Javaudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Javaudvikler til Aarhus eller København

Vil du gøre en forskel for den danske kulturarv og samtidig arbejde på en af Danmarks største kulturinstitutioner, så er stillingen som javaudvikler på Det Kgl. Bibliotek helt sikkert noget for dig.

I afdelingen Data arbejder vi med udvikling, understøttelse og applikationsdrift omkring fagsystemer til indsamling og bevaring af kulturarvsdata. Vi udvikler systemer til håndtering af Pbytes af data vedrørende radio/tv, aviser, musik, hjemmesider og meget mere. Vi udvikler primært i Java og drifter primært på Linux.

Vi varetager også opgaven med at stille data til rådighed via API, som datasæt til forskning og uddannelse og gennem brug af avanceret infrastruktur som Hadoop/Spark til at understøtte bibliotekets digitale transformation, så vi kan udnytte moderne teknologier som eksempelvis machine learning.

Vi tænker med andre ord data og anvendelsen af data i næsten alt, hvad vi laver.

Data er en del af området Digital Transformation og har i alt 17 medarbejdere fordelt mellem Aarhus og København. Du får fast arbejdssted i en af de to byer.

Jobbeskrivelsen:
Vi søger en udvikler, som brænder for at udvikle brugbare og holdbare it-systemer. Den bærende teknologi er Java8+11 under Linux, typisk med IntelliJ IDEA som IDE. Vi bruger Maven som byggeværktøj og Git til versionsstyring og har mange OpenSource projekter i Github.

Vi arbejder med en række teknologier såsom Hadoop, OpenApi/Swagger, og containerisation med Kubernetes/OpenShift og prøver at holde os ajour med de nyeste relevante teknologier fx gennem deltagelse i konferencer og internationalt samarbejde med andre lignende organisationer.

Vi har opgaver og projekter i mange forskellige størrelser og grader af kompleksitet og tilpasser derfor vores arbejdsform efter opgaven fx ved brug af agile metoder, hvor det er relevant. Kort sagt: Vi er med til at sikre, at den digitale kulturarv er tilgængelig for eftertiden - også om 500 år.

Dine opgaver:
En af dine første opgaver vil blive videreudvikling af vores såkaldte bitmagasin (se evt. bitrepository.org), som skal bringes i stand til at lagre krypterede data på en hensigtsmæssig måde. På sigt kan du også komme til at bidrage til udvikling af andre af vores kernesystemer til håndtering af digital kulturarv.

Du kommer til at arbejde i et team med andre java-udviklere og i tæt samarbejde med flere afdelinger på biblioteket, som bidrager til at stille krav og definere den ønskede funktionalitet.

Dine kompetencer:
Du skal brænde for it-udvikling og elske at designe og kode it-systemer til understøttelse af bibliotekets kerneopgaver. Om du har meget erfaring fra andre lignende stillinger eller er mere nyuddannet er ikke så vigtigt for os, det vigtigste er dine grundkompetencer og din lyst og evne til at lære nyt.

Du besidder flere af følgende kompetencer:

  • Har arbejdet praktisk med java-udvikling, gerne i java 8/11.
  • Har erfaring med design af it-systemer.
  • Har arbejdet med kodeversionering og gerne erfaringer med brug af Git.
  • Kender til Maven som byggeværktøj og har måske erfaring med Jenkins eller lignende til automatisering af byggeprocesser og test.
  • Kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og avancerede distribuerede it-systemer.
  • Kan sætte dig ind i javakode, som andre udviklere har skrevet før dig.
  • Kan lide selv at dykke ned i tekniske problemstillinger, også når du ser en fejl, du ikke har set før.
  • Kan arbejde både selvstændigt og i et team med andre kolleger.
  • Det er et plus, hvis du har kendskab til eller måske endda arbejdet med OpenShift som platform.

Om stillingen og dig i øvrigt:
Du kan glæde dig til at arbejde i et uformelt miljø med en gruppe hyggelige og uhøjtidelige kollegaer med forskellige baggrunde, både inden for afdelingen og i resten af biblioteket. Nogle få gange om året vil du have arbejdsdage i den modsatte hovedafdeling, afhængig af om dit primære tjenestested bliver Aarhus eller København.

Oftest kommunikerer vi digitalt via videomøder og gennem digitale samarbejdsplatforme som Teams. Du kan have flere forskellige baggrunde og måske en uddannelse som ingeniør, datalog eller anden teknisk uddannelse.

Alt det praktiske:
Ansættelsesstedet er enten Den Sorte Diamant i København eller Det Kgl. Bibliotek på Victor Albecks Vej i Aarhus.

Vi lægger vægt på balancen mellem arbejdsliv og fritid, og du vil få mulighed for fleksibilitet i arbejdstiden. Ansættelsen er på 37 timer ugentligt inklusiv frokostpause.

Tiltrædelse 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst med Finansministeriet og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Har du spørgsmål eller vil høre mere, så kontakt afdelingsleder
Bjarne Andersen eller på tlf. 2566 2353.

Ansøgning med cv og dokumentation for uddannelse og andre relevante bilag skal være fremsendt senest 6. december 2021, kl. 23.59. Samtaler forventes afholdt 9. og 10. december.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ”søg stillingen”. Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions Support på 7244 0644.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus C
  • Mandag den 06. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 6
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 9