Rekrutteringsfirma

IT-konsulent til Forsvarets digitale videoplatform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og er derfor en del af en større koncern, Forsvaret, der samlet tæller ca. 20.000 ansatte. Med ca. 1900 medarbejdere i denne styrelse, hvoraf ca. 1400 er civile og ca. 500 er militære, karakteriseres FMI som en af Danmarks mest alsidige arbejdspladser.

FMI har det overordnede ansvar for koncernens materiel- og it-systemer fra anskaffelse til bortskaffelse. Den vigtigste opgave er at anskaffe og drive koncernens materiel og it på en effektiv, økonomisk og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde, således medarbejderne i resten af koncernen har det nødvendige grundlag til deres opgaveløsning - nationalt som internationalt. Med dette ansvar, som berører hele koncernens, daglige arbejde, følger, at man i denne styrelse har en særligt stor berøringsflade ud mod resten af koncernen samt med eksterne samarbejdspartnere.

Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI) er Forsvarets digitale rygrad og en af landets største IT-virksomheder. Her løses en række spændende drifts- og udviklingsopgaver, som skaber fundamentet for kommunikation og IT for Forsvarets ansatte på skibe i Nordatlanten eller på mission i ørkenen – men også i Oksbøl og Hjørring.

Mere præcist leverer Koncern ITs godt 400 medarbejdere IT-løsninger og rådgivning til hele Forsvaret; fra åbne mailsystemer til klassificerede krisestyringsnetværk, lige fra Arktisk Kommando til Adenbugten. Her leveres den digitale infrastruktur, der gør, at 19.000 brugere i Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen kan arbejde effektivt.

Afdelingen er præget af et dynamisk miljø med en god omgangstone, hvor faglighed, gensidig respekt og kollegialt fællesskab går hånd i hånd. Der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer med en arbejdsuge på gennemsnitlig 37 timer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause.

Denne stilling er til dig, som kan og vil være med til at nytænke, videreudvikle og optimere services inden for digital kommunikation og collaboration for omkring 19.000 brugere inden for Forsvarsministeriets område.

Forsvarets kommunikationsplatforme skal understøtte den digitale og sikre kommunikation, som Forsvaret har behov for på tværs af landegrænser og kontinenter. Der ledes derfor efter en IT-konsulent med teknisk viden og erfaring samt stærke kommunikative evner, som vil arbejde inden for digital kommunikation og collaboration, og som har lyst til at arbejde i et komplekst miljø med højt klassificerede netværk og specialiserede behov.

Forsvaret er meget ambitiøse på området, som de ønsker at udvikle sig i en proaktiv retning, der gør deres platform til et nøgleværktøj for Forsvarets opgaveløsning. Der stilles store krav og behovet er under konstant udvikling med et meget skarpt øje for kort og langsigtet nytteeffekt for kunden. Da Forsvaret er spredt over store afstande, er muligheden for digital kommunikation derfor et helt grundlæggende behov.

Som IT-konsulent/Løsningsdesigner bliver dine primære opgaver følgende:

· Udvikling af det overordnede løsningsdesign for Forsvarets kommunikations og collaboration services, herunder den digitale videoplatform(e) i samarbejde med teamets øvrige medlemmer.

· Udredning og løsning af tekniske problemstillinger.

· Anvendelse af management værktøjer til optimering af kommunikative services.

· Kommunikation i forbindelse med levering af evidensbaseret information, der skal anvendes til beslutningstagning på ledelsesniveau.

· Fejlfinding på netværks- og applikationslag.

Opgaverne er afvekslende og ofte komplicerede, hvilket både kræver samarbejde, dialog, selvstændighed samt evnen til at have forretningen/kunden i centrum. Du vil opleve at få en høj grad af medbestemmelse og tillid fra ledelsen.

Requirements


Til denne stilling ses det gerne, at du besidder flere af nedenstående kompetencer:

· Bred erfaring med Cisco teknologier, herunder Communications Manager, Cisco Meeting Server og Expressway, indenfor Unified Communications og møderumsløsninger, gerne on-premise løsninger.

· Godt kendskab til videomøderumsløsninger samt collaboration løsninger (Cisco, Microsoft samt generelt orientering ift. collaboration).

· Erfaring med management værktøjer (Cisco, Microsoft) og opsætning af Cisco videoendepunkter.

· Fokus på sikkerhedsmæssige perspektiver på arkitekturen i ovenstående.

· Gerne erfaring fra stor IT-driftsorganisation, herunder struktureret omkring driftsprocesser baseret på ITIL rammeværket.

Da teamet allerede består af fagligt dygtige teknikere, som kender og kan arbejde detaljeret med UC-teknologierne, ledes der i denne profil i højere grad efter en, som har en stærk analyse- og metodeværktøjskasse og i den forbindelse kan kommunikere både på skrift og mundtligt. Det er derfor mindst lige så vigtigt, at du har følgende med i rygsækken:

  • Stærke kommunikative evner, da du skal levere afgørende input til det strategiske arbejde indenfor området. Du skal således kunne pitche foran ledelsen og stå på mål for dine velovervejede handlingsforslag.
  • Du har eksekveringskraft og tåler modspil på vejen i søgen efter det bedste resultat, som kontinuerligt skal videreudvikles.
  • Du trives med at have en bred kontaktflade, da du er i tæt samarbejde med kollegaer, forretningspartnere og leverandører.

Der er ingen specifikke krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men det kan være fordelagtigt at komme med en relevant uddannelse fra fx DTU eller ITU, hvorfra du har et kendskab til IT, men det er ikke et krav.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Softwareudvikler
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Software Development Engineer in Test - High Risk ...

    Job ID: 23748 Would you like to work with Test Automation? We are now looking for a Software Development Engineer in Test to build & manage a strong automated test framework and to design and imp..
    • Softwareudvikler
    • Taastrup
    Få mere info
  • Senior Statistician / Data Scientist

    Do you want to use your statistical background to develop drugs and improve the lives for patients over the world? Do you want to help scientists in [xxxxx] use their experimental resources .
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Senior+ C# Software Engineer

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • C# Software Engineer for Core systems

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2