Teamleder i FamilieSporet for Familievejledergruppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Samarbejde, samskabelse og tværfaglighed er nøgleord i dette spændende job

Vil du være med til at styrke fagligheden i et stærkt fællesskab?
Vil du medvirke til at skabe bedre trivsel for børn, unge og familier i Høje-Taastrup Kommune?
Har du lyst til ledelsesopgaven i Familievejledergruppen i tæt samarbejde med Ledelsesteamet i FamilieSporet?

Så er du måske vores nye Teamleder i FamilieSporet?

Vi søger en erfaren, engageret og kompetent Teamleder med lyst til faglig og daglig personaleledelse til vores gruppe af dygtige Familievejledere. Du skal trives med den strategiske og organisatoriske ledelsesopgave såvel som hverdagens drift og faglig understøttelse af opgaverne i FamilieSporet. Du skal have flair for både overblik og struktur, og trives i en til tider travl dagligdag, hvor kompleksitet og mangeartede opgaver er en del af din hverdag. Du kommer til at løse dine ledelsesopgaver i tæt samarbejde med både Ledelsesteamet i FamilieSporet, vores tætteste samarbejdspartnere i Familieafdelingen samt andre relevante fagpersoner.

Dine primære opgaver som Teamleder samler sig om at sikre og understøtte den daglige drift og personaleledelse med fokus på faglig kvalitet og flow i opgaveløsningen. Nærværende personaleledelse med fokus på såvel gruppen som den enkelte vil også være en vigtig del af dine opgaver. Ligeledes skal du medvirke til relevant kompetenceudvikling af fagpersoner og faggrupper i FamilieSporet, dette i et tæt samarbejde med FamilieSporets ledelse.
FamilieSporets ledelse består af 3 Teamledere, hvoraf den ene også er behandlingsansvarlig psykolog i FamilieSporet/BURC samt Lederen af FamilieSporet. Vores behandlingsansvarlige psykolog sikrer faglighed og retning i behandlings- og undersøgelsesopgaver.

Familiesporet er en tværfaglig afdeling i Børne- og ungerådgivningscentret (BURC), der ud fra serviceloven arbejder med udsatte børn, unge og familier i Høje-Taastrup Kommune. Vi skræddersyr indsatser målrettet familiernes behov og løser dem i tæt samarbejde med bl.a. Familieafdelingen, PPR, Sundhedsplejen, institutioner og skoler. FamilieSporet består af 3 faggrupper: 13 familievejledere, 6 familiepsykologer og 16 kontaktpersoner.

I FamilieSporet tager vi, i arbejdet med den enkelte familie, stilling til relevante tilgange og metoder på baggrund af en faglig analyse. Vi har alle et fælles fagligt udgangspunkt i den mentaliseringsbaserede tilgang. Derudover er vi godt i gang med at implementere FIT, som en del af vores arbejde i alle vores opgaver. Vi ønsker at lytte til borgerens oplevelser af effekterne af vores indsats, for at kunne justere indsatsen på baggrund af den viden vi får.

Alle i FamilieSporet deltager i understøttende fora i forhold til den enkeltes opgaver. Dette indebærer behandlings- og FIT konferencer samt supervision.

Familievejledergruppens opgaver
Opgavernes karakter og kompleksitet kan variere meget, og spænder fra tidlig forebyggende til komplekse og intensive indsatser.

Vi har fokus på at vores medarbejdere får mulighed for faglig udvikling og fælles faglig læring. Vi har i år bl.a. arbejdet med eksemplarisk læring i MBT og FIT. Derudover har en tværfaglig gruppe af fagpersoner i FamilieSporet gennemgået en MBT-F uddannelse og løser familiebehandlingsopgaver ud fra denne metodiske tilgang.

Ofte indebærer opgaver kontakt og samarbejde med andre fagpersoner og instanser, der har betydning for familiens forandringsproces og trivsel. Problematikkerne er mangeartede og kan fx handle om skilsmisse, psykiatriske diagnoser, tilknytningsproblematikker, konflikter, misbrug, selvskadende adfærd, skolevægring eller stor generel mistrivsel. Vi arbejder også med familier med anden etnisk baggrund end dansk og brug af tolk. Derudover har vi adskillelige projekter og gruppetilbud som vi løser i tværfagligt samarbejde med andre fagpersoner.

