Socialrådgiver / Børnerådgiver til Maribo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Har du lyst til at arbejde målrettet med socialfaglige vurderinger og afgørelser? Er du i stand til at engagere og motivere familier og bidrage til en tværfaglig udviklingsindsats med fokus på barnet og familiens trivsel? Så er du måske vores nye Socialrådgiver/Børnerådgiver.

I Børn- og Ungerådgivningen i Maribo søger vi en Socialrådgiver/Børnerådgiver. I Børn og Ungerådgivningen udarbejder vi børnefaglige undersøgelser, iværksætter foranstaltninger, laver handleplaner og følger op på foranstaltninger jf. servicelovens bestemmelser. De mange forskelligartede opgaver gør Børn og Ungerådgivningen til en spændende arbejdsplads. Vi arbejder løsningsfokuseret og vægter dialogen og samarbejdet med børnene/de unge og deres forældre højt. Ud over et tæt samarbejde mellem kolleger i Børn og Ungerådgivningen vægter vi det samskabende og tværfaglige samarbejde højt.

Om dig
Vi forventer, at du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. Du er engageret, omstillingsparat, nysgerrig og har modet, lysten og evnen til at agere i en myndighedsrolle. Samtidig kan du tænke løsninger på både en kreativ og utraditionel måde, som kommer vores børn, unge og deres familier til gode.

Det er klart en fordel, hvis du har kendskab til ICS og Børnelinealen, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at håndtere komplekse sociale børne- og/eller ungesager.

Vi forventer, at du er sikker i din formidlingsevne både skriftlig og mundtligt. Du er bekendt med og befinder dig godt med vigtigheden af den dokumentation, der er i arbejdet som socialrådgiver. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og ikke mindst kan du bevare overblikket i en travl og uforudsigelig hverdag.Det er samtidig et krav, at du har kørekort.

Om os
Børn og Ungerådgivningen er en arbejdsplads, hvor det faglige niveau og det kollegiale samarbejde prioriteres højt sammen med en nærværende og tydelig ledelse. Vi arbejder med aldersspecialisering, som betyder at Børneteamet beskæftiger sig med aldersgruppen 0-13 år og deres familier, og at Ungeteamet beskæftiger sig med unge over 13 år og deres familier.

I vores arbejde lægger vi vægt på:
  • Indflydelse på tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver
  • Supervision
  • Ugentlige teammøder
  • En grundig introduktion til arbejdet i Børn og Ungerådgivningen. Hvis du er nyuddannet bliver du tilknyttet introduktionsforløb og efterfølgende mentorforløb (op til 12 måneder)
  • Efteruddannelse, og vi ser gerne, at du på sigt har lyst til at efteruddanne dig. Det er vores målsætning, at 75 procent af vores rådgivere har en specialiseret børnediplomuddannelse


Børn- og Ungerådgivningen i Lolland Kommune er fordelt på to adresser. En i Maribo og en i Nakskov. Dit tjenestested vil være i Maribo.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid 37 timer om ugen. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse. Der ydes desuden et fleksibilitetstillæg. Inden ansættelse rekvireres straffeattest / børneattest.

Stillingen er til besættelse den 1. december 2019 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder Charlotte Veistrup på tlf. 21 67 96 93.

Vi ser frem til at modtage en motiveret ansøgning, CV, eksamensbeviser og evt. anbefalinger.

Søg stillingen via nedenstående link senest den 5. november 2019

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 13. november 2019.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c5af55b7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Maribo
  • Tirsdag den 05. november 2019

Lignende jobs

  • Visitator med lyst til, at arbejde med visitering ...

    Er du uddannet fysio- eller ergoterapeut, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling og visitering af hjælpemidler? Så er det dig vi glæder os til at høre fra.Vi søger pr. 1. november 202..
    • Socialrådgiver
    • Maribo
    Få mere info
  • Visitator med lyst til, at arbejde med visitering ...

    Er du uddannet fysio- eller ergoterapeut, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling og visitering af hjælpemidler? Så er det dig vi glæder os til at høre fra.Vi søger pr. 1. november 202..
    • Socialrådgiver
    • Maribo
    Få mere info
  • Ambulante familiebehandlere til RUG

    Vil du være med til at hjælpe børnefamilier, hvor rusmidler fylder for meget?Vi søger 2 nye kolleger med socialfaglig uddannelse til Rusmiddelbehandling Guldborgsund (RUG) 37 timer/uge i faste stil..
    • Socialrådgiver
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Lærepladskonsulent

    Vi søger CELF søger lærepladskonsulent til vores dynamiske team i markedsafdelingen snarest muligt og senest pr. den 1. december 2024. Om jobbet Bliv en drivkraft i vores arbejde med at..
    • Socialrådgiver
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Maribo over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 2
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2