[xxxxx] Digital søger udvikler til AI team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være en del af en fremsynet virksomhed, der arbejder for fri og lige adgang til kultur, information og viden?

På dbc Digital videreudvikler vi de danske bibliotekers fælles IT infrastruktur. Vi arbejder især med bibliografiske data, adgangsstyring og -rettigheder, udveksling af data og brugergrænseflader. Vi udvikler løsninger med fokus på nytænkning bl.a. gennem machine learning, innovationsdage, kurser og konferencedeltagelse. I løbet af de næste par år realiserer vi en ny vision for søgning i bibliotekssektorens fælles data, som er fundamentet for hovedparten af de digitale interaktioner imellem borgere og biblioteker i Danmark.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i et mindre Scrum Team med 3-4 udviklere, hvor dine opgaver primært vil handle om udvikling og vedligehold af AI-systemer og andre services i Python. Teamet har bl.a. lavet recommenderen bag Børnebiffen.dk, Læsekompasset.dk og Filmstriben.dk og suggester, søgemaskine og recommender på beta.Bibliotek.dk. Det er ikke afgørende at du har erfaring med AI, men derimod at du har interesse i og mod på at lære om AI og andre af de teknologier vi benytter. Vi bruger fx NLP i forbindelse med skabelse af metadata fra tekster.

Din hverdag vil være præget af udvikling og deltagelse i de processer der kræves for at komme i mål med projekterne, lige fra indledende diskussioner af kundekrav, arkitektur og teknologi, til gennemførelse af acceptest med deltagelse af kunden. Det er en hverdag hvor I i teamet i høj grad selv står for koordination og kommunikation, herunder jævnlige reviews af andres commits og feedback på ideer/foreløbige løsninger og lignende.

Vores udviklings- og driftsmiljø er hovedsageligt baseret på Linux. Vi benytter Continuous Integration og GitOps. Vi har eget datacenter og en driftsarkitektur baseret på Docker og Kubernetes. Alle Scrum Teams har selv ansvaret for drift af teamets systemer, herunder opsætning af byggejobs og deploylinjer. Jobbet indebærer derfor også et medansvar for teamets applikationsdrift, både i form af opsætning og den løbende forbedring, men da vi har et stort fokus på "automate all the things" – automatiske tests er en hjørnesten i alt, hvad vi udvikler – er det noget vi søger at holde på et minimum.

Vi er agile og arbejder i et godt fagligt miljø med tætte tværfaglige relationer mellem it-udviklere og biblioteksfaglige eksperter. Vi lægger vægt på et godt og stærkt samarbejde både internt i de enkelte teams, mellem teams og på tværs af virksomhedens afdelinger. Vi har som ambition at have så enkle og lette processer som muligt og at give alle udviklere ro til at levere i hverdagen. Vi arbejder for tiden i en "2-3" model, hvor vi forventer fysisk fremmøde 3 faste dage om ugen.

Om dig

Du har en relevant uddannelse eller baggrund og har sikkert erfaring med Python til backendsystemer/services. Du er åben over for at forstå data og problemstillinger fra det biblioteksfaglige område i den grad, det kræves, for at kunne løse dine opgaver. Du tager naturligt et ansvar for at sikre at de løsninger du laver ikke kun fungerer "i lab", men også fungerer effektivt og smidigt i produktion.

Som person er du analytisk, initiativrig, nysgerrig, social og selvstændig. Du trives med at lære nyt, at eksperimentere og at give og modtage feedback til/fra dine kollegaer. Du holder af at arbejde sammen med dine kolleger, og du ser styrken i at kunne benytte jeres forskellige faglige viden og indsigt til at udvikle de bedst mulige løsninger.

Du har lyst til at være del af et agilt og stærkt fagligt miljø, hvor du har et tæt samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund, både i dit eget team og fra resten af virksomheden.

Du kan lide at tænke højt og arbejde som en del af en gruppe ved et whiteboard.
Det vil være en fordel med viden om de teknologier der typisk indgår i vores systemer: Python: Tornado, Pandas, NumPy, TensorFlow, derudover: Solr, Kubernetes, Docker, Kafka, Postgres, Jenkins, mv.

Ansættelsesforhold

Vores ansættelses- og arbejdsvilkår indeholder en arbejdstid på 37 timer inkl. frokost, flextidsordning, konkurrencedygtig pensionsordning, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning samt mulighed for at dyrke motion i arbejdstiden i vores motionsrum. Vi værner om vores gode work-life balance og lægger vægt på muligheden for f.eks. at kunne arbejde hjemme 2 dage om ugen.

Arbejdsstedet er Ballerup med fri parkering hvis du er i bil, samt adgang til 12 Clever ladestandere til pluginbiler. Vi ligger tre minutters gang fra Malmparken station, der er gode busforbindelser og mulighed for bad og omklædning, hvis du fx ankommer på cykel.

Vi prioriterer og giver plads til videreuddannelse og konferencedeltagelse og opfordrer til, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden. 

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på dbc Digital, der tager hensyn til faglige kvalifikationer.

Om dbc Digital

dbc Digital er en moderne data- og it-virksomhed, der producerer metadata til de danske biblioteker og udvikler og driver bibliotekernes fælles infrastruktur. Du kender os måske fra Bibliotek.dk, Buggi.dk, Filmstriben.dk, Faktalink.dk, Forfatterweb.dk eller Læsekompasset.dk.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel, tolerance og social ansvarlighed. Vi er organiseret i tværfaglige og selvledende Scrum Teams, og har over ti års erfaring med agil udvikling og organisering. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af åbenhed, godt humør og gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet.

Se mere om dbc Digital A/S på vores hjemmeside www.dbc.dk, på opensource.dbc.dk og ikke mindst på github.com/dbcDK.

Har du brug for flere oplysninger? Kontakt teamleder Mads Bondo Dydensborg, tlf. 29 84 00 42, [email protected] eller [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you passionate about digital innovation and transformation? Do you have experience in Power Apps, Power BI, and Power Automate? We are looking for a Power Platform Developer to join our team in..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies and innovative solutions?Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ballerup

    Er du vores nye AV-programmør? By Ballerup, AarhusAnsøgningsfrist 2024-07-24Søg job Har du erfaring med programmering og mod på nye udfordringer, har du nu chancen for at blive en d..
    • Softwareudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Head of AI Lab/Products Are you passionate about using AI to improve patient lives? Do you believe in the transformative power of AI but also know what it takes to make it truly impactful? Do you l..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
1. juli 2024 15
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 15
27. juni 2024 15
26. juni 2024 15
25. juni 2024 12
24. juni 2024 11
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 11
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 8