I Børne- og Ungerådgivningscentret samarbejder vi tæt og tværfagligt med sigte på at skabe kvalitet, helhed og koordinering i de borgerrettede indsatser. Vi arbejder ud fra kommunens sammenhængende børnepolitik. Læs mere om kommunen og den sammenhængende Børne og ungepolitik
Som Teamleder vil du samarbejde med og deltage i faste mødefora med ledere fra alle afdelinger i BURC.

Vi ønsker os:
En Teamleder med høj faglighed og relevant praksiserfaring fra både familiearbejde og ledelsesarbejde, og som har lyst til at tage et medansvar for fællesskabet i gruppen, for den faglige og personlige trivsel og den faglige udvikling i Familiesporet. En Teamleder med et lunt og humoristisk sind, som samtidig kan holde hovedet koldt og tænke klart.

Vi tilbyder:
  • En ambitiøs, og visionær arbejdsplads i fortsat udvikling
  • Et spændende og alsidigt job med høj faglighed
  • Gode muligheder for at sætte præg og udvikle i samarbejde med både ledelseskolleger, medarbejdere og samarbejdspartnere
  • At blive en del af et dynamisk og stærkt ledelsesteam både i FamilieSporet og i BURC
  • At blive leder for en velfungerende familievejledergruppe med mange kompetencer og stor faglig bredde
  • En arbejdsplads der er karakteriseret ved dialog, åbenhed og gensidig tillid
  • Lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en
  • Et introforløb hen over det første år


Vi foretrækker, at du:
  • har en pædagogisk / psykologisk basisuddannelse og baggrund
  • har erfaring med behandlingsarbejde med udsatte børn, unge og familier
  • har relevant efteruddannelse indenfor familiearbejde og/eller ledelse
  • har erfaring fra psykiatri, hvilket vil være en fordel
  • har erfaring med ledelse, herunder daglig drift, personaleledelse samt organisationsudvikling
  • er i stand til at bringe din faglighed konstruktivt i spil i FamilieSporet og i tværfaglige sammenhænge
  • kan medvirke til at skabe struktur og stilladsering i arbejdet, også i de mest komplekse sager
  • har viden om og erfaring med MBT i behandlingsmæssige kontekster
  • har viden og gerne erfaring med FIT med sigte på at understøtte medarbejdernes FIT praksis og vores fortsatte implementeringsproces i organisationen
  • er mulighedsorienteret, innovativ og vedholdende i din søgen efter forskellige tilgange og metoder, der kan finde og understøtte familiens motivation og dermed skabe forandring
  • er fleksibel, imødekommende og med lyst til at lære og lære fra dig
  • har gode relations- og kommunikationskompetencer
  • har flair for struktur og overblik
  • kan planlægge og strukturere dine arbejdsopgaver
  • kan arbejde selvstændigt og i teams


Øvrigt:
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.
Du er velkommen til at kontakte Leder af FamilieSporet, Dorte Sustmann Hansen, hvis du har uddybende spørgsmål. Tlf.: 24691701 eller mail: [email protected]. Du kan enten ringe eller skrive mail / sms med dine spørgsmål og dit telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet.

Ansøgningsfrist senest d. 02. oktober
37 t/ugtl. med start den 1. december 2021
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring. Efter aftale med dig indhenter vi referencer. Vi skal gøre opmærksom på, at vi som led i ansættelsesprocessen indhenter straffe og børneattest.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 6. oktober samt anden gangs samtaler d. 13. oktober i Børne- og Ungerådgivningscentret, Høje-Taastrup Kommune, Bygaden 2, 2630 Taastrup.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Taastrup
  • Lørdag den 02. oktober 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Borgernær visitator søges til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser. I Greve Kommune ønsker vi at sikre sammenhængende forløb og fremme den borgernære visitation i komplekse borgerforløb. Derfor er der nu en helt unik mulighed for at blive vores nye forløbsvisitator med ansættelse senest pr. 1.
    • Socialrådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ballerup

    Socialrådgiver – Erfaring med arbejdsfastholdelse Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på en afdeling i udvikling? Er du erfaren socialrådgiver med indgående kendskab til..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? En af vores gode kollegaer har valgt at læse videre, og..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Intro:Vi udvider og savner derfor en ny kollega. Har du erfaring med målgruppen – folk der er afhængige af stoffer eller alkohol og du samtidig har en uddannelsesmæssig relevant faglig baggrund..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3