hjælpemidler? Så er det dig vi glæder os til at høre fra.Vi søger pr. 1. november 202..
    • Socialrådgiver
    • Maribo
    Få mere info
  • Visitator med lyst til, at arbejde med visitering ...

    Er du uddannet fysio- eller ergoterapeut, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling og visitering af hjælpemidler? Så er det dig vi glæder os til at høre fra.Vi søger pr. 1. november 202..
    • Socialrådgiver
    • Maribo
    Få mere info
  • Ambulante familiebehandlere til RUG

    Vil du være med til at hjælpe børnefamilier, hvor rusmidler fylder for meget?Vi søger 2 nye kolleger med socialfaglig uddannelse til Rusmiddelbehandling Guldborgsund (RUG) 37 timer/uge i faste stil..
    • Socialrådgiver
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Lærepladskonsulent

    Vi søger CELF søger lærepladskonsulent til vores dynamiske team i markedsafdelingen snarest muligt og senest pr. den 1. december 2024. Om jobbet Bliv en drivkraft i vores arbejde med at..
    • Socialrådgiver
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Maribo over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 2
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2