Struktureret og initiativrig projektassistent med sans for detaljen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Struktureret og initiativrig projektassistent med sans for detaljen


Trives du i et miljø med mange sideløbende opgaver og motiveres du af tværgående koordinering og planlægning af aktiviteter? Er du god til effektiv og kvalitetsfyldt kommunikation med både interne og eksterne interessenter? Så er du måske vores nye kollega i Energinet Systemansvar, hvor du er med til at sikre en effektiv og professionel understøttelse af kollegers og lederes aktiviteter.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du sikrer stabilitet, struktur og effektivitet


Du bliver en del af afdelingen Elnetplanlægning, der laver analyser af den fremtidige udvikling af energisystemet og tæller 24 kolleger med økonom- eller ingeniørfaglige baggrunde. Afdelingen er kendetegnet ved teamwork, høj faglighed og et uformelt miljø, hvor alle støtter hinanden, arbejder tæt sammen og har stort samarbejde på tværs af Energinet og med eksterne interessenter. I afdelingen arbejder vi tæt sammen med andre afdelinger, hvilket du også vil opleve.

Som projektassistent understøtter du projektlederne og lederen i afdelingen og arbejder sammen med kolleger på tværs af afdelinger. Du tager ejerskab for og lægger stolthed i, at vores leverancer er af høj kvalitet. Det omfatter blandt andet mødebookning, planlægning, afholdelse og afrapportering af møder samt indsamling og kvalitetssikring af materiale i rette tid til møderne. Det er vigtigt, at du som referent har forståelse for at ramme det centrale, ligesom du evner at samle op på actions. Rollen som projektassistent indeholder også en række ad hoc-opgaver som fx korrekturlæsning, rejseafregning, håndtering af indkøbsordrer og koordinering.

For at lykkes i rollen er det vigtigt, at du kan navigere i et job, som kræver opgaveløsning på tværs af organisationen. Du trives med rutineprægede opgaver, som kræver en struktureret og serviceminded tilgang, og du er ikke bleg for at kaste dig over nye opgaver, når der er behov for det” fortæller Director Anders Steen Kristensen.

Glæd dig til at skabe et solidt fundament for ledelsen og til at sikre det gode samarbejde på tværs af en kompleks og spændende organisation i samspil med dygtige og engagerede kolleger, der alle vægter humor og en uhøjtidelig omgangstone højt. Din udvikling og trivsel er vigtig for os, og vi ønsker at skabe rammerne for, at du kan udfolde dit potentiale.

Serviceminded og detaljeorienteret profil med drive


Ideelt har du erfaring fra en lignende rolle. Hovedsagen er, at du evner at sætte dig ind i forretningens behov, og at du trives i en administrativ og koordinerende rolle, samtidig med at du evner at løse opgaver med stor ansvarsfølelse.
Du kan levere dokumenter og præsentationsmateriale på korrekt dansk. Du har erfaring med referatskrivning, mødeplanlægning, korrekturlæsning og arkivering og trives med, at det er en væsentlig opgave i dagligdagen.

Som person er du struktureret og serviceminded med en særlig sans for at samle trådene og få alle detaljer med. Du er i stand til at arbejde sammen med mange forskellige profiler, og din opsøgende tilgang til opgaverne betyder, at du altid er et skridt foran.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket, så vi har den senest 1. august 2022. Vi planlægger at holde samtaler 8. august 2022 (1. samtale – online) og 15. august (2. samtale – i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte director Anders Steen Kristensen på telefon 23 46 31 35 eller programleder Mie Thomsen på telefon 61 24 33 96. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia
  • Mandag den 01. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Esbjerg

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5