Praktikant med fokus på DevOps, automatisering og programmering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Fredericia

Praktikant med fokus på DevOps, automatisering og programmering


Har du interesse for softwareudvikling, automatisering og DevOps-processen, og vil du gerne prøve din teoretiske viden af i praksis? Så har du gennem et praktikophold hos Energinet i efteråret 2022 mulighed for at give din uddannelse en vitaminindsprøjtning og være med til at arbejde med et bredt spekter af automatiseringsværktøjer og DevOps-processer i forbindelse med den interne software i en stor og spændende organisation som arbejder med formålet ”Grøn energi for en bedre verden”. Dit praktikophold foregår på Energinets hovedkontor i Fredericia med stor mulighed for fleksibilitet i tid og sted.

Hvem er vi?

Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt.

Hvad tilbyder vi?

Som praktikant i IT-teamet i afdelingen Analyser og Modeller vil du komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Automatisering af Continous Integration, Continous Deployment og gængse DevOps-processer for flere både .Net- og Python-systemer
  • Struktureret overvågning af flere back-end services, klientapplikationer og servere. Både egenudviklede og købte systemer og både på on-premise servere og hos en større cloud provider
  • Diverse mindre udviklingsopgaver i C# og Python

Du kan forvente at få indsigt i og praktisk erfaring med mange relevante emner inden for DevOps arbejde og CI/CD-processerne i en mindre IT-afdeling samt hos en større Enterprise virksomhed, som vil være med til at sikre dig et godt afsæt og forståelse for den samlede livscyklus forståelse i forbindelse med moderne softwareudvikling og til at sikre dig et godt afsæt for dit arbejdsliv efter studiet.

Du vil komme til at indgå i en mindre IT-afdeling, bestående af tre personer, men med et tæt samarbejde til den større IT-afdeling hos Energinet.

Du vil under praktikken få mulighed for både at være med til at udbygge eksisterende løsninger, samt selvstændigt at skulle undersøge nye områder samt sætte de indledende systemer op og køre dem ind, inden for de områder vi tidligt i forløbet vil udvælge sammen.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er studerende på en relevant IT-orienteret uddannelse. Du forventes at have et basalt kendskab til programmering i C# og Python, samt en interesse og forståelse for begreber som DevOps, Continous Integration og Continous Deployment. Du vil under hele forløbet arbejde tæt sammen med erfarne IT-folk, der kan hjælpe og guide dig undervejs, men det forventes også, at du selvstændigt vil kunne undersøge, afprøve og demonstrere værktøjer og best-practices inden for de områder vi sammen aftaler at du skal arbejde med. Samtidig er du generelt fagligt velfunderet, nysgerrig af natur, selvdrevet og god til at samarbejde.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv, karakterudskrift og andre relevante bilag via linket snarest muligt. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet vores nye praktikant. Du kan forvente at modtage endeligt svar senest 1. maj 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Ask Just Jensen på mail [email protected] eller på telefon +45 61 15 67 04. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1300 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Brobyggende IT-Forretningsarkitekt

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info
  • Test Engineer

    Opportunity Do you have a keen interest in diving deep into the details and an enthusiasm for solving complex technical challenges? Do you want to be part of a company committed to the environmen..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1