Digital konsulent med flair for brugervenlighed, servicedesign og digitale løsninger til Center for Digitalisering og...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Brænder du for brugervenlighed, servicedesign og digitale løsninger til borgerne? Vil du være med til at gøre det lettere for Københavns Kommunes borgerne at blive digitalt selvhjulpne? Så er stillingen i Center for Digitalisering og Innovation måske noget for dig!

Hvem er vi?

Center for Digitalisering og Innovation (CDI) er en dynamisk stabsfunktion i Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF), som har fokus på digital service til byens borgere og brugere. Vi er ca. 80 medarbejdere fordelt på fire kontorer. Vi arbejder med digitaliseringsprojekter og drift af digitale løsninger både indenfor forvaltningens område og på tværs af kommunens syv forvaltninger. I centeret gør vi en dyd ud af at blande fagligheder, og vi arbejder kontinuerligt med at udvikle vores innovationsmetoder, projektværktøjer og driftsprocesser.

I Digital Service bliver du en del af et blandet kontor bestående af 20 dedikerede, effektive og professionelle kollegaer. Vi løser i fællesskab en lang række opgaver vedrørende digitaliseringsprojekter og drift af it-systemer. Det er et spændende digitaliseringsmiljø og et forretningsområde i udvikling.

Hvad tilbyder vi?
Som digital konsulent skal du arbejde med at videreudvikle vores digitale blanketløsninger til borgerne. Din rolle vil bestå i at bygge digitale blanketter til borgerne for vores lokale afdelinger og i at kortlægge og optimere de arbejdsprocesser, som blanketterne skal bygges efter. Der vil også være opgaver knyttet til vores webplatform i kommunen.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med det hold, der fast arbejder med blanketløsningen. Du kommer også til at arbejde sammen med vores webteam. Derudover kommer du både til at arbejde med resten af forvaltningen og de øvrige forvaltninger i kommunen.

Du vil primært skulle arbejde med webløsninger ifm. vores webplatform og kommunens intranetløsning og med vores digitale blanketløsning, som er under stigende udbredelse i kommunen.

Som digital konsulent, får du ansvar for følgende opgaver

  • At skabe tekniske løsninger, der understøtter sammenhængende brugerrejser.
  • At drive processer omkring behovsafklaring og optimering af arbejdsprocesser med henblik på at gøre dem digitale.
  • At redigere og bygge digitale blanketter for afdelinger i Kultur- og Fritidsforvaltningen.
  • At hjælpe og rådgive redaktører fra alle forvaltninger i kommunen i at bygge digitale blanketter.
  • At undervise nye redaktører fra alle forvaltninger i at bygge digitale blanketter.
  • At yde bistand til og deltage i diverse udviklingsprojekter omkring nye funktionaliteter i den digitale blanketløsning.
  • At yde bistand til at teste brugervenligheden i den digitale blanketløsning.
  • At yde bistand til test af nye funktionaliteter i den digitale blanketløsning.
  • At deltage i og medvirke til at udarbejde materiale til netværksmøder omkring den digitale blanketløsning, herunder det de tværgående netværk hhv. for forretningsejere og for redaktører på løsningen, samt diverse møder med leverandøren.

For at lykkes i rollen er du især god til at samarbejde og begå dig i en kompleks, politisk styret organisation, hvor du kan arbejde selvstændigt og proaktivt, og du er god til at strukturere samarbejde med andre. Du er god til at kommunikere og formidle, herunder også mere komplekst indhold til ikke IT-vante brugere. Som person drives du af samarbejde med dine kollegaer og af at skabe fremdrift.

Du er resultatorienteret og serviceorienteret – og samtidig har du forståelse for afdelingens målsætninger, hvor digitalisering bl.a. indgår. Du er vant til at drive processer med forskellige interessenter og skabe relationer med forskellige faggrupper på tværs af en kompleks organisation.

Vi lægger vægt på, at du

  • har en relevant uddannelse (Fx fra IT Universitetet o.l.)
  • har direkte erfaring med at arbejde med brugervenlighed, procesoptimering og servicedesign.
  • har tekniske kompetencer – gerne fra arbejdet med web, UX, tilgængelighed og digitale løsninger.
  • brænder for den offentlige digitaliseringsdagsorden og ønsker at medvirke til at gøre det lettere at være digital borger i Københavns Kommune.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
Kultur- og Fritidsforvaltningen er en arbejdsplads i en kompleks og spændende organisation, hvor der er højt til loftet, frie rammer og en uformel omgangstone. Der er fleksible og stabile arbejdsforhold samt arbejdsopgaver, hvor du kan være med til at gøre en forskel.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling på fuld tid, og arbejdsstedet er Kultur- og Fritidsforvaltningen i Nyropsgade.

Vi tilbyder løn- og ansættelse efter kvalifikationer, i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Yderligere information
Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte enten kontorchef for Digital Service Morten Jørsum på 2927 5408 eller forretningsejer på kommunens digitale blanketløsning Michael Urban Johansen på 5171 7089. Læs mere om Københavns Kommune på www.kk.dk.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. august 2021
Første korte screeningssamtaler og anden samtaler afholdes i uge 33 og 34. Der vil være en mindre opgave i forbindelse med anden samtalen.

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København NV
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København NV over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0