Rekrutteringsfirma

plc programmør til fødevareindustrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Ønsker du at være med til at udvikle fremtidens maskiner, systemer og automatiserede procesløsninger til fødevareindustrien? Trives du i at arbejde med en praktisk tilgang, hvor både software, mekanik og elektronik skal gå op i en højere enhed? Og har du lyst til at udvikle dine faglige og personlige kompetencer? I så fald burde dette job være dit næste!



Du får bredt programmeringsansvar og varierende projekter


Som PLC programmør bliver du ansvarlig for projekter og opgaver indenfor dit ekspertiseområde. Du får en bred kontaktflade igennem hele organisationen, da du skal samarbejde med både salg- og projektafdelingen, Development and Engineering, produktionen samt kunderne. Derfor skal du være samarbejdsorienteret, da det er vigtigt for at løse opgaverne til kundernes tilfredshed.

Projekterne kan variere, men det afhænger selvfølgelig af dine kompetencer og den erfaring du medbringer. Du kan se frem til at blive inddraget i store dele af projektets faser, lige fra den indledende fase, og helt til funktionstest og idriftsætning hos kunderne.

Hvad kan LINCO Food Systems tilbyde dig?


Du bliver en del af en international virksomhed, hvor Development and Engineering afdelingen består af cirka 40 tekniske medarbejdere. Du kan derfor se frem til sparring og vidensdeling på et højt niveau, og du får i høj grad mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Du får en spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar og store muligheder for at bidrage til fremtidens løsninger til fødevareindustrien. Dine indsatser bliver bemærket, og du har gode muligheder for at avancere internt.

LINCO Food Systems værdsætter en god arbejdskultur og investerer i sine medarbejdere. Du får derfor en grundig onboarding, som skal være med til at sikre, at du bliver integreret ordentligt, forstår kulturen og vigtigst, at du bliver en del af LINCO Food Systems.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og det bliver det, når man har et stærkt kollegialt sammenhold, hvor man i fællesskab står sammen og har et fælles overordnet mål. Til dette har man etableret en god personaleforening, der årligt afholder sociale arrangementer for alle medarbejdere, som særligt bidrager til den gode uformelle tone.
Derudover tilbydes der også en fordelagtigt lønpakke med både pension- og sundhedsordning, massage- og kantineordning som du kan benytte.
Sidst men ikke mindst får du nogle engagerede og dygtige kolleger i hele organisationen, som venter på at få dig ombord!

Kan du sige ja til følgende, så er det dig LINCO Food Systems, mangler på holdet!


• Du er uddannet stærkstrømsingeniør, automationsteknolog, automatiktekniker eller lignende.
• Du har gerne 3 års erfaring med programmering af PLC’er.
• Du har lyst til at programmere i struktureret tekst.
• Du har en mekanisk forståelse og er praktiskorienteret.
• Du har lyst til at arbejde med Servo og HMI systemer.
• Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
• Du har lyst til 30-50 rejsedage årligt.

Derudover er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst, struktureret og helhedsorienteret i din tilgang. Du skal trives i en dynamisk organisation. Du skal have en positiv tilgang og være åben for nye faglige udfordringer og ændringer. Endelig er du en hjælpsom kollega med begge ben solidt plantet i jorden og har lyst til at dele ud af din viden.

Vil du være en del af en spændende rejse?


Søg stillingen ved at trykke "ansøg". For yderligere information kontakt venligst Mathias Dahl Trankjær på telefon +45 2332 3138 eller mail [email protected].
Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af LINCO Food Systems A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews.

Om Linco Food Systems


LINCO Food Systems A/S er en del af BAADER-gruppen, som er en af verdens førende producenter af procesudstyr til fjerkræ- og fiskeindustrien med over 1000 ansatte i hele verden. LINCO Food Systems A/S udvikler maskiner, systemer og fuldautomatiske procesløsninger til slagtning, opskæring og pakning af fjerkræ.
LINCO Food Systems A/S i Trige ved Aarhus er BAADER Gruppens hovedcenter i forhold til fjerkræindustrien. Virksomheden udvikler, producerer og sælger maskiner og komplette anlæg og har en global eksportandel på 95-99 %. Virksomheden beskæftiger ca. 500 medarbejdere fordelt på to fabrikker i Danmark, én i Holland og én i USA. I øvrigt er virksomheden repræsenteret i hele verden med lokale salgskontorer, distributører og agenter.

Om Randstad


Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 23,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 7
27. august 2024 9
26. august 2024 9
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8