Fullstack udvikler søges til Regional IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du rygsækken fuld af viden og erfaring om Java-udvikling?

Har du lyst til at være med til at give læger og sygeplejersker brugbare værktøjer i deres livsvigtige arbejde på hospitalerne i Region Syddanmark?

Som Java-udvikler hos Regional IT får du bl.a. lov til at omsætte administrative opgaver til praktiske løsninger. Det hele bidrager til at gøre arbejdsgangene lettere på sygehusene eller i Regional IT – og som i sidste ende har stor betydning for borgerne.

Hvem er vi?

Udviklingsfunktionen består af 28 dygtige og kompetente kollegaer fordelt på tre teams, hvor udviklere, UX-designer, integrationskoordinatorer, scrummastere og product ownere arbejder tæt sammen. Hjælpsomhed, humor og teamånd går hånd i hånd med en professionel tilgang til opgaveløsningerne. Vi arbejder med scrum, og udvikler os mere og mere i vores hensigt mod at blive selvorganiserende, agile teams. Opgaverne fordeles i teamet, og du har derfor mulighed for at tage del i alle forskellige dele af udviklingsopgaven.

Stillingen

Som udvikler vil du arbejde tæt sammen med testere og IT-arkitekter om at skabe de bedste IT-løsninger til bl.a. regionens sygehuse og er også med helt ude hos brugerne.

”Det er tilfredsstillende at udvikle IT-løsninger, som gør en forskel ude på sygehusafdelingerne. Vi sidder jo reelt midt i velfærdssamfundets maskinrum og taler selv med de sygeplejersker og læger, der skal bruge løsningerne. Det er med til at gøre resultatet af vores indsats utroligt konkret og meningsfuld,” siger Dan Steg, Systemudvikler.

Som udvikler vil du arbejde med komplekse løsninger, som er bindeleddet mellem vores fælles elektroniske patientjournal (EPJ) og private kunder eller andre offentlige enheder.

Konkret er vi ved at opbygge en microservice-platform. Platformen skal i første omgang agere backend for mobile applikationer, men vores planer går langt videre end det. Vi er ligeledes i gang med at udvikle egne fullstack produkter til at understøtte både regionale og nationale krav. Bl.a. er vi i gang med at udvikle en ny komponent til deling og udstilling af alle regionens patientaftaler.

Vi arbejder med en række teknologier som:

  • Java, J2EE, Vert.x, Spring, Micronaut, Groovy
  • Git versionsstyring, GitLab
  • Gradle og Jenkins til bygning og continuous integration
  • Sikkerheder med certifikater som f.eks. MOCES, VOCES og SSL/TLS
  • Databaseteknologier som f.eks. MariaDB, DB2, SQL server
  • Forskellige webservice-protokoller som f.eks. REST, FHIR og SOAP
  • Frontend-teknologier som Flutter, Dart, Javascript og React

Din baggrund

Du har en uddannelse inden for IT, formentlig datamatiker, datalog eller lignende, og du har erfaring som udvikler, gerne Java eller C#. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med nogle af de nævnte teknologier og har lyst til at lære de andre. Hvis du har erfaring med sundhedssektoren eller sundheds-IT, er det et plus, men dette er ikke altafgørende.

Din profil

  • Du hurtig til at sætte dig ind i samt danne dig et overblik over nye opgaver.
  • Du er fagligt dygtig og nysgerrig ift. at følge med og tilegne dig nye kompetencer.
  • Du er analytisk, og finder det meget relevant at forstå brugernes behov, så du kan lave den bedste løsning til at understøtte deres hverdag.
  • Du har forståelse for scrum, arbejder godt i teams og synes om at arbejde med løbende at forbedre opgaveløsning og samspillet i teamet.
  • Du tager initiativ og ansvar i dagligdagen, og er med til at sikre, at vi får høj kvalitet.
  • Du synes, at det er en selvfølge, at opgaven først er afsluttet, når dokumentationen er på plads.
  • Du har en positiv og konstruktiv tilgang til tingene, og bidrager gerne til den gode stemning.

Det er en forudsætning, at du kan tale, forstå og skrive dansk og engelsk.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os altid på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger også vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Yderligere information

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Funktionschef Gitte Mølkjær Høst på tlf. 6170 6350 eller Chefkonsulent Thomas Mauritzen på tlf. 5164 3117.

Du får arbejdssted i Kolding, hvor dine kolleger skaber rammen om et positivt, energisk og udfordrende arbejdsmiljø. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen. Vi har etableret en forsøgsordning med hjemmearbejde i afdelingen.

Din ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 24. maj 2021. Vi forventer at afholde første samtalerunde i uge 22 og anden samtalerunde i uge 23. Mellem samtalerne vil du eventuelt blive bedt om at gennemføre tests.

Ansættelsesdato forventes at blive 1. august 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Kolding
  • Mandag den 24. maj 2021

Lignende jobs

  • Senior Software Consultant

    About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Embedded Linux Developer

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste? Maersk Conta..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • IT-konsulent med fokus på onsite kundeansvar og ud...

    Er du motiveret af komplekse IT-problemstillinger og brænder for at være tæt på dine kunder, hvor du sikrer den optimale løsning? Har du erfaring med at hjælpe med alle typer IT-opgaver ude hos kun..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Are you prepared to stretch the limits of your professional acumen and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? We are seeking a multidisciplinary, techni..
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 6
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6