Full stack-udvikler til platforms-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Full stack-udvikler til platforms-team


Som full stack-udvikler på vores platforms-team får du i den grad et job med mening, når du tager del i at udvikle det tekniske fundament for den grønne omstilling, som baner vejen for et mere fleksibelt energimarked. Vores platform tilbyder skalerbarhed, sikkerhed og effektive standardiserede løsninger, hvilket betyder, at vores udviklingsteams kan fokusere på udvikling af forretningslogik frem for it-udfordringer.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Platform-teamet - en del ar ART’en


Dit nye team ejer, driver og udvikler den platform, som mange nøglefunktionaliteter for det fremtidige energimarked baseres på. Teamet arbejder i et agilt miljø ud fra SAFe-rammeværket og er en del af Market Planning and Operations ART’en. Vi har en klart prioriteret backlog og drager nytte af DevOps-principper samt continuous deployment og continuous integration.

”I vores team er vi stolte af det, vi laver, og måden, vi gør det på. Vi forstår værdien i at udvikle en effektiv, robust og pålidelig platform, men vi prioriterer også at eksperimentere og afprøve nye metoder, så vi kan udvikle den bedste løsning og sikre, at vi altid kan levere en relevant og attraktiv platform” fortæller Product Owner Dennis Grube Andersen.

Din opgave er, sammen med teamet, at tage ejerskabet af platformen og lytte til kunder og deres behov for konstant at være i stand til at optimere platformen og udvikle de rette løsninger. Helt konkret vil din hverdag bestå af at:
• Deltage i at udvikle vores portfolio af platformløsninger baseret på teknologi, som strækker sig fra Blazor, Azure Services og C#.NET til Azure Pipelines (YAML) og Infratructure as Code.
• Coache og guide brugere af platformen samt forstå, hvad der skal til, for at løsningerne kan fungere som en del af platformens selvbetjeningsløsninger – idet vores mission er at levere self service gennem vejledninger og automatik.
• Bidrage til vores kontinuerte stræben efter at få en mere effektiv og spændende hverdag.
• Udvikle løsninger, som støtter platformens brugere i at implementere forretningslogik effektivt, robust og sikkert.

Nysgerrig og samarbejdsorienteret profil


Du motiveres af fælles succeser og inspireres af nye teknologier, og hvordan de kan tilføre platformen værdi. Vi forventer, at du har en relevant it-uddannelse samt har erfaring med en eller flere af nedenstående:
• C#
• Infrastructure as Code
• Microsoft Azure

Som en del af platformsteamet bliver du en del af et openminded og professionelt team, hvor vi nyder de store øjeblikke med tekniske gennembrud, sparring med kolleger, sjove input - og særligt når vi oplever, hvordan vores platform gør en forskel for de mange udviklere der bruger den.

Ansøgning og kontakt


Send dit CV via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Product Owner Dennis Grube Andersen på tlf. 29 89 29 98 eller Agile People Leader Mette Oppelstrup på telefon 52 15 98 08.
Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Særlige forhold


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    TRESU er i eksplosiv vækst, og søger nu en skarp PLC programmør til deres Automationsafdeling. Er du passioneret omkring programmering? Vil du med på en rejse, hvor innovation, høj faglighed og..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Do you want to be part of an international company where you can unleash your personal and professional potential as an Embedded Linux Developer and contribute to simplify global grad..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 5
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4