Dygtig og relationelt stærk socialrådgiver/-formidler med særlig erfaring og interesse indenfor det specialiserede bø...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Da en af vores dygtige socialrådgivere ønsker at prøve kræfter med en funktion uden myndighedsansvar, søger vi en socialrådgiver/–formidler til stillingen som myndighedssagsbehandler på handicapområdet for børn og unge med opstart den 1. september 2021.

Stillingen er placeret i vores Specialiserede Børneteam, som består af 4 socialrådgivere, der arbejder med børn og unge med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.
Arbejdsopgaverne omfatter råd og vejledning til Familier med fysisk og psykisk handicappede børn og unge samt behandling af ansøgninger om handicapkompenserende ydelser jf. Servicelovens bestemmelser og opfølgning på bevillingerne. Endvidere udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser i nogle sager samt iværksættelse og opfølgning på sager med forebyggende indsatser og anbringelsessager.

Børne- og Familierådgivningens opgave er at understøtte børn og unge, der har et særligt behov for støtte samt børn og unge med funktionsnedsættelser.
Vores fornemmeste opgave er at sikre, at disse børn og unge kan opnå de samme muligheder for personlig udvikling, sundhed og et selvstændigt voksenliv som deres jævnaldrende.
Det er Børne- og Familierådgivningens vision at give alle børn og Familier i Ringsted Kommune de bedste muligheder for at lære, trives og udvikle sig. Vi har ligeledes en vision om at arbejde tværfagligt, helhedsorienteret og forebyggende.

Hvem er du?
Vi søger en socialrådgiver/-formidler med et højt fagligt niveau og med fokus på at inddrage børn og Familier så meget som muligt i sagsbehandlingen. En socialrådgiver/-formidler, der samtidig vil bidrage til en rigtig god arbejdsplads, hvor det er rart at være og som alle kan være stolte af.

Som den rette kandidat til jobbet er du god til at samarbejde med både børn og forældre til handicappede børn og vil gerne udvikle både dig selv og faget.
  • Du besidder evnen for overblik og struktur og kan handle i komplicerede sager.
  • Du kan både arbejde selvstændigt og være en god teamplayer, der understøtter at hele afdelingen ”spiller hinanden gode” både fagligt og socialt.
  • Du er positiv af natur og møder udfordringer på en konstruktiv og løsningsorienteret måde.


Vi lægger derudover vægt på at:
  • Du har solid erfaring med og kendskab til Servicelovens §§ 41, 42 og 44 vedrørende handicapkompenserende ydelser.
  • Du prioriterer et godt, konstruktivt og inddragende samarbejde med de børn, unge og Familier der er tilknyttet Børne- og Familierådgivningen.
  • Du har erfaring med ICS og DUBU
  • Du er fagligt, skriftligt og juridisk velfunderet
  • Du arbejder med inddragende metoder med primært fokus på børn og Familiers kompetencer og ressourcer og vægter dialog højt
  • Du arbejder systematisk og har evnen til sagsorganisering og fokus på næste sagsskridt
  • Du er god til at skrive afgørelser og arbejde inden for de politisk vedtagne og lovbestemte rammer
  • Du bidrager til at styrke og vedligeholde et godt tværfagligt samarbejde både med interne og eksterne samarbejdspartnere.


Hvorfor skal du vælge os?
Vi tilbyder et spændende job med engagerede og dygtige kollegaer. En arbejdsplads hvor det er rart at være og hvor ledelsen lytter til input fra dig og ikke mindst en afdeling hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.
Du får mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af en relativ ny afdeling og mulighed for at præge udviklingen af Ringsted Kommunes specialiserede børneområde for de 0-16-årige.

Vi sørger for at tage godt i mod dig – bl.a. ved at tilbyde mentorordning de første 2 måneder af ansættelsen. Herudover vil du løbende modtage supervision sammen med dine kollegaer.
Vi har flekstid, og du får i høj grad mulighed for selv at tilrettelægge din opgaveløsning.

Har du brug for at høre mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Berit Schaldemose på telefon 40 14 55 13.

Ansættelsesforløb:
Ansættelsesforløbet gennemføres som proces med 2 samtalerunder, hvoraf første samtale finder sted den 22. juni 2021 og anden samtale den 29. juni 2021.
For de kandidater der går videre til anden samtale anvendes personlighedstest med personlig tilbagemelding.

Der vil blive indhentet referencer fra en tidligere arbejdsplads.

Når du sender din ansøgning bedes du medsende dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring samt kopi af anbefalinger.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1