Er du vores nye dagtilbud- og skolesocialrådgiver?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Center for Børn og Voksne i Furesø Kommune har en sjældent opslået stilling som dagtilbud- og skolesocialrådgiver til besættelse pr. 1. august 2019. Ordningen med faste dagtilbud- og skolesocialrådgivere tilknyttet alle kommunens institutioner og skoler har været fast implementeret siden august 2014.

Stillingen
Du vil være fast tilknyttet to af kommunens folkeskoler, hvor du forventes at være tilgængelig 1-2 dage om ugen. Arbejdsopgaverne består i deltagelse i konsultative fora, sparring til lærere og pædagoger i forbindelse med elevsager, hjælp til udfærdigelse af underretninger og statusudtalelser, deltagelse i samarbejdsmøder med familier, tilbyde egne § 11-forløb eller henvise til relevante § 11-forløb i kommunens øvrige tilbud.

På daginstitutionsområdet vil du være tilknyttet 10 af kommunens daginstitutioner, hvor du vil indgå i et fast sparringsteam med en af vores specialpædagoger, der yder sparring til hver af daginstitutionerne én gang om måneden, samt være fast deltager i Småbørnsteamet, der yder konsultativ og tværfaglig sparring til daginstitutionerne. Herudover har daginstitutionerne mulighed for at kontakte dig ligesom du har mulighed for selv at tilbyde eller henvise til § 11 forløb.

Som udgangspunkt er stillingen en forebyggende stilling uden myndighedskompetence – dog vil du i ferieperioder eller ved særlige spidsbelastninger, skulle indgå i vagtordningen og andre arbejdsopgaver på myndighedsområdet.

Afdelingen
Som vores nye dagtilbud- og skolesocialrådgiver, vil du komme til at indgå i et team med 4 andre rådgivere med samme funktion. Vi bestræber os på at mødes på rådhuset hver mandag, hvor vi har teammøde om formiddagen. Vi er et team der lægger vægt på løbende sparring, som en forudsætning for at kunne være i en så selvstændig funktion, samtidig med at der skal være plads til humor og en uformel omgangstone i dagligdagen.

Vores team indgår som en del af Afdelingen for Forebyggelse og Undersøgelse, hvor også myndighedsrådgiverne der arbejder med § 50 undersøgelser er organiseret. Derudover har vi et tæt samarbejde med Afdelingen for Foranstaltninger for Børn og Unge, der består af myndighedsrådgiverne der arbejder efter SEL § 52, samt vores to familieplejekonsulenter.

Der tilbydes ekstern supervision hver 2. måned. Herudover er størstedelen af medarbejderne i gang med den sociale diplomuddannelse, som vi i samarbejde med Metropol og Servicestyrelsen har til kommunen i et lokalt forankret hold. Har du minimum 2 års relevant erhvervserfaring, vil have mulighed for at hoppe med på holdet, som går i gang med modul 3 efter sommerferien.

Forventninger til dig
Vi søger en kollega, der brænder for og har erfaring med arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier, og som derudover:
  • Har relevant socialfaglige uddannelsesbaggrund, som socialrådgiver eller socialformidler.

  • Har flere års erfaring indenfor børne-/ungeområdet, herunder erfaring med sagsbehandling på myndighedsområdet, idet du forventes at være brobygger mellem normalområdet og det specialiserede børneområde.
  • Befinder sig godt med at arbejde selvstændigt og kan navigere i en hverdag med tværfagligt samarbejde, uden at miste fokus på eget socialfaglige ståsted.
  • Har gode samarbejdsevner på tværs af faggrænser, herunder erfaring med at sparre med og vejlede andre faggrupper i forhold til socialrådgivernes arbejdsfelt.


Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn.
Stillingen ønskes besat pr. 1.8.2019 eller snarest muligt.

Vil du vide mere om stillingen?
Så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Louise Muff Christensen på tlf. 7216 4150.

Ansøgningsfristen er mandag den 24. juni 2019 kl. 12:00. Vi holder ansættelsessamtaler hele dagen torsdag den 27. juni 2019 og glæder os til at høre fra dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b502667b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Værløse
  • Mandag den 24. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Værløse over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2