Ambitiøs AC’er til Klinik Psykiatri Nord, Brønderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Psykiatrien - Klinik Psykiatri Nord, søger snarest muligt en engageret og dygtig AC-medarbejder til tage del i klinikkens planlægnings-, implementerings- og driftsopgaver. Du bliver en del af en stabsfunktion for klinikledelsen, der også består af to kvalitetsmedarbejdere og to sekretærer, hvor I hver har egne opgaver, men som også har et opgavefællesskab.

Om jobbet

Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling og forskning er centrale elementer.

Klinik Psykiatri Nord er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, ældrepsykiatri for hele regionen og en omfattende ambulant funktion. Klinikledelsen og mange af klinikkens funktioner og ambulatorier er placeret i Brønderslev, men der er også sengeafsnit og ambulatorium i Frederikshavn og Thisted.

Du bliver en væsentlig brik i klinikledelsens stab, der har som fornemmeste opgave at understøtte klinikkens ledere og medarbejdere i at levere den bedst mulige udredning og behandling til klinikkens patienter.

Som AC-medarbejder i Klinik Psykiatri Nord løser du en blanding af planlægnings-, implementerings- og driftsopgaver, og har reference til klinikchefen.

Du skal blandt andet tage del i det kontinuerlige arbejde med at indfri de målsætninger, der er sat op for Psykiatrien, men også for Klinik Psykiatri Nord.

Endelig vil du have en række driftsmæssige opgaver i forbindelse med sagsbehandling, herunder klagesagsbehandling samt forberedelse og opfølgning på diverse mødefora. De respektive opgaver løses individuelt, men der er en bred samarbejdsflade i staben og med andre medarbejdere og ledere i klinikken.

Om dig

Vi ønsker en kollega med relevant akademisk uddannelse, der har lyst til at arbejde i en dynamisk organisation med mange varierende dagsordener og hvor humøret er højt og det kollegiale sammenhold prioriteres.

Du er initiativrig, ansvarsbevidst og kan arbejde strukturereret. Gode samarbejdsevner og formår at skabe netværk og resultater på tværs af vores egen organisation og på tværs af region, kommune og almen praksis.

Du har interesse for at fungere som brobygger mellem de sundhedsfaglige, administrative og politiske dele af organisationen, og du er god til at formulere dig klart i både skrift og tale til forskelligartede modtagere. Vi ser gerne, at du har et bredt kendskab til sundhedsområdet og kan arbejde analytisk og procesorienteret.

Vi tilbyder

En spændende arbejdsplads med inspirerende, engagerende og dygtige kollegaer. Stillingen er afvekslende med stort ansvar og hvor udvikling prioriteres højt og gode muligheder for at præge funktionen. Der vil være god introduktion og kontinuerlig sparring i forhold til opgaver og udfordringer og mulighed for faglig udvikling.

Vil du vide mere

Har ovenstående vakt din interesse, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef Susanne Jensen på telefonnummer 2272 6905 eller viceklinikchef Helle K. Jakobsen på telefonnummer 2557 9053

Praktiske oplysninger

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. marts 2022

Løn – og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid

Vi modtager kun ansøgninger via linket i stillingsopslag. Ansøgninger sendt på mail vil ikke blive behandlet.

Ansøgningsfrist: 20. januar 2022
Samtaler i uge 4.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Nord på hjemmesiden .

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Brønderslev
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
17. august 2024 1
16. august 2024 1