Konsulent hos BusinessNow Academy

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

INNOFLOW SØGER KONSULENTER FOR BUSINESSNOW ACADEMY. Arbejdspladsen er beliggende i VALBY ELLER AARHUS.

BusinessNow Academy søger konsulent-rockstjerner!

Bliv en del af en virksomhed med et væld af muligheder, en flad organisation og et godt, socialt miljø. Vi har en uformel og positiv omgangstone, og der er altid en kollega, som du kan spørge til råds.

Hvem er vi?

Vi er et nordisk konsulenthus med speciale i at effektivisere og automatisere processer og leverancer indenfor Service Management – og den største leverandør i Norden af ServiceNow løsninger. Vi er lige nu over 70 i teamet

Det var lidt om det formelle, men hvem er vi egentlig, og hvad vil vi?

Nøgleordet for os er samarbejde, og hvordan vi kan gøre brug af teknologi på en meningsfuld måde til at frigøre ressourcer. Vi er en stærk blanding af opstartsmentalitet og fleksibel tankegang. Det hele drives af lidenskabelige individer, hvilket resulterer i en flad organisation med en høj arbejdsmoral. Og ja, vi er stolte af at sige, at vi har en afslappet kultur, der går efter nogle hårde gevinster: Hvordan vi eksekverer på en strategi for at kunne levere transformation.

Lad os være ærlige: Du vil nok ikke opfatte os som stereotype ledelseskonsulenter. I stedet for at opbygge organisationssiloer og tale Konsulent-ish, arbejder vi tæt sammen med vores kunder. Og vi har endda været vidner til, at mange af vores kunder bliver rockstjerner til det, de gør.

Apropos rockstjerner: En væsentlig del af vores kerneteam er ”hjemmelavet”, og vi søger netop nu talenter, der har lyst til at blive konsulent-rockstjerner igennem vores helt eget akademi-forløb.

Hvis du skal være vores næste konsulent-rockstjerne, så læs endelig videre.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Før vi deler, hvad vi forventer af dig, vil vi gerne fortælle, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi kan tilbyde dig et udviklingsforløb, hvor du på kun 2 år kan gå fra juniorkonsulent til proceskonsulent, hvor du sidder med egne projekter og andre større leverance- og udviklingsopgaver. Det er en stejl læringskurve, hvor du vil møde udfordringer undervejs i forløbet, men sammen kan vi skabe værdi for vores kunder.

Academy-forløbet er en blanding af ”on the job training” og mere formel uddannelse i tekniske og forretningsmæssige discipliner. Vi beskæftiger os hovedsagelig med at omsætte virksomhedernes forretningskrav til tekniske løsninger.

Jobbet som BusinessNow Konsulent

Sammen med én eller flere af dine kollegaer fra virksomheden gennemfører du projekter hos kunden. Projekterne varierer i størrelse, men fælles for dem er, at de faciliterer kundens Service Management i både it og forretningen.

På sigt bliver du i stand til selvstændigt at mestre alle faser i et projektforløb, samt drive hele projekter og varetage den primære kontakt til kundens ledelse, så du kan skabe merværdi i disse organisationer. Du brænder for at skabe resultater, og tror på en anerkendende tilgang, når du gennemfører ændringer hos kunden

I dit fremtidige job befinder du dig godt såvel i rollen som rådgiver, som projektleder – og du er interesseret i at arbejde med flere aspekter af jobbet som konsulent.

Vi har kontor i Valby og Aarhus.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

  • Har lyst og drivkraft til at lære under en stejl læringskurve
  • Muligvis er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en anden branche
  • Er procesorienteret og nysgerrig på teknologi
  • Har interesse for at programmere, i blandt Javascript, CSS og HTML5
  • Kan begå dig hos vores kunder og tør rådgive ud fra din viden

Det er nødvendigt, at du har mulighed for at starte op i stillingen september 2021.

Rekrutteringsprocessen

Vi vil ikke bede dig om at fremsende CV eller en motiveret ansøgning i første omgang. Vi ønsker at bruge lejligheden i denne rekrutteringsproces til at give dig et indblik i vores kultur og de opgaver, som er fundamentet for dit fremtidige forløb og arbejde ved os.

Derfor er første step en kort multiple choice og derefter en mini-case. Begge dele fører videre til en assessment dag d.14 juni, hvor du kommer til at møde dine fremtidige kollegaer og Academy teamet.

Processen handler ikke om, at du skal løse tingene perfekt, men at du får vist dine evne til at researche, reflektere og formidle og at vi får vist hvilke begreber, værktøjer, metoder og modeller du kommer til at arbejde med og lære endnu mere om.

Når du har uploadet dit svar skema til multiple-choice delen vil du relativt hurtigt få en melding på, om du er videre til casen, så kan du gå igang med den og uploade din løsning. Når vi har 25, som er leveret en spændende case-ansøgning lukker vi for kandidater. Da der er rift om pladserne anbefaler vi dig, at du tilstræber at uploade din løsning hurtigst muligt.

Afleveringsfristen for casen er d.26.maj 2021.

Vil du læse mere om forløbet på akademiet, kan det findes her: https://businessnow.dk/academy/

Føler du, at dette er det rigtige sted og den rigtige stilling for dig, skal du blot klikke dig ind på følgende link, registrere dig og åbne casen:

https://businessnow-academy.innoflow.io/72c3e54f-d7b6-4456-80bb-af9024ef732d

Vores multiple choice ligger allerede klar til at blive løst!

Er der spørgsmål undervejs, kan de rettes på mail til:

[email protected]

Mange hilsner,

BusinessNow Academy

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Student Assistant, Software Development

    About the Role:About the Role:Are you passionate about software development and eager to apply your skills in a real-world environment? We are looking for a motivated student to join our agile .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Enterprise Architect

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Senior IT Developer

    Job ID: 26009 If you have experience as a Senior Developer with Salesforce and are passionate about helping to shape a life and pension company with great ambitions, then we would like to hear..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 4
14. august 2024 3
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 4
8. august 2024 5