Digital formidler til DIT Bibliotek og Kulturhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Genopslag

Elsker du kultur og har en stor viden om digitale teknologier og vil du arbejde i spændingsfeltet mellem kultur og IT? Så har du lige nu en unik mulighed for at kombinere begge interesser i et levende kulturhus med søde og dygtige kollegaer og engagerede brugere i alle aldre.

Solrød Bibliotek og Kulturhus søger nemlig en ny kollega med en stærk IT-profil og lyst til at være med til at styrke og videreudvikle positionen som Solrød Kommunes mest benyttede kulturinstitution.

Dine opgaver:
  • Udvikle og afholde aktiviteter, workshops og undervisningsforløb for børn, unge og voksne i Solrød (f.eks. digitale læsekredse, kode-workshops for børn, e-gaming turneringer og IT-undervisning i MitID)
  • Vedligeholde og udvikle vores eksisterende IT-løsninger fx hjemmeside, bibliotekets fagsystemer, digitale informationsskærme samt borger-pc'ere (OS2-løsning) i samarbejde med kulturhusets anden systemadministrator. Opgaverne spænder over praktiske opgaver til udvikling og implementering af nye IT-løsninger.
  • Lede eller indgå i projekter, som skal støtte Solrøds borgere og dine kollegaer i deres digitale transformation og få vores biblioteks- og kulturtilbud ud over rampen.
  • Afsøge platforme og teknologier til udvikling, understøttelse og afholdelse af kulturhusets aktiviteter samt borgerinitierede DO IT TOGETHER-aktiviteter i digitale og hybride former.
  • Trække statistik på brugen af vores materialesamling samt kulturhusets aktiviteter og tilbud og systematisere, analysere, præsentere og formidle data videre til politikere, ledelse, kollegaer og andre interessenter.
  • Betjeningsvagter - hvor du skal formidle litteratur og kultur i alle formater og til alle målgrupper, løse daglige driftsopgaver såsom informationssøgning, opfyldelse af reserveringer, modtage gebyrer mm. I vagten skal du også hjælpe borgerne med IT- udfordringer, print og scanning fra pc'ere mm. (Vi sørger for den nødvendige oplæring)


Om dig:
  • Du trives i et job, hvor din hjælp og støtte gør en forskel for borgere og kollegaer, og hvor du altid er parat til at løse problemer, når systemerne drille
  • Du fungerer godt i en afvekslende hverdag, hvor du den ene dag er i front og yder godt værtskab til kulturhusets brugere og den næste dag arbejder med komplekse IT-projekter.
  • Du har holdninger til og interesse for folkebibliotekets rolle i samfundet og vil være en stærk profil i vores personalegruppe, hvor du vil løfte driftsmæssige såvel som udviklingsorienterede opgaver.
  • Du har forståelse for statistik og de muligheder data skaber for det gode beslutningsgrundlag.
  • Du ser muligheder og bruger din store viden om digitale teknologier til at afprøve og udvikle formidlingstiltag, som understøtter borgernes digitale transformation. Det kan f.eks. være workshops eller borgerinddragende aktiviteter eller andre utraditionelle metoder og tiltag, som vi slet ikke har tænkt på endnu.
  • Du har en stor forståelse for IT-systemers opbygning og muligheder samt et bredt kendskab til digitale teknologier


Vi tilbyder:
Som medarbejder i Solrød Bibliotek og Kulturhus vil du blive en del af et stærkt og dygtigt team, der støtter hinanden og bruger hinandens kompetencer. Arbejdsånden og kulturen er præget af engagement, ansvarlighed og indflydelse. Hos Solrød Kommune går vi op i kontinuerlig udvikling og vi tilbyder derfor løbende uddannelse og kompetenceudvikling for medarbejdere. Du vil hos os opleve en god og uformel tone på alle niveauer og blive en del af et fællesskab, som er præget af godt kollegaskab samt høj trivsel.

Om os - DIT bibliotek og Kulturhus
Du bliver en del af afdelingen Kultur og Fritid. I tæt samarbejde med vores kollegaer i Kultur og Fritid sætter vi vores kompetencer i spil på tværs af kultur- og idrætsområdet.

Vi træffer beslutninger på et stærkt datagrundlag og prioriterer med vores DO IT TOGETHER koncept borgerinddragelse og borgernes evne at skabe kulturaktiviteter i Solrød Bibliotek og Kulturhus (Læs mere her: https://solbib.dk/DIT ) Din daglige arbejdsplads bliver i Solrød Bibliotek og Kulturhus, hvor også Kultur- og Fritidssekretariatet har kontor. Vi er nabo til gymnasiet og rådhuset og ligger midt i centergaden med få minutters gang til s-togstationen.

Overenskomst
Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Lønnen fastsættes ud fra kvalifikationer efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med flextid. Tiltrædelse 01-07-2022 eller efter aftale. Der er betjeningsvagter inden for vores bemandede åbningstid samt aften- og weekendarbejde ( lørdagsvagt hver 5 uge samt en fast ugentlig vagt)

Vil du vide mere?
Du kan lære mere om os på solbib.dk og kulturhusets Facebook-side. Retningen og strategien for vores udvikling er sat med Byrådets vision og kommunens Fritids- og Kulturpolitik. Du finder det på kommunens hjemmeside. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte souschef Pia Brun Jepsen på telefon: 5618 2822 eller systemadministrator Rebekka Nielsen på telefon: 5618 2807.

Søg stillingen på www.solrod.dk/job senest den 12. juni 2022 . Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 20-06-22. Efter første samtalerunde udvælges kandidater til anden samtale, der finder sted 22-06-22. I forbindelse med første samtale vil de indkaldte kandidater blive stillet en case, som forberedes på dagen.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Solrød Strand
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Head of AI Lab/Products Are you passionate about using AI to improve patient lives? Do you believe in the transformative power of AI but also know what it takes to make it truly impactful? Do you l..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Glostrup

    På vegne af Fiftytwo søger vi en Senior Cloud Engineer til at sikre, at vi udvikler den rette cloud-arkitektur, så vores løsninger yder optimalt og kan videreudvikles i samspil med hybrid deploymen..
    • Softwareudvikler
    • Glostrup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Are you passionate about driving initiatives related to organizational insights and the application of new technologies? Are you a talented project leader that can provide solid analytical insights..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    ”Kan du se dig selv i en stor og kompleks it-organisation? Vil du bruge din brede it-viden og al din sans for struktur og ordenssans til at holde styr på ca. 80 applikationer i [xxxxx]’s investerings..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0