Fagligt ambitiøs og dygtig socialrådgiver søges til Ringstedmodellen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Børne- og familierådgivningen søger en fagligt ambitiøs og dygtig socialrådgiver med udprægede relationelle kompetencer til 2 ½ årig projektstilling i ”Ringstedmodellen” (med mulighed for forlængelse).

I Ringsted Kommune vil vi være blandt landets bedste, når det drejer sig om at sikre børn og unges trivsel og udvikling.
Ringsted Kommunes Byråd har derfor iværksat et ambitiøst udviklingsprojekt kaldet Ringstedmodellen, som løber fra den 1. februar 2021 til den 31. december 2023.
Projektet har blandt andet til formål at tilbyde en helhedsorienteret socialfaglig indsats til familier med mangefacetterede problemstillinger, med forankring i flere af kommunens centre samt at bidrage til at skabe sikkerhedsløsninger der betyder, at vi kan undgå at anbringe børn og unge uden for hjemmet.

Projektet er forankret i kommunes Familiehus, Børne-og familierådgivning og i Ungeenheden. Dermed styrkes det tværprofessionelle og koordinerende samarbejde på tværs af Børne- og Arbejdsmarkedscenter, med det formål at udvikle stærke og bæredygtige metoder i sammenhængende familiearbejde og over for udsatte børn og unge op til 25 år.
Projektet er normeret til 4 fuldtids myndighedssagsbehandlere – 2 i Børne- og familierådgivningen (Børnecentret) og 2 i Ungeenheden (Arbejdsmarkedscentret).

Til at indgå i Ringstedmodellen under Børne-og familierådgivningen, som varetager myndighedsindsatser efter Serviceloven for børn og unge fra 0-16 år, søger vi en fagligt dygtig og dedikeret socialrådgiver.

Som rådgiver i projektet vil du få en unik mulighed for at arbejde helhedsorienteret og indgående med børn og familier samt få vide rammer til at sætte din socialfaglighed i spil både relationelt, koordinerende, eksekverende og administrativt.
Rådgiverne i projektet har en stærkt reduceret sagsstamme og du vil komme til at arbejde med max. 15 komplekse sager, hvor du bliver det centrale, samlende og koordinerende omdrejningspunkt i samarbejdet med og om familien, barnet og den unge.
Du skal derfor kunne arbejde i et spændingsfelt mellem myndighed og mere familieterapeutisk arbejde, ud fra et værdisæt hvor anerkendelse, empati og respekt for familiens, barnets eller den unges livssituation og betingelser er helt afgørende.
Dette kræver endvidere, at du prioriterer et godt, konstruktivt og inddragende samarbejde med de børn, unge og familier, der er tilknyttet projektet og er indstillet på at være fleksibel i den måde du møder familierne på. Konkret betyder det, at du også skal ”bevæge dig væk fra skrivebordet” og deltage der hvor det er nødvendigt for at sikre og støtte familiens progression og trivsel. Fx ved hjemmebesøg, deltagelse i møder med familien på skoler, dagtilbud, Arbejdsmarkedscenter og i Ringsted Kommunes Familiehus.

Du skal have en skarp socialfaglig profil, meget gerne med erfaring både fra arbejdet med socialt udsatte børn og unge og børn/unge med funktionsnedsættelser. Derudover skal du have stærke relationelle og refleksive kompetencer. Dette gælder især i forhold til egen praksis, hvor du skal være villig til udvikling og sætte dig selv og din faglighed i spil.

Da Signs of Safety og den løsningsfokuserede og netværksinddragende metode er en del af vores metodegrundlag, må du meget gerne have gjort dig erfaringer på dette område og ikke mindst tro på at dette metodiske afsæt – hvor fokus på børn og familiers kompetencer og ressourcer er bærende – er en vigtig vej til at hjælpe udsatte børn og familier.

Du skal være i stand til at navigere i en arbejdssituation hvor du dels indgår i et udviklingsarbejde og dels bliver kollega til alle vores dygtige medarbejdere i driftsorganisationen.
Vi vægter samarbejde og relationel kapacitet højt, og vi forventer at du er en udpræget holdspiller, der kan bidrage positivt til udviklingen af vores arbejdsfælleskaber.

Hvorfor skal du vælge os?
Vi tilbyder:
  • Et spændende job i en nytænkt 2,5 årig projektstilling, hvor du selv vil være med til at forme og udvikle projektet.
  • Muligheden for at arbejde helhedsorienteret og tæt med familier og sætte din socialfaglighed i spil både relationelt, koordinerende, eksekverende og administrativt.
  • Reduceret sagstal – max 15 børn/unge pr. rådgiver.
  • Fælles teammøder og supervision for de 4 socialrådgivere, der arbejder i projektet.
  • En arbejdsplads hvor det er rart at være og hvor ledelsen lytter til input fra dig og ikke mindst en arbejdsplads hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.


Har du brug for at høre mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Børne- og familierådgivningen Mia Bak på 29 10 13 43.

Ansættelsesforløb:
Ansættelsesforløbet gennemføres som proces med 2 samtalerunder, hvoraf første samtale finder sted den 22 juni 2021 og anden samtale den 28. juni 2021.
For de kandidater der går videre til anden samtale, anvendes personlighedstest med personlig tilbagemelding.

Der vil blive indhentet referencer fra en tidligere arbejdsplads.

Når du sender din ansøgning bedes du medsende dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring samt kopi af anbefalinger.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1