Løsningsarkitekt til færdig- og videreudvikling af nyt studieadministrativt it-system

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Vil du være med til at udvikle de digitale rammer for de videregående uddannelser og er du drevet af at finde solide tekniske løsninger til komplekse udfordringer, så er du måske vores nye kollega.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber og sikrer et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Kontoret for Studie- og Tilskudsadministrative Systemer

I Uddannelses og Forskningsstyrelsen er ansvaret stort, men du står ikke alene. Ledelsesstilen er uformel, og du indgår løbende i et tæt samarbejde med dedikerede, kompetente og ambitiøse kollegaer. Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes.

Du bliver en del af kontoret for Studie- og Tilskudsadministrative Systemer, med ca. 40 engagerede kolleger med forskellig faglig og uddannelsesmæssig baggrund. Vi har bl.a. ansvaret for udvikling, vedligeholdelse, levering og teknisk drift af specialudviklede fagsystemer til studieadministration på de videregående uddannelsesinstitutioner.

Vi er i øjeblikket ved at færdigudvikle og udrulle vores nye studieadministrative system – esas, til professionshøjskoler, erhvervsakademier og maritime uddannelsesinstitutioner. Arbejdet foregår i balance og tæt samarbejde med både uddannelsesinstitutionerne og leverandøren.

Om stillingen

Vi søger en nye kollega, der med solid uddannelses- og/eller erfaringsmæssigt fundament, har god erfaring med digital udvikling og kodning. Du bliver en del af det team på 14, der har til opgave, sammen med leverandøren, at videreudvikle esas samt bistå institutionerne i den daglige drift. Vi har oplevet en del fejl i systemet efter udrulningen af første bølge. Projektet er derfor i samarbejde med leverandøren, institutionerne og 3. part i gang med et ”sundhedstjek” af hele løsningen. Forventningen er på den baggrund, at der i løbet af 2022-23 udestår en større opgave med re-design og refaktorering for dele af systemet. Jobbet er bredt, og du vil ofte være i tæt kontakt med både de nærmeste kolleger, leverandøren og institutionsrepræsentanter.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Være med til at udvikle vores institutioners digitale forretning, herunder også udviklings- og arkitekturprincipper samt tekniske frameworks og platforme for samarbejdet.
  • Levere med- og modspil i forbindelse med de systemmæssige valg både ift. projektledelsen og leverandøren
  • Vurdering af løsningsforslag og hvordan de passer ind i den samlede løsningsarkitektur
  • Sikre kontrol af kodekvaliteten og systemdokumentationen under videreudviklingen af systemet
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, vejledninger og driftsrutiner for afdelingen
  • Deltage i arbejdsgrupper på diverse projekter i rollen som teknisk specialist til vedligeholdelse og udvikling af esas og forklare tekniske afhængigheder, så de giver anledning til de rigtige processer og arbejdsgange.

Er du vores nye kollega?
Du har dyb erfaring med it og it udviklingsprojekter og har måske allerede arbejdet med administrative systemer og processer fra uddannelsessektoren. Vi lægger særlig vægt på, at du:

  • Har god erfaring med udvikling og kodning, eksempelvis C#, .NET og TypeScript
  • Har du desuden erfaring med O-data integrationer og Microsoft teknologier, herunder MSSQL og Dynamics løsninger, er det en stor fordel.
  • Måske har du kendskab til studieadministrative arbejdsprocesser og eventuelt kender esas-løsningen
  • Er nysgerrig og evner at forstå komplekse teknisk-administrative problemstillinger
  • Kan jonglere med mange bolde og være interesseret i alle faser af løsningernes livscyklus - fra analyse, design, nedbrydning og estimering, udvikling og drift
  • Arbejder selvstændigt, har gåpåmod og er initiativrig
  • Er åben og ærlig, samt velformuleret i både skrift og tale

En ambitiøs og social arbejdsplads
Vi hjælper hinanden – med plads til at have det sjovt og med respekt for den enkelte.

Vi arbejder aktivt for at udvikle din karriere og har fokus på at sikre din faglige og personlige udvikling. Samtidig får du stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv og hvor vi i fælleskab får fastlagt en skræddersyet opstartsplan og efterfølgende udviklingsplan, der matcher dine ambitioner.

Løn og ansættelsesvilkår
Vi har samlet set rigtig gode rammer, eks. mht. hjemmearbejde, kantine og fitnessrum og du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Arbejds- og tjenestested vil være Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jacob Andresen, tlf. 7231 7873 eller [email protected]



Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Juelsminde

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Softwareudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med cutting-edge teknologier på en banebrydende SaaS løsning til autobranchen? CarBuddii er en fremadstormende agil it-virksomhed i et fedt kontormiljø i hjertet af Aarhus, hvor de laver både backend, web og mobile app-udvikling. CarBuddii – brugervenlige redskaber til bilbranchen.
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Sønderborg

    About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 521
4. juli 2024 517
3. juli 2024 501
2. juli 2024 483
1. juli 2024 476
30. juni 2024 468
29. juni 2024 480
28. juni 2024 486
27. juni 2024 491
26. juni 2024 487
25. juni 2024 475
24. juni 2024 478
23. juni 2024 485
22. juni 2024 486
21. juni 2024 492
20. juni 2024 501
19. juni 2024 498
18. juni 2024 492
17. juni 2024 491
16. juni 2024 497
15. juni 2024 506
14. juni 2024 506
13. juni 2024 497
12. juni 2024 498
11. juni 2024 505
10. juni 2024 506
9. juni 2024 526
8. juni 2024 523
7. juni 2024 534
6. juni 2024 527
5. juni 2024 531