Beskæftigelsesrådgiver til opfølgning på fleksjob, Jobcenter Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Er du god til at hjælpe fleksjobansatte med at beholde deres fleksjob eller komme videre til et nyt? Og trives du godt i et dynamisk, tværfagligt miljø med en ambition om at få det bedste frem? Så har vi måske drømmejobbet til dig.

Arbejdsmarkedsområdet er et centralt område med stor politisk bevågenhed – både lokalt og nationalt. Vi arbejder med alle grupper af ledige, nyankommne flygtninge, sygemeldte og mange andre. Vores fælles kerneopgave er, at borgerne kommer hurtigst muligt i job eller uddannelse – også selvom vejen kan være lang.

Om jobbet

Vi søger en attraktiv kollega, som på sikker vis kan indtræde hurtigt og effektivt i vores afsnit af dygtige og samvittighedsfulde medarbejdere på ledighedsydelses- og fleksjobområdet i Jobcenter Vejle.

I Fleksjobafsnittet hjælper vi fleksjobvisiterede med at finde den hurtigste vej til fleksjob samt fleksjobansatte med at blive på arbejdsmarkedet og gerne på et stigende timetal og en højere arbejdsintensitet. Vi løser også opgaven med beregning og udbetaling af fleksløntilskud.

Det ledige job er i Fleksjobafsnittets opfølgningsgruppe, hvor vi hjælper allerede fleksjobansatte med at blive på arbejdsmarkedet.

Tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest mulig.

Dine hovedopgaver vil være:

  • Opfølgning på etablerede fleksjob
  • Myndighedsarbejde i forbindelse med nyt midlertidigt fleksjob eller permanentgørelse af fleksjob
  • Ad hoc rådgivning og vejledning af borgere og arbejdsgivere om fleksjobordningen generelt, samt sagsspecifik rådgivning og vejledning
  • Koordinering af tværfaglige tiltag samt samarbejde med sygedagpengeafdelingen (om sygemeldte fleksjobansatte), sygehuse, frivillige organisationer, borgerens netværk med flere.

Vi forventer af dig

  • Du kan lide at arbejde med det administrative myndighedsarbejde omkring de ordinære opfølgninger på fleksjob
  • Du har veldokumenteret erfaring som beskæftigelsesrådgiver el. lign. og kan dokumentere gode resultater med afsæt i dine egne kompetencer samt dine evner til at samarbejde med kollegaer og øvrige samarbejdspartnere
  • Du har veldokumenteret erfaring med myndighedsarbejde og et solidt kendskab til lovgivningen på ledighedsydelses- og fleksjobområdet
  • Du kan arbejde struktureret og have mange bolde i luften uden at miste overblikket
  • Du har en anerkendende og rummelig tilgang til mennesker, begår dig godt i dialogen med alle, og bliver oplevet som en attraktiv samarbejdspartner
  • Du er beslutningsdygtig, robust, tager ansvar og er parat til at gribe nye udfordringer på et område under konstant forandring
  • Du kan arbejde selvstændigt som en del af et team, og sige til, når du har brug for sparring
  • Du stræber efter at yde dit bedste, at være stolt af dit job og at dine kollegaer også lykkes

Stillingen stiller derudover store krav til dine serviceattituder i samarbejdet med borgere og arbejdsgivere, konstruktive nysgerrighed, beslutningsdygtighed og kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder dig

  • et job, hvor du kan bruge de frie rammer i arbejdet med at rykke mennesker i en forandring
  • en arbejdsplads, hvor vi spiller hinanden gode, for sammen at lykkes med kerneopgaven - at få borgerne i job eller uddannelse
  • en arbejdsplads, hvor vi giver hindanden anerkendelse - som er med til at fremme arbejdsglæde og faglig stolthed
  • en åben og ærlig dialog- og feedbackkultur, hvor der er plads til faglig dialog og hvor vi sammen skaber de bedste betingelser for læring og vidensdeling

Jobcenter Vejle tillægger det stor værdi, at vores arbejdsplads er et rart sted at gå på arbejde, derfor er ovenstående personalepolitiske værdier for Vejle Kommune retningen for et robust arbejdsfællesskab hos os.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt. Løn i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Om os

Jobcenter Vejle har ca. 390 medarbejdere fordelt på 6 forskellige fysiske adresser. Vi arbejder dagligt med at servicere virksomheder med den arbejdskraft, de efterspørger, samt at hjælpe borgerne til at stå bedst muligt i forhold til de jobmuligheder, der er.

Flere oplysninger

Flere oplysninger om stillingen indhentes ved at kontakte afsnitsleder Simon Salomonsen på mobilnr. 24 78 69 81.

Du kan læse mere om os på www.vejle.dk

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest 7. november 2019.

Vi forventer at samtalerne finder sted 13. november 2019.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Vejle
  • Torsdag den 07. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1